2015 Şubat Anneleri

kızlar çoğu kişi listeye eklenememekten veya güncellenememekten şikayet etmiş
blackberry arkadaşımız eskisi kadar sık ilgilenemiyor sanırım topikle
içinizden biri kazene mesaj atıp devralabilir listeyi
sanırım blackberry de bu duruma kırılmaz çünkü hakikaten ilgilenemiyor eskisi gibi

Evet haklısın aslında..Doktor, sende kesin pihtilasma olmayabilir ama önlem icin kullanacaksin dedi. .biraz o zoruma gitti. Yani keşke hamile kalmadan kesin test yaptırsaysim net olurdu..ama olsun.:)sabredecez artik..pıhtılaşmanin jamilelikten sonra tedavisi var mi peki?cok merak ediyorum. ..

normal hayatında bi sıkıntı olmadığını biliyorum bazı doktorlar doğumdan sonra 40 gğün kadar daha iğneyi kullndırıyor senin kesinleşmiş olmadıgından vermeyebilir
bence doktorun iyimiş sevinmelisin bebeği riske atmak istememiş, iğnenin zararı yok aksine faydası var, acısı dısında

Kızlar iyi akşamlar hepinize :) isim için belkierken ama fikrinizi almak istedim. Oğluşumun dedesi vefat ettiği için ilk isim Saffet koyacağız inşallah ikinci isim olarak Oğuzhan nasıl sizce ?? Bu arada seslenirken Oğuzhan'ı kullanırız diye düşünüyoruz. Ayy heyecanladınm görüş bildirin bakalım kızlar:KK58::KK58::KK58::KK15::KK15:

saffeti kullanmayacaksanız koymayın bence
saffet oğuzhan uzun bana göre
göbek adını koyun madem saffet

gunes koruyucu kullan canım hem nemlendirir hem de lekelenmezsin

daha yüzümde yok ama göbeğimden kaburgalarıma doğru koyu lekelenme şeklinde gölgelenmeler başladı

benimde işte öyle oluyor. ya çok oturuyorum oturmaktan belim de ağrıyor. kalkıp biraz yürüyorum ama sonuçta oturarak çalışıyoruz.
yazamadım, rahatsızdım biraz. o perde meselesinin sorun teşkil etmemesine de çok sevindim bu arada:
Sagol canim sorunsuz tamamlayalim hepimiz allahin izniyle insallah

A
galiba tuzdan sebep diye düşünüyorum rahme giden damarlarda çökme veya çentik de denilebilir ondan varmış. bu bebeğin gelişimini engelliyormuş. genelde bebek zayıf doğarmış çökme devam ederse. bebe asprinine başladım . kan sulandırması için. inşallah iyi olacak yaa.. öyle umut ediyorum.
allah sifanizi versin canim en yakin zamanda insallah.bakarsin duzelir aspirinle allah buyuk

yüzüme dokunuyorum pul pul dökülüyo nemlendirici süremiyorum yüzüme balık gibi oldum yaaa

Suyu arttir canım yüzün icin de nemlendirici kullan

kizlar spina bifida kan test sonucum sorunsuz cikti cok sevindim.
ultrasondaki omurilik kontrolunden sonra kan alinmisti. kanda da omurilik yapisikligina bakiliyormus haberiniz olsun canlar. doktorunuz bilgi vermediyse bu konuda bir sorun derim.

Oh hadi gozun aydın canım

Kızlar iyi akşamlar hepinize :) isim için belkierken ama fikrinizi almak istedim. Oğluşumun dedesi vefat ettiği için ilk isim Saffet koyacağız inşallah ikinci isim olarak Oğuzhan nasıl sizce ?? Bu arada seslenirken Oğuzhan'ı kullanırız diye düşünüyoruz. Ayy heyecanladınm görüş bildirin bakalım kızlar:KK58::KK58::KK58::KK15::KK15:

dedenin ismi koymak zorunda misin tek basina oguxhan daha hos gibi

ben yuruyuse gidiyorum kızlar kocisle şöyle yarım saat falan yuruyim de guclensin kaslar :)

ben de yeni geldim kocusimle yuruduk lakin hizli yurumeye alisik ben simdi sallana sallana yuruyom bazen esim kaptirip kendini onden gidio cekistirio beni resmen gezdiriyo :D

kızlar çoğu kişi listeye eklenememekten veya güncellenememekten şikayet etmiş
blackberry arkadaşımız eskisi kadar sık ilgilenemiyor sanırım topikle
içinizden biri kazene mesaj atıp devralabilir listeyi
sanırım blackberry de bu duruma kırılmaz çünkü hakikaten ilgilenemiyor eskisi gibi
Hamileligi agir geciyor onu da anliyorum
Allah cumlemize kolaylik versin ama haklisin.
Bence de faal olarak takipte kalabilecek etkin guncelleme yapabilecek biri konu sahibi olursa daha aktif bi topik oluruz diye dusunuyorum ben de ..
Gonullu var mi annoslar

ben de yeni geldim kocusimle yuruduk lakin hizli yurumeye alisik ben simdi sallana sallana yuruyom bazen esim kaptirip kendini onden gidio cekistirio beni resmen gezdiriyo :D
biz de sitenin içindeki yürüyüs yolunda yürüdük yokuş asagı olan kısım guzelde yokus yukarı nefes nefese kaldım :)

Hayirli olsun isimleriniz canim
Bence sen sev yeter cunku herkesin begenisi baskadir
Ben ilk ogluma iki isim verdim ilko esimin babasinin adi
İkinci ogluma da iki isim vermek istiyorum ilki de enim babamin adi olacak insallah:)

simdi de sinema keyfi zamanı kızlar :) cok duygusal bi film buldum :) aynı yıldızın altında :) aglamak isteyene tavsiyemdir :) herkese şimdiden iyi geceler :) iyi haftasonları :) yasasın cuma aksamı ve haftasonu :)

bende yüzüme krem süremem ama artık pul pul dökülüyo yaa çok kötü görünüyo burnum özellikle
bebek yağını süreyim bari azıcık
Canim benimde cildim cok kuru cildiyeci bana bepanthol f diye bi nemlendirici verdi hic bir yan etkiside yok ve cok guzel nemlendiriyo rahatlikla kullanabilirsin

Kizlar bizim cicislerimiz simdilik bu kadr pikesini falan bugun aldim:))

Eklentiler

• 2014-09-05 22.03.29.webp
    2014-09-05 22.03.29.webp
    71,6 KB · Görüntüleme: 66
  • 2014-09-05 21.48.39.webp
    2014-09-05 21.48.39.webp
    45 KB · Görüntüleme: 70
Bu arada civil magazasinda mermersah mendiller 10 lu paket 10 tl kizlar bilginiz olsun hastane cikislari 40 dan basliyo ama ben penye kumasini falan cok begendim icinde pikesi falan herseyde var gerci yavas yavas sezon acilmis bakarsiniz aklinizda bulunsun

Gunaydin kizlar :)doktor bana demir ve vitamin hapı vermedi. ..coraspin ve folbiola devam et dedi. .bir de benim ilk bebegim 8 aylikken karnimda vefat etmist 2 yil önce.cok üzüldüm .Allah kimsenin basina Vermesin..yine cok korkuyorum. ...Doktor
normalde hamileyken kan verilmez bozuk cikar ama sen de kan pihtilasmasi olabilir diye test yaptırdı. Sonuçta da pıhtılaşma çıktı. Gunluk igne kullanıyorum su an..canm cok yanıyor ..kan Sıvılaştırıciymis...cok moralim bozuluyor tabi..bazi doktorlar da gerek yok bu igneye diyor...ne yapsam bilmiyorum. .:)

Canım pıhtılaşma çıkmış işte. İğneni mutlaka kullan. Kaybedince acısı iğnenin acısından daha büyük.

canım ya sıkma canını önden baska bişiler atıstır mideni bastırır sonra yiyebilirsin belki..bnm de hala bazen buzdolabından veya bulasık makinesinin kokusundan midem bulanıyor ama o çok buyuk bulantılar gecti çok şükür..seninde gecer insallah en kısa zamanda
ya canım istedi yiyemedim. dışarda da güvenemiyorum. tatil bitti yapacak biri de yok.

peyy o durum bende de var canım. kokusunu aldığım şeyi yiyemiyorum. hani yumurta haşlanırken kötü kokar ya sonra o yumurtayı yiyemiyorum mesela. başka yerde sıkıntı yokta evde kendim yaptığım hiç birşeyi yiyemez oldum.
aynen kokusunu aldıysam yiyemiyorum. kendi mutfagımdan severek yediklerim domates peynir sadece.
başka yere de gidemeyiz artık döndük eve

canim ben de oyleyim hem et grubuna karsi hem buzdolabı ve mutfaga igreniyim resmen o yuzden de hic elim varmıyo adam akıllı yemek yapmaya yaptgimi da beğenmiyom hatta
kahvaltıyla geçiştirmekten içim kurudu. zaten demir ilacı da kabı ediyor. çorba canım çekiyor yapsam yiyemiyorum

sıkma canını ben bu hafta girdim mutfağa 3 hafta kapısından bile bakınca kokuyordu herşey
korkuyorum mutfaktan tiksinmem hamilelik boyu geçmicek gibi halim kötü

Canım pıhtılaşma çıkmış işte. İğneni mutlaka kullan. Kaybedince acısı iğnenin acısından daha büyük.
bence de. ben bebeğin suyu az dedi dr diye başka bir doktora gittim. konuşurken hem coraspin hem iğne gereksiz bence dedi. burda iki tane meşhur prof var biri pıhtılaşması olana hem iğne hem aspirin veriyor biri sadece iğne veriyor. ben en başta gittiğim doktora güvendim başkası konuşsa da değiştirmem. oğlumda da doğuma 2 gün kalana kadar kullandım iğneyi de coraspini de. dediğin gibi kaybetmenin acısı her şeyden büyük

Back
X