2015 Şubat Anneleri

kızan sana da hazırlıyım hediye. kapı süsü yapam size. bulamadım zaten kendımı. haziranın 20 ne kadar baktım bulamıyorum. geçmişimi silmişler sanki.KK çekemedi beni.

Canım benim çok sağol. Bebişlerimize Allah'ın izniyle kavuşalım sonrasında neler neler yaparız birbirimize. Tanışırız görüşürüz bebişlerimiz birlikte büyür inşallah.

ben bir kitap 0kumjştum ama hatırlamıyorum orda eymen efendimize yardımcı olan kişiler demekmiş öyle yazıyordu tabi bilemiyorum içine sinerse koy sende tabi ama genelde reyhan derler büyük ihtimalle

Eymeni ben de düşünmüştüm ama kız ismi olarak. Sanırım daha çok erkeklere konuluyor. Ayrıca Ecrin ismini de düşünmüştüm ama şimdilik daha karar vermedik. Bir de benim adım Tugba acaba Tugca mı koysam diyorum :)

Canimm şutu sakin ihmal etme daha doğrusu ayran yoğurt peynir nasip tüketme biliyorsan bolca tuket. Benim bacaklarim, ellerim , kollarim.titriyordu hiçbirşey yapamiyordum sut tuketemedigim içinmiş. Ebe kemik erimesine zemin hazirliyor dedi. Çok dikkat et. Yumurta erini yiyorsan günlük çokta mühim değil dedi.

ayyy allah korusun
bu akşamdan tibaren başlıyorum süte :KK17:

Canım bak yumurta ve peynir sabahları önemliymiş. Yumurtayı haşla yanında götür poğaçayla yersin biraz da peynir tamam. Ceviz fındık badem aralarda yersin. Meyve olarak şimdilik elma ve erik yeme onlarda asit var ağzını acıtabilir. Böğürtlen demiş bir arkadaş bence de böğürtlen iyi olur bu aralar zamanı. Öğlen ve akşam et yemeye çalış. Bir iki beslenme seminerine gitmiştim oradan biliyorum.

şimdi iş çıkışı çarşıya gidip ne var ne ok alayım bari hem bunları zorla yersem kilo da alırım belki

çok teşekkürler kızlar belkide ben bu yüzden hiç kilo alamadım oldum olası süt yoğurt sevemedim
yerim ama aşırı düşkün değilim olmazsa aramak aklıma gelmez

Eymeni ben de düşünmüştüm ama kız ismi olarak. Sanırım daha çok erkeklere konuluyor. Ayrıca Ecrin ismini de düşünmüştüm ama şimdilik daha karar vermedik. Bir de benim adım Tugba acaba Tugca mı koysam diyorum :)
evet canım erkelerde çok var eymen ismi bencede erkeklere yakışıyor belki ortak isimdir mutlaka ama söylenişi ben erkek olarak beğeniyorum

senin bebiş erketi dimi tuğca ne demek anlamı ne ? tuğçe demesinler sonra çocuğa

bugün menüm süperr kızlar eve gelirken simit aldım simit peynir dom üzüm ne çalışkan karıyım beeee

senin bebiş erketi dimi tuğca ne demek anlamı ne ? tuğçe demesinler sonra çocuğa

Tuğça diye bir arkadaşım vardı ismini beğenmiştim o zaman düşünmüştüm. Aslında Tuğçe direk Tuğba ağacının dalları manasında. Tuğçe de koyabilirim. Kız olucak inşallah teyzesi. Bir de Kavin ismini sevdim ama babası ne o öyle kavun gibi dedi :)

Tuğça diye bir arkadaşım vardı ismini beğenmiştim o zaman düşünmüştüm. Aslında Tuğçe direk Tuğba ağacının dalları manasında. Tuğçe de koyabilirim. Kız olucak inşallah teyzesi. Bir de Kavin ismini sevdim ama babası ne o öyle kavun gibi dedi :)

babası haklı canım havin olsa tamamda kavinde çok zorluk çeker kavim diyenlerde olur kavun diyenlerde

kavuk komik oldu haha. bana kavim i hatırlattı.
benim bebemin adı da "EMEK" insanların %70 i beğenmiyor ama ben beğeniyorum. kimseyi umursamıyorum.
anneme söyledim annem bile bilmem kimin gelininin adı da kimya diye dalga geçti.
artık neyi çağrıştırdıysa ona :)

kavuk komik oldu haha. bana kavim i hatırlattı.
benim bebemin adı da "EMEK" insanların %70 i beğenmiyor ama ben beğeniyorum. kimseyi umursamıyorum.
anneme söyledim annem bile bilmem kimin gelininin adı da kimya diye dalga geçti.
artık neyi çağrıştırdıysa ona :)
Litchi Litchi babanın dediği komik geldi yanlış anlama.

kızlarr insanın dostu olsun öz olsun bir tane olsun ne kadar sinir oluyorum içinden kıskançlık haset yapanlara güya iyilik diyip moral bozanlara neyseki allah var ve dağına göre kar yağdırıyor çooookkkk şükür şu 3 günlük dünyada olduklarını unutuyolar ve hiç işleri rastgitmiyor eee allah kerimdir çok şükür ikide bir bebeğin sağlıklı mı eminmisin ya sağlıksızsa demesi bir salağın neymiş son aylardada ölümler çoğalmış ben takmadıkça konuyu başka yönlere çekmesi bu şekilde evi nasıl taşıyacakmışım kesin bişey olurmuş eyyy allahım iyi ki varsın allahım dedim sonrada karnıma dokunmaya çalışması beni sinir eden son nokta oldu ve dedim ki defol git işine şom ağızlı dedim iyi etmişmiyim??? küserse küssün canı cehenneme paççozzzz karıı :KK48:

paçozzz ne olcakk :KK11: var böyle beyni küçük insanlar iyi etmişsin hatta karnına dokunurken vuraydın eline :KK11:

ya biri facebook a bir yiyecek koymuş ilk kez canım bir şey istedi.
gözümden yaş geldi nasıl bir şeyse artık.
yiyecekte konyadan gelmiş. yemesem bir şey olmaz heralde. ama koyanı da fena haşladım. arkadaşımı.
neden böyle oldu anlamadım hiç çekmezdi benım canım.

kavin koyma bencede annesiii şaşırırlar tuğçe güzel isimdir içine sinerse tabi

Back
X