- 28 Şubat 2010
- 2.924
- 2.455
- 448
1.600 gr aldım benPeki kaçar kilo aldınız acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1.600 gr aldım benPeki kaçar kilo aldınız acaba
Cnm whatsap grubu olarak biz burayida birakmadan takip ediyoruzpek hareketli değil bugun yine. facebook ya da watsap grubuna mı kaydı acaba arkadaşlar. biz kaldık burda.
Eki Görüntüle 1237293
Cinsiyet yorumlarınızı bekliyorum kızlar. Burda 13 haftalık. Dr bu ay sonu çağırdı. Merak ediyorum:)
Bana da bi doktor leke var dedi, makinesi daha iyi olan başka doktora gittim, yanlış görmüş dedi. Leke olsa bile daha cok erken takibi yapılır korkma dediydi, aynı durumu yaşadığım için seni cok iyi anlıyorum bir başka doktora gitmeden kendini üzme bebişin de huzursuz olmasın yavrucak:) güzel haberlerini bekliyorum
@fzy35 canim benim bebegimde de var tek o bulgu varsa cok sorun etmiyorlar fakat yaninda baska bulgular
da varsa dawn sendromlu riskine karsilik o testi ya da amniyo sentez yapiyorlar. baska bi doktora daha danisabilirsin.
Ne ilacı kullanıyorsun canım?Selam kizlar. Aranizda var mi tsh hormonu yuksek olan. Ben ilac kullandigim halde 3.33ten 4.01e cikmis. Aglayacagm. Dozaji artirdik. Ama bebis etkilendi mi diye korkuyorum cok.
canım afp diye bi kan aldı ama önemli bişi değil dedi sadece ben emin olmak için başka doktorada gitmek istedim sana ne dedi doktor banada tek o önemli değil diğer herşeyi normal dedi ?
canım afp diye bi kan aldı ama önemli bişi değil dedi sadece ben emin olmak için başka doktorada gitmek istedim sana ne dedi doktor banada tek o önemli değil diğer herşeyi normal dedi ?
kızlar birisi yazdı daha yeni. admin baska grup kuranları once uyarıp sonra üyeliklerini siliyormus. bilginize . eger boyle bır durum olursa kaybetmeyelım siziCnm whatsap grubu olarak biz burayida birakmadan takip ediyoruz
Allahın izniyle hiç bişi olmaz canım bebiişlerimiz sağlıkla doğacak. RAbbime emanetler.
Sen gönlünü ferah tut. ayrıntılı usg ni bekle.
Benim bebeğiminde ensesi kalın çıktı sınırda tam.
2li testi yaptırdık şükür buna rağmen risklerimiz düşük çıktı.
Bugün 3lü testimin sonucunu aldım onda da risklerimiz cute off değeri altında çıktı. Ama işte annelik bir kere ense kalınlığı sınırda şöyle olabilir böyle olabilir dediler içine insanın işliyor. Ama ben 2 liyi yaptırdığımz gün bebişimi gördüm harketlerini fln burun kemiğide oluşmuştu ya içime ferahlık geldi ve o günden sonra hep bebişimle konuşuyorum annecim sen sağlıklısın ben hissediyorum sağlıkla kavuşacağız fln die :) belki deli diyebilirsiniz ama ben bebeğimi üzülerek mutsuz etmiyor aksine olumlu enerji vermeye çalışıyorum.
Ensesi kalın die kalbinde anomali olabilir ayrıntılıda bir perinatoloji uzmanına gitsen iyi olur dediler ama uygun fiyata yada devlette olan bir uzman bulamadık henüz dünya para istiyorlar napıcaz bilmiyorum.
Herşeye rağmen benim oğluşum sağlıkla gelişiyor annesine kavuşmayı bekliyor ben buna inanıyorum ki ben FMF hastasıyım bu yüzden bir çok riski taşıyor olma ihtimalimiz var.
kızlarr babamız ismimizi dün net bir şekilde söyledi oğluşumun adı EYMEN olacak dedi kızımıda doldurmuş bu konuda hehehee banada makarna yemek düşer artıkın
emin ol reyhan derler. benim arkadaşım var adı nildan ama herkes vildan diyor.EYMEN de güzel isim.cennet kapılarından birisinin ismi yanılmıyosam.tevekkül edenlerin kapısı olabilir.ben de kızma reyyan olabilir mi ki diye düşünüyorum (oruç ehlinin gireceği kapı)ama reyhanla karışır mı bilemiyorum.ailede de reyhan var.
erken ama olmaz diye bişey yok.magnezyum ya da kalsiyum depoların azalmıştır.ya da ayakta fazla kalıp yorgun düşüncede oluyor.varisin varsa o zamanda oluyor.doktor kontrolun yakınsa magnezyum verirYa bi de bir şey daha soracam uyurken baldınız kramp giriyor mu 2 defa oldu bende ama erken değilmi daha
herkese mrb tabi yine cvb olmayacak ama hergün şansımı deniyorum işte bakıyorum öylesine![]()
Merhaba canim :)herkese mrb tabi yine cvb olmayacak ama hergün şansımı deniyorum işte bakıyorum öylesine![]()