2015 Şubat Anneleri

Cnm benim icime en bastan erkek doguyordu evlendigimden itibaren hep erkek görüyordum.ama doktorum 12 haftalikken kiz dedi hayirlisi dedim cok sasirdim ama cok alıştım..17 haftalikken ulturasonda pipisini goruyomusun annesi dedi arradan 2 hafta gecmesine ragmen hep erkek hissettigim halde daha o şok uzerimde..bi oglum olacagina inanamıyorum inşallah alınmıyolardir oglum diye sevmeye basladim ama sanirim kız a daha iyi adapte olmustum neyse yavaş yavaş alistircaz..
Cinsiyeti öğrenmek iyi olmuyomuki sanki. Hayaller kuruyoruz çünkü değişince yıkılıyo. Bana 9 ay boyunca erkek demişler annem hamileyken kız olunca bütün sülale sevinmiş. Kardeşim erkek onada kız dediler 9 ay boyunca annem hamileyken. Doğunca annem ayılırken babaannem müjdeler olsun bak oğlun oldu diyince annem çığlıkları bastı verin kızımı bana çalamazsınız kızımı benden sen yalancısın diye bağırdı narkozun etkisi geçerken. E tabi şimdi sorsan oğlu bi tane. Çok kayırmışlığı vardır kardeşimi.

günaydın kızlar 4-5 gecedir yatarken uykuda canım çok acıyor rahmim ağrıyor özellikle sağa sola dönerken sizde de oluyor mu yoksa dr a gideyim mi :KK61:

günaydın kızlar 4-5 gecedir yatarken uykuda canım çok acıyor rahmim ağrıyor özellikle sağa sola dönerken sizde de oluyor mu yoksa dr a gideyim mi :KK61:

Canım yatarken sagdan sola ya da soldan sağa dönerken rahimdeki bağlar geriliyormuş ondan oluyor. En iyi yolu diyelim sağa dönük yatıyosun sola dönmek istedin önce kalkıp yatakta oturarak sola dönüyosun sonra yatıyosun. Biliyorum gece uyurken bunu yapmak biraz zor gelebilir ama öyle yapınca acımıyor. Bu şekilde yapmamı doktor söyledi.

Canım yatarken sagdan sola ya da soldan sağa dönerken rahimdeki bağlar geriliyormuş ondan oluyor. En iyi yolu diyelim sağa dönük yatıyosun sola dönmek istedin önce kalkıp yatakta oturarak sola dönüyosun sonra yatıyosun. Biliyorum gece uyurken bunu yapmak biraz zor gelebilir ama öyle yapınca acımıyor. Bu şekilde yapmamı doktor söyledi.
Bunu bilmiyordum ama ben de dönerken her seferinde oturuyorum sonra dönüyorum.

Selam kizlar yeni uye oldum ben de. 18. Haftamdayim ve surekli bir bas donmesi durumundayim:KK43: tansiyonum 10-6 cikiyor dusuk yani..sizde boyle bir problem oluyor mu? Bazen oturdugum yerde bile cok basim donuyor.
Bendede baş ağrısı oluyor arada sağlık Ocağı'na gittim geçen gün benimde 9-6 çıktı evet normale göre düşük ama ebe gebelikte düşük tansiyon iyidir dedi yüksek olursa problemmiş evet baş ağrısı çok yapıyor ama halsizlik filan çok dayanamayacak gbi olursan tuzlu ayran iç onuda mecbur kalmadıkça içme dedi ebe bana çok geçmiş olsun canım:110:

Günaydın anne adayları, iki gündür bebeğim kıpır kıpır yerimden oynatıyor beni :)

OTE="Sam_yeli_344, post: 36790086, member: 600628"]Bendede baş ağrısı oluyor arada sağlık Ocağı'na gittim geçen gün benimde 9-6 çıktı evet normale göre düşük ama ebe gebelikte düşük tansiyon iyidir dedi yüksek olursa problemmiş evet baş ağrısı çok yapıyor ama halsizlik filan çok dayanamayacak gbi olursan tuzlu ayran iç onuda mecbur kalmadıkça içme dedi ebe bana çok geçmiş olsun canım:110:[/QUOTE]
Tes

Bu nasıl hava oturduğum yerde terliyorum.sürekli millete soruyorum size de sıcak mı diye

Back
X