- 25 Şubat 2013
- 887
- 202
- 133
Cnm ense kalınlığı kac çıkmıştı
Allahın izniyle hiç bişi olmaz canım bebiişlerimiz sağlıkla doğacak. RAbbime emanetler.
Sen gönlünü ferah tut. ayrıntılı usg ni bekle.
Benim bebeğiminde ensesi kalın çıktı sınırda tam.
2li testi yaptırdık şükür buna rağmen risklerimiz düşük çıktı.
Bugün 3lü testimin sonucunu aldım onda da risklerimiz cute off değeri altında çıktı. Ama işte annelik bir kere ense kalınlığı sınırda şöyle olabilir böyle olabilir dediler içine insanın işliyor. Ama ben 2 liyi yaptırdığımz gün bebişimi gördüm harketlerini fln burun kemiğide oluşmuştu ya içime ferahlık geldi ve o günden sonra hep bebişimle konuşuyorum annecim sen sağlıklısın ben hissediyorum sağlıkla kavuşacağız fln die :) belki deli diyebilirsiniz ama ben bebeğimi üzülerek mutsuz etmiyor aksine olumlu enerji vermeye çalışıyorum.
Ensesi kalın die kalbinde anomali olabilir ayrıntılıda bir perinatoloji uzmanına gitsen iyi olur dediler ama uygun fiyata yada devlette olan bir uzman bulamadık henüz dünya para istiyorlar napıcaz bilmiyorum.
Herşeye rağmen benim oğluşum sağlıkla gelişiyor annesine kavuşmayı bekliyor ben buna inanıyorum ki ben FMF hastasıyım bu yüzden bir çok riski taşıyor olma ihtimalimiz var.