2015 Şubat Anneleri

yüzüme dokunuyorum pul pul dökülüyo nemlendirici süremiyorum yüzüme balık gibi oldum yaaa

benimde tam tersi hamilelikten önce pul pul dökülürdü suratım. pudra filan süremezdim zaten makyaj yapmıyorumda işte süreceğim zamanda daha da belirgin olurdu. şimdi ise hamile kaldım kalalı yüzüm yağlandı. ben hiç nemlendirici vs kullanmıyorum. ama yağlanınca da sivilceler çıkmaya başladı sivilcem hiç olmazdı halbuki :)

bnm bebeğimde erkek ama bnm bebiş sağda duruyor çoğunlukla canım dr fln bakarken de bakıyorum sağda oluyor cihaz yani bunlar genel söylemler herzmn tutmayabiliyor.:KK39:
benim tutmuş ozaman sol tarafımda bebeğim. hareketleride orada zaten. bazen sağa geçiyor orada hissediyorum ama geneli solda. hep baştan beri ultrasonla solda bakılıyor.

Bi citcitli badi aldim kuzuma o da cinsiyet bilmiyoz diye beyaz agirlikli siz yazdikca ozeniyorum hazirliklara gerçi kiz olursa bicok seyi hazir. Erkekse de temel seyler duruyor araba ana kucagi besik vb gibi. Bakalim yarinki randevuda bize bi gelisme cikacak mi
Gerci burdaki dr cok güven vermiyo bilgisi konusunda ya hayırlısı[/QUOT
ilk kıyafeti hayırlı olsun :)

Canim haklisin da bu ayrintili ultrason onemli dogum sonrasi hemen yapilmasi gerekebilecek mudahaleler varsa Allah korusun kalp bobrek vb ile ilgili sikintilar ya da mudahale tedavi sartinin mumkun olacagi durymlar icin iyi bi ontani oluyor isin ehlinde yaptirilirsa tabi. Bu yuzden bana bu elzem olan bisey gibi geliyor yine sen bilirsin tabi de. Muayene ucreti demissin oyle bi ucret yok olmamasi lazim. Ayrintili ultrason icin randevu alip gitcen onun ucreti 300 demissin iste onu odeyeceksin daha niye muayene ucreti veresnki.kizimda tek ultrasonu odedik biz

hımm canım bazı sorduğum özel hastaneler birde muane ücreti çıkardığı için bnde öledir die tahminde bulundum. Vallahi çok bunladım bu dr arayışından o yüzden sanırım büyük ihtimal ya bursa uludağ üni. gidicem esla gibi yada burda 300 tl bayılcam fehmi beye gidicem. hayırlısı olsun sağlıklı olsunda bebiş önmli olan bu.

cok sinirli ve gerginim. canim istedi kiyma yaptim kokusunu alinca yiyemedim. hala midem bulaniyor. bir insan evinin mutfagindan tiksinir mi yaa.
watsapp kurmussunuz face yok whatsap var gelirim ama küslük kirginlik oluyor baska yerde. en iyisi burdan drvam etmek.
yazdihim mesajari arada kaynasa kimse gormese de buranin havasi baska
sıkma canını ben bu hafta girdim mutfağa 3 hafta kapısından bile bakınca kokuyordu herşey

kizlar spina bifida kan test sonucum sorunsuz cikti cok sevindim.
ultrasondaki omurilik kontrolunden sonra kan alinmisti. kanda da omurilik yapisikligina bakiliyormus haberiniz olsun canlar. doktorunuz bilgi vermediyse bu konuda bir sorun derim.

niye zoruna gidiyorki canım :) benim türlü türlü testlerim yapıldığı halde 3 düşüğün nedeni bulunamadı allahtan diyip yolumuza baktık :) ve pıhtı olmadığı halde bende kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. pıhtının tedavisi gebelikten sonra sorun olmuyor. ve sonrasında da bir tedavi gerekmiyor. aslında bu pıhtılaşma işi çok değişik bir durum hiç iğne kullanmadan kucağına alanda var yavrusunu her türlü iğneyi aspirini vs tedavisini olduğu halde erken haftada bebeği düşende. yani testlere takılmamanı öneririm. ben çok araştırdım çok okudum ortaya hiç bir elle tutulacak yazı çıkmadı. ki bunu doktorda onaylıyor. çoğu doktor pıhtı sorunu olan hastaya iğne bile vermiyor. o yüzden sabredip az daha iğneye katlanıcaz. az kaldı 4 5 ay gibi bir süre. yeterki sağ salim kucaklarımıza alalım.
İnşallah bebislerimiz saglikli olur ama kendimizin sağlıklı olmasi da onemli. . Ben biraz iğne korkagiyim da gözümde büyümüş tu. .. kan pihtilaamasi diye duyunca biraz yazılar okudum korktum..sonrada benm gibi cok olan anne oldugu icin de endiselerim kalktı biraz..

benimde tam tersi hamilelikten önce pul pul dökülürdü suratım. pudra filan süremezdim zaten makyaj yapmıyorumda işte süreceğim zamanda daha da belirgin olurdu. şimdi ise hamile kaldım kalalı yüzüm yağlandı. ben hiç nemlendirici vs kullanmıyorum. ama yağlanınca da sivilceler çıkmaya başladı sivilcem hiç olmazdı halbuki :)

bende yüzüme krem süremem ama artık pul pul dökülüyo yaa çok kötü görünüyo burnum özellikle
bebek yağını süreyim bari azıcık

Kızlar iyi akşamlar hepinize :) isim için belkierken ama fikrinizi almak istedim. Oğluşumun dedesi vefat ettiği için ilk isim Saffet koyacağız inşallah ikinci isim olarak Oğuzhan nasıl sizce ?? Bu arada seslenirken Oğuzhan'ı kullanırız diye düşünüyoruz. Ayy heyecanladınm görüş bildirin bakalım kızlar:KK58::KK58::KK58::KK15::KK15:

Back
X