2015 Şubat Anneleri

Ya benimde bacaklarıma acayip kramp giriyor amlatılmaz resmen bi saatte bir uyanıyorum sağa dönüp yatsam sağ bacağıma sola dönüp yatsam sol bacağıma giriyor ve sırt üstü uzanmadıkça da geçmiyor magnezyum eksikliğinden diyorlarda nspıcam ne yicem şaşırdım walla
aynı şikayeti ben söledim yazdım magnezyum sabah akşam iç dedi canım doktoruna söyle gidince

oy teyzeleri çok şükür geldik doktordan şimdi. Bebişimiz biraz hareketli sağ tarafa ayakları gelmiş ve sürekli vurup ittirdiği için ağrılar çok normal dedi içimi ferahlatan herkesede çok teşekkürler :) Seviyorum sizi :) mcxxxxx :)

kızlar krampa arada muz yıyerek cozum bulabılırsınız ama cok yemeyın malumm kabızlık yapabılır... bıde defactonun kalıpları cok dar suu gıcık zayıf hamısler oraya bakın sız enıyısı... esobam bızı nere paklar bılemıcemmm :) allahtan bızım kurum dag basındada oyle resmı felan takılmıyoruz :)
ben de tek çalışıyorum zaten .dağ başı değil ama eşofmanla gelsem bile olur ama dün düğüne gittik. ben geçecem diye herkes sandalyelerini öne çektiler. hey gidi günler. bu azimle ben doğumdan sonra 50 kilo da veririm.

bende kullanıyorum tsh için ilaç gebe kalır kalmaz doktoruma gittim dozu ayarlamıştı yani normal çıkmasına rağmen artırmıştı dozu ve aylık gidiyorum kontrollere, benim testlerimde 4,01 de referans aralığı içinde (4,02 max değer)yani tam sınırda kalmışsın benim düşüncem bebek etkilenmemiştir ciddi anormal bir yükseliş olmamış

canım o normal insanlar için için 4.2 sınır. hamileler için 2.5 ve altında olması gerekiyor.
Benim düğünümden 1 hafta önce rutin kadın doğuma kontrole gitmiştim tsh olduğunu öle öğrendim.
Hamilede kalmazsın demişlerdi normal sınırlara inmeden 6.4 tü ilk bnm. Sonra 4.9 düştü bebek istediğimiz için 25 mg ilaç başladım 3.06 ya düştü ve o ay hamile kaldım. 25 mg ile devam ediyordum dahiliyeci normal sınırlarda die ilaç arttırmadı 4.2 nin altında die ama 15 gün sonra değerim 3.9 ya yükselmişti bebekten dolayı artıyor. Snra 50 mg yükselti bir gün tam bi gün yarım iç demişti ve ben endokrin uzmn randevu almıştım. İlacı her gün 50 mg içtim hiç yarım içmedim. 15 böle içtim değerim endokrinciye gittiğimde 1.99 a düşmüştü ve şuanda 1 ay snra tekrar baktırdım 1.88 di. Böyle 50 mg devam ediyorum ben. İlk üç ay bnmde 1.99a düşene kadar bebeğime bişi olmuşmudur stresm vardı ama stres bebeğe daha zararlı o yüzden bol dua ve ilaçlarımızı düzenli içerek bebişlerimizin sağlıklı olduğuna inanıcaz onlara mutluluk güzel hisler hissettiricez.

Unutmayın hamişler bir bebeği anne karınında her türlü eetkiden direkt olarak etkilenmektenden koruyor yapısal olarak biyolojik olarak konumu ama sadece annenin hislerinden direkt etkilenmekten korumuyor. O yüzden mutlu olalım mutlu bebişler doğuralım Allahın iziniyle :KK46::nazar::nazar::nazar::KK68:

bende kullanıyorum tsh için ilaç gebe kalır kalmaz doktoruma gittim dozu ayarlamıştı yani normal çıkmasına rağmen artırmıştı dozu ve aylık gidiyorum kontrollere, benim testlerimde 4,01 de referans aralığı içinde (4,02 max değer)yani tam sınırda kalmışsın benim düşüncem bebek etkilenmemiştir ciddi anormal bir yükseliş olmamış

canım o normal insanlar için için 4.2 sınır. hamileler için 2.5 ve altında olması gerekiyor.
Benim düğünümden 1 hafta önce rutin kadın doğuma kontrole gitmiştim tsh olduğunu öle öğrendim.
Hamilede kalmazsın demişlerdi normal sınırlara inmeden 6.4 tü ilk bnm. Sonra 4.9 düştü bebek istediğimiz için 25 mg ilaç başladım 3.06 ya düştü ve o ay hamile kaldım. 25 mg ile devam ediyordum dahiliyeci normal sınırlarda die ilaç arttırmadı 4.2 nin altında die ama 15 gün sonra değerim 3.9 ya yükselmişti bebekten dolayı artıyor. Snra 50 mg yükselti bir gün tam bi gün yarım iç demişti ve ben endokrin uzmn randevu almıştım. İlacı her gün 50 mg içtim hiç yarım içmedim. 15 böle içtim değerim endokrinciye gittiğimde 1.99 a düşmüştü ve şuanda 1 ay snra tekrar baktırdım 1.88 di. Böyle 50 mg devam ediyorum ben. İlk üç ay bnmde 1.99a düşene kadar bebeğime bişi olmuşmudur stresm vardı ama stres bebeğe daha zararlı o yüzden bol dua ve ilaçlarımızı düzenli içerek bebişlerimizin sağlıklı olduğuna inanıcaz onlara mutluluk güzel hisler hissettiricez.

Unutmayın hamişler bir bebeği anne karınında her türlü eetkiden direkt olarak etkilenmektenden koruyor yapısal olarak biyolojik olarak konumu ama sadece annenin hislerinden direkt etkilenmekten korumuyor. O yüzden mutlu olalım mutlu bebişler doğuralım Allahın iziniyle :KK46::nazar::nazar::nazar::KK68:

image.webp

Cinsiyet yorumlarınızı bekliyorum kızlar. Burda 13 haftalık. Dr bu ay sonu çağırdı. Merak ediyorum:)

oy teyzeleri çok şükür geldik doktordan şimdi. Bebişimiz biraz hareketli sağ tarafa ayakları gelmiş ve sürekli vurup ittirdiği için ağrılar çok normal dedi içimi ferahlatan herkesede çok teşekkürler :) Seviyorum sizi :) mcxxxxx :)

gözün aydın canım sağlıkla olsun inşallah

cok dogru demıssın aslında derdımızın caresı bu ama bı yere kadar uygulayabılıyoruz ıste. eskı enerjım hıc yok benımde. avm ye gıdıyorm en fazla 3 dukkan sonra bacaklarım feryad edıyor
Ilık duş iyi geliyor benim de bacaklarıma canım sana da öneririm, sonra da yastık koyup ayağımın altına uzanıyorum , varis cok oluşmadan atlatırız inş :)

bence bu bir erkek :)

pek anlaşılmıyor senin resimden . anlamadım ama erkek doğdu içime. bana 13+1 de söylemişti cinsiyetini.

Hadi bakalım hayırlısı olsun:) teşekkür ederim arkadaşlar. Dr tam anlamadı içine kız doğuyor ama yanılabilirim daha çok erken dedi. Bir kızım var.

Hadi bakalım hayırlısı olsun:) teşekkür ederim arkadaşlar. Dr tam anlamadı içine kız doğuyor ama yanılabilirim daha çok erken dedi. Bir kızım var.

sağlıklı olsun arkadaşımda gerisi yalan hepsi evladımız benim duam hep bu yönde allahım sağlık versin :nazar:

ben akşam bunları alıcam gidebilirsem biri 50 küsür diğeri 30 küsür dü. internet mağazasında. kısa kollu ama olsun hırka giyerim hava soğuyunca. hava benim için soğumayacak sanırım.
Siyah cok hosuma gitti ya bu hangi markancnm

Bana da bi doktor leke var dedi, makinesi daha iyi olan başka doktora gittim, yanlış görmüş dedi. Leke olsa bile daha cok erken takibi yapılır korkma dediydi, aynı durumu yaşadığım için seni cok iyi anlıyorum bir başka doktora gitmeden kendini üzme bebişin de huzursuz olmasın yavrucak:) güzel haberlerini bekliyorum
kız nasıl bişi anlamadın eli kolu burnu ağzı bacağı beli daha ne olsun :) cumartesi çekildim esobacım hiç sorma ya bu fotoyu aldık ama kalbinde beyaz leke varmış kuzumun :KK43: ayrıntılıya gitcez 29 eylülde hemde profesore göstercez inşallah bişi çıkmaz

pek hareketli değil bugun yine. facebook ya da watsap grubuna mı kaydı acaba arkadaşlar. biz kaldık burda.

Back
X