2015 Şubat Anneleri

Iyi pazarlar kizlar hic günüm aydin degil bugun geceyarisindan beri cigrindan cikmis bir cocugum var. Bu aralar nedensiz krizlerinden ciddi anlamda yoruldum kardes geliyorun ayak sesleri mi bunlar bilmiyorum ama zaten huysuzdu daha betee böcek oldu kucuk cadi ya basedemiyoruz resmen

bir de dun cok guzel ciciler buldum bayanlar :D instagram da bi satici isim verebiliyo muyuz acaba cok sirin seyler var bayildimmmm

Canim baba mesaj atabilir misin instagramda güvenilir güzel şeyler satan bir yer ariyorum bende. Bu arada paylastigin oda takimi güzel bence cimcimenin dediği gibi kom önleyebilir son çokta güzel olur. Ah benim bir odam yokki kizima oda acayim.

Gunaydin kislar
Faceden bi grup actim
2015 subat annekeri ve melekleri
Simdilik grup gizli isteyen varsa ekleyelim ordan da goruselim

Canim ne güzel yapmisin, beni ekler misin mesaj atayim ben sana ismimi. :)

Dün dışarda işim vardı , yürürken tekmelerin arkası kesilmedi . Canım acıdı o derece. Eve geldim yemekten sonra yine başladı. Yalnız ona birşey bakarken , ondan bahsederken , yada kız kardeşlerimle ilgilenince artıyor biliyormusunuz :p
Çok kıskanç olucak benim cadı kızım :KK15:

Bu ara da tecrübeli anneler araba tavsiyelerinizi merakla bekliyorum. Ben hamile kalana kaddar araba için en iyi marka kraft,chicho falan sanıyordun meğer Derya denizimiş.
Orbit - i çok beğendim ama tam takım 3000i geçer diyorlar. Concorde var birde bu en çok içime sinen oldu. Ama bilmiyorum. Aldıkmı 2ci bebeğe de kullanabilelim . Ama bi andan da al ucuz birşey ona yenisini alırız diyor içim.
Yardım bekliyorumm.

Düğünlerden kurtulamıyoruz. Hamileyken ne kadar zormuş bu işler. Gidiyorsun istesende oynayamıyorsun, kıyafet başka dert. Off.

Iyi pazarlar kizlar hic günüm aydin degil bugun geceyarisindan beri cigrindan cikmis bir cocugum var. Bu aralar nedensiz krizlerinden ciddi anlamda yoruldum kardes geliyorun ayak sesleri mi bunlar bilmiyorum ama zaten huysuzdu daha betee böcek oldu kucuk cadi ya basedemiyoruz resmen
Canım senin kızın ne kadarlık bilmiyorum. Benim oglumda bu gece aynısı idi. Şimdiden kara kara düşünmeye başladım. Oğlum 17 aylık. Çocukları peşpeşe düşünenler ikisi arasında en az 2 yaş olsun. Diğeri Dogunca ya kadar 3 yaşını bulsun. Cis uyku yeme problemi çözülsün. Yoksaki çok zor

Araba isinde iyi arastirin derim agirligi cok onemli ne kadar pratik acilip kapanan birsey olursa ve tasimasi kolay yer kaplamayan o kadar kullanisli oluyor. Tabi bizim kadar bebegin konforu da.muhim bazi arabalarin oturus yatis pozisyonlari bence bebeklere hic uygun olmuyor onlarin sirt omurga gelişimine uygun olmasi muhim oyle yastık minder dayar desteklerim deniyor bazen alırken ama cok dogru bulmuyorum ben. Yon olayi benmki ilk etapta oto koltugu arabaya monte oluyordu kucuk oldugu donem yuzunuze donuk olmasi bi avantaj muhakkak. Biraz buyudugunde oto koltugu da olan puseti cikarip kendi oturma alanini takip kullanmya baslamistik biz o sekilde de rahat ettik disariyla ilgili bi cocuk oldugu icin devamli bize dönük olmasi gerekmedi yani. Tek cikicaksaniz yardim almadan açıp kapayabileceginiz bagaja yerlestrrken sikinti cikarmycak bsy olmasi avantaj oluyor

Araba isinde iyi arastirin derim agirligi cok onemli ne kadar pratik acilip kapanan birsey olursa ve tasimasi kolay yer kaplamayan o kadar kullanisli oluyor. Tabi bizim kadar bebegin konforu da.muhim bazi arabalarin oturus yatis pozisyonlari bence bebeklere hic uygun olmuyor onlarin sirt omurga gelişimine uygun olmasi muhim oyle yastık minder dayar desteklerim deniyor bazen alırken ama cok dogru bulmuyorum ben. Yon olayi benmki ilk etapta oto koltugu arabaya monte oluyordu kucuk oldugu donem yuzunuze donuk olmasi bi avantaj muhakkak. Biraz buyudugunde oto koltugu da olan puseti cikarip kendi oturma alanini takip kullanmya baslamistik biz o sekilde de rahat ettik disariyla ilgili bi cocuk oldugu icin devamli bize dönük olmasi gerekmedi yani. Tek cikicaksaniz yardim almadan açıp kapayabileceginiz bagaja yerlestrrken sikinti cikarmycak bsy olmasi avantaj oluyor

Ilk ben sorduğum için direk üzerime alınıyorum bu cevabı:)
Çok güzel açıklamışsın. Doğru madem yastıkla destek vericem neden okadar pahalı bi araba alıyım. Eğer bakma şansın varsa concorde neo arabalara bakarmısın ? Nasıl ? Ilk doğduğu andan itibaren kullanılırmı ??

Merhaba mutlu göbüşler,bende bugün güne kızımın ardarda attığı üç tepiğiyle başladım mutlu mesut :) dünden beri doğum ve bebek ihtiyaç listemle uğraşıyorum ve sanırım benim maaş bunlara gidecek,kızııımm kuzuuuumm anne ölsün sana :)

Canım senin kızın ne kadarlık bilmiyorum. Benim oglumda bu gece aynısı idi. Şimdiden kara kara düşünmeye başladım. Oğlum 17 aylık. Çocukları peşpeşe düşünenler ikisi arasında en az 2 yaş olsun. Diğeri Dogunca ya kadar 3 yaşını bulsun. Cis uyku yeme problemi çözülsün. Yoksaki çok zor

Canim seninki kucuk iki yas sendromunda olablir o dönem de cok zor yasadik biz. Benimki 42 aylik koca kiz oldu herseye akli eriyor ama inanilmaz hircin baskin bi karakter hiçbişeyle durduramiyon inadini huyuna gitmek guzellikle konusmak da yaramiyo.sanirsin buyyk insan bir de boyle durduk yere kriz cikartiyo en illet oldugum o zaten iktidar mücadelesi bizimki herseyin tek hakimi olma arzusu tam bi kucuk ergen yani of gözüm korktu bebekten sonra neler gorcez bakalim

kizlar face konusunda kazenin uyarisi var. grup kurup burdan duyuranlar once uyarilir sonra uyeligi kapatilir diye. eylul annelerinde bir anda ceza almisti arkadaslar.

Ilk ben sorduğum için direk üzerime alınıyorum bu cevabı:)
Çok güzel açıklamışsın. Doğru madem yastıkla destek vericem neden okadar pahalı bi araba alıyım. Eğer bakma şansın varsa concorde neo arabalara bakarmısın ? Nasıl ? Ilk doğduğu andan itibaren kullanılırmı ??

Hatirladigim kadariyla concorde kullanisli iskeleti saglam ve ilk basta bebek oto koltugu ile kullanabiliyorsun arabadan alip aracina takmak pratik oluyor cocugu icinden cikartmadan ki tek basina cikinca birinin bebegi tutmasi gerekiyor eger arabadan alip aractaki pusete koyacaksan o acidan birlikte kullanilabilen puset bebek arabasi sistemleri avantajli. Ama dikkat edecek nokta o puseti tasiyabilecek guclu iskeleti olmasi arabanin. Concorde surusu de rahat tekerlekleri cok buyuk degil eger katlnip acilmasi pratikse guzel arac ağırlığını bilmiyorum yalniz netten almadan once denemek lazim bu ozelikleri görerek. Meaela quiny cok guzel meshur kaliteli bi araba onu alacaktim ben fakat tekerleği cok buyuk katlandginda sikinti oluyordu bagajda kaba duruyordu bir de arac cok tasarım olsa da oturma yeri cocuk biraz buyudukten sonra dar gelmye basliyor diye vazgectik ondan cunku yasini gecip agirlasinca tekrar baston puset gerekebiliyor ek masraf o da. Biz alman markası bugsster tercih etmistik cok da memnun kaldim ilk basta maxi cosinin pusetiyle kullandik yuzu bize donuktu araca direk alip monte edebiliyorduk
Iskeleti saglam bi o kadar hafifti tek tasiyabiliyordum katlmasi da kolaydi tekwrler cikabiliyordy bagajda bu da rahatlik sagliyor. Ileri oturma yeri de uc yasa dek kullanblcegm kadar genisti yatis pozsyon vb cocuk da ben de rahat ettik smdi de onu kullanicam insallah saglam duruyor cunku
concordeun oturma yerinin maksimum tasima agirligini sor mutlaka buyudukce ek araba ihtiyaci gerektrcek mi bu onemli

Canim seninki kucuk iki yas sendromunda olablir o dönem de cok zor yasadik biz. Benimki 42 aylik koca kiz oldu herseye akli eriyor ama inanilmaz hircin baskin bi karakter hiçbişeyle durduramiyon inadini huyuna gitmek guzellikle konusmak da yaramiyo.sanirsin buyyk insan bir de boyle durduk yere kriz cikartiyo en illet oldugum o zaten iktidar mücadelesi bizimki herseyin tek hakimi olma arzusu tam bi kucuk ergen yani of gözüm korktu bebekten sonra neler gorcez bakalim
Allah yardım etsin. Çocuğun karakteri böyleyse işin biraz zor olacak ama ona kardeş yapmakla çok iyi yapmışsın. Bazı huylarindan vazgececek zor da olsa. Ama bundan sonra daha sabır lı olman gerekecek

Allah yardım etsin. Çocuğun karakteri böyleyse işin biraz zor olacak ama ona kardeş yapmakla çok iyi yapmışsın. Bazı huylarindan vazgececek zor da olsa. Ama bundan sonra daha sabır lı olman gerekecek

Inşallah canm ya başkalarıyla cok iyi yedi cihanla barisik sosyal bi cocuk ama bize hukmetme inadi cok fena gurbette herseyi biz olunca ayari sasrdi artik kardese cok hevesli olunca ondan sorun cikariyo diye de emin olamiyorum hani oyle bi hazrlik da yapmadik henuz kiskansin diycem ama cocuk iste bilemiyorsun niyesini yeni nesil cok fena valla ins kardesten sonra teskin olur diyorum bazilari da 4 yas krizi on ergenlik diyor buna ama biz buyurken yokmuydu bu donemler yahu iki kas gözle oturuverrdik yerimize ne saf nesilmisiz :)

Selamlar kendimi çok yorgun paçoz hissediyorum yaaa :( umarım herkes iyidir bizde iyiz şükür :)

Inşallah canm ya başkalarıyla cok iyi yedi cihanla barisik sosyal bi cocuk ama bize hukmetme inadi cok fena gurbette herseyi biz olunca ayari sasrdi artik kardese cok hevesli olunca ondan sorun cikariyo diye de emin olamiyorum hani oyle bi hazrlik da yapmadik henuz kiskansin diycem ama cocuk iste bilemiyorsun niyesini yeni nesil cok fena valla ins kardesten sonra teskin olur diyorum bazilari da 4 yas krizi on ergenlik diyor buna ama biz buyurken yokmuydu bu donemler yahu iki kas gözle oturuverrdik yerimize ne saf nesilmisiz :)
Ben çok huysuzdum o yaşta dünya dayak yerdim ama yine de benim dediğim olsun derdim. Umarım kızım öyle olmaz.
Kuzenin kızı da 4 yaşında annesi yanında yokken olağanüstü bir çocuk ama annesi varken kapris naz hiç çekilmiyor.

Slm kizlsar bende kismet olursa subata bebisimi kucagima alacam hamilelik takvimini nerden yapacam

Ben çok huysuzdum o yaşta dünya dayak yerdim ama yine de benim dediğim olsun derdim. Umarım kızım öyle olmaz.
Kuzenin kızı da 4 yaşında annesi yanında yokken olağanüstü bir çocuk ama annesi varken kapris naz hiç çekilmiyor.

Ya sen cektir cektir ins öyle olmaz de simdi dimi:) saka biyana zor cocukla basetmek cok yipratici sadece huyu suyu değil saglik beslnme vb sikintimiz da cok bizim yipranma payi cok yuksek oldu bende o yuzden. Kac yasina kadar kok sokturmussun annene yakin biyas de bari umit ediyim azcik ;) zaten cocuklarim derdi gucu bizle dışarda dertlensem az abartiyom saniyorlar

Back
X