2015 Şubat Anneleri

Her yaptigimi anlatıyorum. Sohbet ediyorum aslında devamlı. İki gün önce onun için anlik bestelediğim sarki söyledim ve tepki verdi. Yalniz ve sessiz bir ortamda konuştuğumda tepki veriyor. Birde soluna yattiginda dikkat et o zaman donup duruyor.
Ahh bir de şarkı çıkardınız başımıza, şarkı mı söyleyecez şimdi. Benim sesimi kesin tekmeler, susmam için.
Karadır kaşların ferman yazdırırrr.

Kızlar iyi geceler cinsiyet ögrenenlere hayırlı olsun diyorum Rabbim sağlıkla kucağınıza aldirsin benim yüzde 60 erkek desede pazartesi kesinleşecek inşallah gösterir dua edin:)

Merhaba ben de şubat annesi olacağım inşallah. Yalnız bir şeye dikkat çekmek istiyorum konunun ilk mesajında gebelikte yenilip içilebilenler listesinde bitki çaylarından adaçayı da yazılmış. Hamile iken adaçayı içilmez çoğu bitki çayına da temkinli yaklaşılır. Bunu düzeltelim lütfen okuyup bilmeden içenler olabilir

Bir de şeyi danışmak istiyorum. Annenin bebeğininin cinsiyetini hissetme meselesi. Rüyasında görmesi filan. Ben hamile olmadan önce de hamileyken de rüyamda hep erkek bebek gördüm. Hatta bir rüyamda annemi arayıp erkek torunun olacak diyordum. Geçem cuma de %90 kız dedi. Benim içim hala kabul edemedi. İçimden bir ses hayır erkek diyor. Yalnış çıkan tahminler varmış okudum. ama ben bu his olayına takıldım acaba bilinçaltı beklentim erkekti de o yüzden mi erkek hissediyor gibiydim? Ya da bu his olayı var mı anneler hisseder mi?

Haha. En güzeli de Kv doğuma gelecek mi telaşı. Valla hamilelik süresince görünmezler ama doğumda baş sırada olurlar.çok Kv çekiştirmeyi seven biri değilim, hep büyüktür saygı göstermek lazım derim ama.bu konuda cidden millet haklıymış

Harfi harfine katiliyorum esobaa

Ahh bir de şarkı çıkardınız başımıza, şarkı mı söyleyecez şimdi. Benim sesimi kesin tekmeler, susmam için.
Karadır kaşların ferman yazdırırrr.

Oo ben piyano çello ne varsa caliyorum klasik müziğini de ben yapiyorum. Neysee kaciyorum simdidee: )

Brüyamd
Bir de şeyi danışmak istiyorum. Annenin bebeğininin cinsiyetini hissetme meselesi. Rüyasında görmesi filan. Ben hamile olmadan önce de hamileyken de rüyamda hep erkek bebek gördüm. Hatta bir rüyamda annemi arayıp erkek torunun olacak diyordum. Geçem cuma de %90 kız dedi. Benim içim hala kabul edemedi. İçimden bir ses hayır erkek diyor. Yalnış çıkan tahminler varmış okudum. ama ben bu his olayına takıldım acaba bilinçaltı beklentim erkekti de o yüzden mi erkek hissediyor gibiydim? Ya da bu his olayı var mı anneler hisseder mi?

eyi danışmak istiyorum. Annenin bebeğininin cinsiyetini hissetme meselesi. Rüyasında görmesi filan. Ben hamile olmadan önce de hamileyken de rüyamda hep erkek bebek gördüm. Hatta bir rüyamda annemi arayıp erkek torunun olacak diyordum. Geçem cuma de %90 kız dedi. Benim içim hala kabul edemedi. İçimden bir ses hayır erkek diyor. Yalnış çıkan tahminler varmış okudum. ama ben bu his olayına takıldım acaba bilinçaltı beklentim erkekti de o yüzden mi erkek hissediyor gibiydim? Ya da bu his olayı var mı anneler hisseder mi?
Canim aynisini ben yasadim. Ben hep kiz gordum ruyamda annem yengemlerde kiz gorduler. Ben de kendimi kiza alistirmistim. Gecen ay doktor net bisey demedi ama ben kullandigi kelimelerden erkek oldugunu hissettim. Ki iki gun once de erkek oldugunu ogrendik. Hayirli olsunlarda onemli degil. Ben de hissedememisim demekki

Bu arada ben de oglum olacagini ogrendim kizlar. Ve esimle aldi bir isim tartismasi. O alper yada selim istiyor. Ben de görkem istiyorum. Sonumuz nolcak bilmiyorum. :))) Kaynanamda gobek adini kayinpederimin adini. Cocugun ismini ise oguz yada selim koymamizi istiyor. Valla kimse demiyor. Bu kiz streslidir. Agriyi o cekiyor bulantiyi o cekiyor. Herkes kendi derdinde yahu:KK34:

O senin bilinç altın canım. Hamileyken görülen rüyalara da inanmayın derler. KArışık ruh halimiz olmadık şeyler görmemizi sağlarmış. Zaten büyükler de ruyayla amel olmaz demişler. Hayırlı olsun bebişin. Sağlıklı olsunlar da kız erkek hiç farketmez.

Sabah aç karnına.biraz mide bulandırıcı ama üstüne su falan iç.gerçi bana öyle geliyor yoksa başkaları ekmek bakıp yiyor.

Sabahın yedisinde kalktım bakalım. Tiroid ilacımı içtim bir yarım saat bir saat sonra da yağ içicem :confused:

Kızlar iyi geceler cinsiyet ögrenenlere hayırlı olsun diyorum Rabbim sağlıkla kucağınıza aldirsin benim yüzde 60 erkek desede pazartesi kesinleşecek inşallah gösterir dua edin:)

Hadi bakalım canım Allah hayırlısını versin :)

gunaydin anneler
aksam esimle film izledim ama oglum erkenden uyandirdi. hmile ve cocuklu kadin senin neyine film izlemek. yemek yapmaktan bile acizken

selam kızlar herkese hayırlı pazarlar mutlu haftasonları

bundan sonra bi tane daha doğurasım var
benim odun kocam gitti yerine bir romeo geldi maşallah :nazar:

Herkese günaydın guzel anneler cok şukur güne guzel başladım inşallah devamı da boyle gider kocişimle mis gibi bir yerde kahvaltidayiz hepinize mutlu hafta sonları diliyorummm

ohhh herkesin keyfi yerinde mutlu oluyorum buraya girince :D
selam kızlar herkese hayırlı pazarlar mutlu haftasonları

bundan sonra bi tane daha doğurasım var
benim odun kocam gitti yerine bir romeo geldi maşallah :nazar:
aynenn bende senin gibi dusunuyorum :D evliligimiz evimiz senlendi ne kadar anlayisli bi kocam varmis benim meger :D:D

eveeet canlar yavas yavas hazirliklara basliyo muyuz bekliyo muyuz :)

biz dun esimle bebek odasi icin mobilya bakmaya gittik
ben aslinda tum beyaz mobilya dekorasyonu toz pembe istiyordum ama dun magazalari gezerken guzel ucuza bi takim bulduk. 400 euro tum takim ve bebek yatagin kenarlari cikarilip 6 7 yasina kadar kullanabilecegi bi yatak haline geliyor.

tek dezavantaji kahverengi bej renklerinde olmasi. sizce alayim mi yoksa icimde kalmadan beyaz bi bebek odasi mobilyasi mi alayim ?

bahsettigim oda da bu

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 90
:))) sabah sabah çok güldüm... benimde var vallahi, bu çocuk bana rahatlık ve kısmet getirdi.

aynen yaa eşim zırt pırt arıyo aç kalma yemek ye istersen dışardan söyle paran varmı canın bişey istiyomu diye sormaya
canım hiç bişey istemiyo paramda var diyorum ablamda kızıyo bugünler geri gelmez naz yapmayı bil azıcık doğurunca seni değil bebeği düşünecek sadece diyo :KK48:

bahsettigim oda da bu

bence oda güzel canım tam benim tarzım
bende yatak odam beyaz olduğu için çocuk odamıda beyaz alırım diyordum ama bi düşününce daha bebek yaa çocukluğunu doya doya yaşasın renkli olsun dedim ama gidip cafcaflı renkler de almam tabi

Back
X