hee sen başka yerdesin, ben istanbuldaki garibanlardan sandım seni de .bizim burda şimdi tarla salatalığı var her yerde gayet taze ve yamuk : ))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hee sen başka yerdesin, ben istanbuldaki garibanlardan sandım seni de .bizim burda şimdi tarla salatalığı var her yerde gayet taze ve yamuk : ))
canım kızmda bıldıgın 12 13 haftalık hamıleyken acaıp et kavurması ıstıyodu cnm normalde et yemezdım ben hatta kurban bayramına denk gelmıstı ve bendekı sevıncı gormelıydın babam oturup agladı yıllardır benım yedıremedıgımı bu karnındakı essek sıpasımı yedırdı sana dıye :) ama boyel nasıl kokuyodu anlatamam bıde sonra ıste salatalık resmen uykumda bıle kokuyodu taze taze.. ama bunda daha oyle canım ısteye ısteye bısey yıyemedım hala olmadı dahada olmaz belkı dedım ozaman ınsan aynı olsada cocuktan cocugada fark varmıs arkadas...özlem sana deneyimli olarak soruyorum. ne zaman aş eriyorsun canının istemesi değil böyle deli gibi istemeler ne zaman oluyor. benim canım daha bir şey istemedi.hoş paso yiyorum ama özel bir şeyler istemiyor normal gündelik yiyecekler istediklerim.
hee sen başka yerdesin, ben istanbuldaki garibanlardan sandım seni de .
Cnm eltim yapmış un tuz yağ ve sütten yapılıyor ben bilmiorum nasıl yapıldığını :)
niye tuhaf oldun. benimde 2 li yaptı sonra 3 lü yapt
akşam yemeği yaptık da gece yapıp dolaba koymak kaldı.
Gece uyurken ayağımiza kramp giriyor ondanNiye uyandırıyorsynuz? Ve niye çığlık atıyorsunuz anlamadım ben orayu kaçırdım galiba :)
Tuhaf oldum derken korkuyorum kötü bişey çıkarsa diyeyok la yemek olarak değil , nerde yemek dediğin gibi akşam yemeğini zor çıkarıyom hamile olalı evdeki makarna rezervi tükendi 2 yılda yemediğimiz makarnayı 3 ayda yedik : ))) öyle çörek gibi falan işte atıştırmalık
Tuhaf oldum derken korkuyorum kötü bişey çıkarsa diye
ben bir tane biliyorum çörek değilde poğaça çok güzel oluyor ama ben kilodan dolayı yiyemiyorum.yok la yemek olarak değil , nerde yemek dediğin gibi akşam yemeğini zor çıkarıyom hamile olalı evdeki makarna rezervi tükendi 2 yılda yemediğimiz makarnayı 3 ayda yedik : ))) öyle çörek gibi falan işte atıştırmalık
canım doktor ile görüştün mü hiç ilaç falan kullanıyo musun? benim geçmişti yine hortladıBendede var surekli kasik agrisi buyume kaynaklidir heralde
Ya benimde bacaklarıma acayip kramp giriyor amlatılmaz resmen bi saatte bir uyanıyorum sağa dönüp yatsam sağ bacağıma sola dönüp yatsam sol bacağıma giriyor ve sırt üstü uzanmadıkça da geçmiyor magnezyum eksikliğinden diyorlarda nspıcam ne yicem şaşırdım wallaGece uyurken ayağımiza kramp giriyor ondan
:) yanlış yazmışım LC Waikiki demek istemiştim:)
Niye uyandırıyorsynuz? Ve niye çığlık atıyorsunuz anlamadım ben orayu kaçırdım galiba :)
ben bir tane biliyorum çörek değilde poğaça çok güzel oluyor ama ben kilodan dolayı yiyemiyorum.
Bosver cnm hic o konulara girme bak hamile bayanlariz psikolojik olarak hassasiz gerek yok bole srylerePeki kaçar kilo aldınız acaba