Hazir annen ggeliyomus iznin tadini Cikar ddinlen canim
Amaninn okuyunca bunca miktari ben binde birini yapamiom diye kötü hIssettim
Canim bu konuda o kadar cok konustuk tartstik ki baska hicbir sorunumuz yok hatta dunya iyisi bi insan esim ama aileye karsi zaafi buyuk bana haklisin der onlara Iclenir kirilir ama doner dolasr onlarin lehine tavir sergiler yutar onca seyi benm kizdgm da bu bana direk davranislari olsa o da yok arkadan tribune oynuyolar hep bu arada ben de twk gelinim ve cocugum birak biseylerni gormeyi daha gotrup biz ayaklarna torunlari diye gosterdik oyle de bi cinsler
canişş bak ne diycem boşver kızz heheheee şimdi eşim dediya oğlumuz olcak diyee gidiş o gidiş bi yerlerden kendini atmasa bari

ondan korkuyorum ben laaaaa hemde çok benzer yanımız var ondan dünür olduk zati yeminle bizimde tek sorunuz onlar canım kardeşim facede bisiklet resmi paylaşmış abla bumu bumu diye inanki az önce öyle ağladım ki ahh hormonlarr can başkadır işte görsen aldığı asgari ücret insanın gönlü zengin olsun işte
Aay ne cok ortak yonumuz var bize de hayirli olsun diyen olmadi hos beklemiodum o inceligi zaten olsa sasardm
bak bunu ben de dusundum bazen tam duyar gibi oluyorum cok derinden ciliz bi iki dokunus vur kac gibi ama kizimin ciriltisina duymak ne mumkun emin de olamiyorsun az once yine oldu hatta bu yuzden gozden kacryo olablirz hakikaten