2015 Şubat Anneleri

Evet çok alışıyorsun bende iki cinside severdim ama öğrendikten sonra erkeklerin yüzüne bakmıyorum,kızım olacak diye ne kadar şanslıyım diyorum ama benim daha değişmez adam kesin diyor hepsinde.

o zaman 'alışmak sevmekten daha zooor geliyooor alışmak bir yanaaa,kıyafetler alınıyoooor,pipin yoksa birtanem maviler boşa masraf oluyoor alıştım paşacım alıştım sanaaa'
ahanda güfte beste yaptım ne olur değişmesiiin

kızlarrr bnm kuzucuk iki gündür tekme atıyor sakın bağırsak hareketleridir demeyin çünkü dışarıdan da bakılınca belli oluor cinsiyetini hala bilemiyoruz ama çok güzel bişey kıpır kıpır hiç durmuor:KK71:

Yok kiz ne bagrsagi hareketi daha bu hftalarda. Duyuyorsan biseyler bebistir o artik gozun aydın

Hazir annen ggeliyomus iznin tadini Cikar ddinlen canim

Amaninn okuyunca bunca miktari ben binde birini yapamiom diye kötü hIssettim :KK43:

Canim bu konuda o kadar cok konustuk tartstik ki baska hicbir sorunumuz yok hatta dunya iyisi bi insan esim ama aileye karsi zaafi buyuk bana haklisin der onlara Iclenir kirilir ama doner dolasr onlarin lehine tavir sergiler yutar onca seyi benm kizdgm da bu bana direk davranislari olsa o da yok arkadan tribune oynuyolar hep bu arada ben de twk gelinim ve cocugum birak biseylerni gormeyi daha gotrup biz ayaklarna torunlari diye gosterdik oyle de bi cinsler
canişş bak ne diycem boşver kızz heheheee şimdi eşim dediya oğlumuz olcak diyee gidiş o gidiş bi yerlerden kendini atmasa bari :KK48: ondan korkuyorum ben laaaaa hemde çok benzer yanımız var ondan dünür olduk zati yeminle bizimde tek sorunuz onlar canım kardeşim facede bisiklet resmi paylaşmış abla bumu bumu diye inanki az önce öyle ağladım ki ahh hormonlarr can başkadır işte görsen aldığı asgari ücret insanın gönlü zengin olsun işte

Aay ne cok ortak yonumuz var bize de hayirli olsun diyen olmadi hos beklemiodum o inceligi zaten olsa sasardm

bak bunu ben de dusundum bazen tam duyar gibi oluyorum cok derinden ciliz bi iki dokunus vur kac gibi ama kizimin ciriltisina duymak ne mumkun emin de olamiyorsun az once yine oldu hatta bu yuzden gozden kacryo olablirz hakikaten

yok canım kızını sözledi beni arama tenezzülünde bulunmadı ama düğünde para varya çağırdı :KK48: o şoku daha atamamıştır üzerinden ondan kızının hamile olmasını dört gözle bekliyo yaa haberi benden alınca şok şok şok eşim de ilk defa boşver dedi şaşırdım açıkçası oğlumu görmeyede gelmesinler dedi yarabbi şükür
Nedir yaristirdiklari ne garip insanlar var..

yok canım kızını sözledi beni arama tenezzülünde bulunmadı ama düğünde para varya çağırdı :KK48: o şoku daha atamamıştır üzerinden ondan kızının hamile olmasını dört gözle bekliyo yaa haberi benden alınca şok şok şok eşim de ilk defa boşver dedi şaşırdım açıkçası oğlumu görmeyede gelmesinler dedi yarabbi şükür

Valla diyolar da zamani gelince ardinda durmuyolar iste laflarinin biximki de haftasonuna kadar sayip duruyordu kardesinin vefaszligina nolduuu yelkenler fora:KK67:

o zaman 'alışmak sevmekten daha zooor geliyooor alışmak bir yanaaa,kıyafetler alınıyoooor,pipin yoksa birtanem maviler boşa masraf oluyoor alıştım paşacım alıştım sanaaa'
ahanda güfte beste yaptım ne olur değişmesiiin
Bugün şarkı şiir maşallah keyiflisin.ben pembe almıyorum sevmiyorum kırmızı mavi takıntım var. Hele o erkeklerin lacivert mavi çizgili tutumları çok tatlı. Kızlarda çizgili pek tercih etmiyorlar.ayy ben ne yapıcam bütün paramı kıyafete yatırırım

Hehe benmkinin icine gtmis yazdigin alintiyi yapamams olablrm ;) kaderdasiz bak ondan cekiyor demek ki . Olablir bak yuregne otrmustr belki de soyunu devam ettrcen ya kolay degil. Bana da arkadsm diyor bugun ne guldum bu kadar umursamiyolarsa iclerinden sayiyolardr gtti bu kadından ikinciyi yapti bi de diye onu sindremiolardr diye cok guldum olur mu olur

Ya Benimkide atsın bizim aramızda 3 gün var niye atmıyor.ne iş yapıyor içerde.
seninkinin daha zamanı vardır belki bugün müdürle konuşamadım tekme atıyor sürekli konuştuğumu da unutuyordum :KK24:
Yok kiz ne bagrsagi hareketi daha bu hftalarda. Duyuyorsan biseyler bebistir o artik gozun aydın
sağol cnm allah sizlere de nasip etsin yarın okula gidecem velilerin hamile olduğumu öğrenmemesi gerekiormuş anasınıfçıyım bol elbise giy de gel dedi müdür oda ne giysem belli ediyor karnım kendini :KK51:

Bugün şarkı şiir maşallah keyiflisin.ben pembe almıyorum sevmiyorum kırmızı mavi takıntım var. Hele o erkeklerin lacivert mavi çizgili tutumları çok tatlı. Kızlarda çizgili pek tercih etmiyorlar.ayy ben ne yapıcam bütün paramı kıyafete yatırırım

kiz ikinciye niyetim yoksa ilk alti ayligi cok alma sakin insan bi heves dunya dolduruyor. Kizimda bekledik bekledik sonradan olunca bi coştuk alisverste uc bebe buyur cogunu giyemedi bile yepyeni kaldrdim oyle cabuk buyuyolar ki kucuk seyler temiz de kaliyor esas olay ek gidayla basliyor sonradan da alisveris gerekio ona gore alin yazik için kaliyo giyemeden buyudukce cunku

seninkinin daha zamanı vardır belki bugün müdürle konuşamadım tekme atıyor sürekli konuştuğumu da unutuyordum :KK24:

sağol cnm allah sizlere de nasip etsin yarın okula gidecem velilerin hamile olduğumu öğrenmemesi gerekiormuş anasınıfçıyım bol elbise giy de gel dedi müdür oda ne giysem belli ediyor karnım kendini :KK51:
Neden anlamamalari lazimmis ki

Hehe benmkinin icine gtmis yazdigin alintiyi yapamams olablrm :KK66: kaderdasiz bak ondan cekiyor demek ki . Olablir bak yuregne otrmustr belki de soyunu devam ettrcen ya kolay degil. Bana da arkadsm diyor bugun ne guldum bu kadar umursamiyolarsa iclerinden sayiyolardr gtti bu kadından ikinciyi yapti bi de diye onu sindremiolardr diye cok guldum olur mu olur
ayyy o kadar yazdım çıkmadı kıııı benim erkek kardeşim facede bisiklet resmi paylaşmış abla hangisi diye bende bir duygusallıktır oturdum ağladım özledimde çokk kardeş candır canımın canıdır valla keşke zırnık iyi olsalardı nerdeee doğurazcaz tabi gözlerini oysunlar heheeee

işlerimi hallettim ya şükür ondan keyfim yerinde.bende aldım kızmılı çizgili çıtçıtlı badi yakalı falan çok tatlı.çok çabuk büyüyolar canım ya inan hiç bir kıyafetini eskitemeden kaldırdık kızımınkileri şimdi vericek yer arıyorum.o kadar beğenerek aldığım şeyleri doya doya giymedi şöyle.onun için şimdi tedbirliyim e hediyede gelicek sonuçta.boşuna dememişler çocuğun giydiği haram yediği helal diye

kiz ikinciye niyetim yoksa ilk alti ayligi cok alma sakin insan bi heves dunya dolduruyor. Kizimda bekledik bekledik sonradan olunca bi coştuk alisverste uc bebe buyur cogunu giyemedi bile yepyeni kaldrdim oyle cabuk buyuyolar ki kucuk seyler temiz de kaliyor esas olay ek gidayla basliyor sonradan da alisveris gerekio ona gore alin yazik için kaliyo giyemeden buyudukce cunku
al benden de o kadar vallahi.. Bisey almadam idare eder 1 yasina kadar

Allah Allah neden velilerin bilmemesi gerekiyormuş? O müdür nasıl bir müdür hatta insan mı o :KK53:

ayyy o kadar yazdım çıkmadı kıııı benim erkek kardeşim facede bisiklet resmi paylaşmış abla hangisi diye bende bir duygusallıktır oturdum ağladım özledimde çokk kardeş candır canımın canıdır valla keşke zırnık iyi olsalardı nerdeee doğurazcaz tabi gözlerini oysunlar heheeee

iste insan olan bi baska oluyor bizmkiler de kardes Allah vicdan versin ne diyim

işlerimi hallettim ya şükür ondan keyfim yerinde.bende aldım kızmılı çizgili çıtçıtlı badi yakalı falan çok tatlı.çok çabuk büyüyolar canım ya inan hiç bir kıyafetini eskitemeden kaldırdık kızımınkileri şimdi vericek yer arıyorum.o kadar beğenerek aldığım şeyleri doya doya giymedi şöyle.onun için şimdi tedbirliyim e hediyede gelicek sonuçta.boşuna dememişler çocuğun giydiği haram yediği helal diye

Sen de benm gibi tecrubeyle almissin dersini ;) bizimki smdilik kiz gorundugune sorun yok bicok sey yepyeni hazir battaniye koleksiyonumz var hatta napcaksak o kadarini doldurmusuz. Erkek olunca silbastan tabi olsum kismeti herkesn o da zevkli olur

Neden anlamamalari lazimmis ki
1. dönem sonu doğum iznine ayrılacağım ya 2. dönem yokum çocuklarının aynı öğretmenle devam etmelerini istiyorlarmış müdürüm de söyleme cnm dedi en azından 1 dönem boyunca kafanın etini yemezler dedi iyi dedim

Back
X