Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Face de olur yaaa neden olmasın ama valla suan sohbet çok iyi benim hoşuma gitti ama yaaa banane sende gellaksu şu tel no işi hiç hoş değil kuzum yaaa illaki ard niyet değil sakın yanlış anlamayın ama face duruken niye whatsapp beni delitmeyin zalımlık yapmayın uleynnn geri dönün yuvanıza yada fece açın deliler![]()
Bende 20 de randevum var dr yazı yazacak 22 de giricem.senin ne kadar fiyatı.. Çok sevindim cnm gözünaydın şu detaylıyıda atlatsak bi iyice iyice rahatları az kaldı ben 20. Haftada giricem sen ne zaman yaptırıcan?
Beni dpktorum 18. Haftada aldı ama kalbine bakamadı erken die ona da bidaki ay bakcakmşkızlar ayrıntılıya kaçıncı haftada giriliyor ben daha gitmedim 20 haftalıkken gideceğim sonraki kontrolüme
Neler yaptınız akşama kızlar :) bgn ofise gitmedim süperimiş böyle :)) yemek temizlik kendine geldi ev valla
canım cips yeme ya ben de hamilelik öncesi cok tuketirdim ama doktorumun yasaklar listesinde cips de vardı..hem faydalı degil hem de MSG (Monosodyum Glutamat) içeriyor..internette zararlarını okursan bidaha yemezsinselam kızlar
ya ben abur cubura çok düştüm bu ara
sürekli cips yiyorum tatlı tuzlu ekşi ne varsa yiyorum
yemek yiyemiyorum bunları yediğim kadar
iştahım yanlış tarafa doğru açıldı sanırsam
Isyan etseler ne olcak cnm halimiz vaktimiz belli duzeldikde bizmi yapmadik ama degilmi:)Oh gozun gonlun acilmistir ne guzel aksama bisey yapamadan aksami ettik yine adam isyaaan etse yeridir valla :)
Evet haklısın aslında..Doktor, sende kesin pihtilasma olmayabilir ama önlem icin kullanacaksin dedi. .biraz o zoruma gitti. Yani keşke hamile kalmadan kesin test yaptırsaysim net olurdu..ama olsun.:)sabredecez artik..pıhtılaşmanin jamilelikten sonra tedavisi var mi peki?cok merak ediyorum. ..
cok sinirli ve gerginim. canim istedi kiyma yaptim kokusunu alinca yiyemedim. hala midem bulaniyor. bir insan evinin mutfagindan tiksinir mi yaa.
watsapp kurmussunuz face yok whatsap var gelirim ama küslük kirginlik oluyor baska yerde. en iyisi burdan drvam etmek.
yazdihim mesajari arada kaynasa kimse gormese de buranin havasi baska
175 tl en ıygunu zaten kendi hastanem diğerleri uçmuş 300-400 tl den bahaettilerBende 20 de randevum var dr yazı yazacak 22 de giricem.senin ne kadar fiyatı.
cok sinirli ve gerginim. canim istedi kiyma yaptim kokusunu alinca yiyemedim. hala midem bulaniyor. bir insan evinin mutfagindan tiksinir mi yaa.
watsapp kurmussunuz face yok whatsap var gelirim ama küslük kirginlik oluyor baska yerde. en iyisi burdan drvam etmek.
175 tl en ıygunu zaten kendi hastanem diğerleri uçmuş 300-400 tl den bahaettiler
18-24 arası bakılıyor benim randevum 23. haftaben 24. haftayı tercih edicem çünkü oğluşumda kime gittiysem en iyi 24. hafta dedilerr
bnm bebeğimde erkek ama bnm bebiş sağda duruyor çoğunlukla canım dr fln bakarken de bakıyorum sağda oluyor cihaz yani bunlar genel söylemler herzmn tutmayabiliyor.oglanlar solda durur dıyolar ya ondandır :)