2015 Şubat Anneleri

al benden de o kadar vallahi.. Bisey almadam idare eder 1 yasina kadar
biz ikinci olan anneler tecrübeliyiz bende almıycam sadece hoşuma giden bi iki şeycik zaten diğer oğluşumu ki duruyor bu oğluşuma nasipmiş

iste insan olan bi baska oluyor bizmkiler de kardes Allah vicdan versin ne diyim

Sen de benm gibi tecrubeyle almissin dersini :KK66: bizimki smdilik kiz gorundugune sorun yok bicok sey yepyeni hazir battaniye koleksiyonumz var hatta napcaksak o kadarini doldurmusuz. Erkek olunca silbastan tabi olsum kismeti herkesn o da zevkli olur
zaten kuzum vicdan olunca gerisi geliyor çok şükür muhtaçlık yok ayyy allah korusun yarabbi

@esoba çizgili seyler ben de severim o tarz unisex kirmizilo mavili turuncu yesilli bicok tulum almistim kizimda forum istanbula Yakinsan orda smyke diye bi magaza var hem kalitesi hem tasarimi guzeldi cizgileri de bol. Bakabilirsen bak oraya hala tarzi degsmedyse guzel seyler almistk ilk kizima ordan aklinda olsun

biz ikinci olan anneler tecrübeliyiz bende almıycam sadece hoşuma giden bi iki şeycik zaten diğer oğluşumu ki duruyor bu oğluşuma nasipmiş
Aynen.. Oyle cok kosturcak biseyim yok cok sukur ufak tefek eksileri var bi anakucagi alicam kismetse bi de eksik gedik ne var diye 6. Ayda acar bi bakarim bi gunde toplanir insallah

yok cnm müdür bnden yana da veliler doğum iznine ayrılacağımı duyarsalar öğrencileri göndermezler die[/QUOTE

ama bu senin elinde degil ki hem yasal iznin onlar kadar sen de dusuncen yavrunu suc gibi niye saklayasn gobegini gere gere gez gerci ozeldeysen hamile oldugunu duyunca kapiyi gosteriyolar senin mudur yine destekse iyi yani

kızlar yaaa bnm oğluşum olduğunu memlekette devlet hast dr söylemişti daha kendi druma gidemedim biz oğluş kıza döner mi yav. Bu hikayeleri okuyunca içime terrüddüt düşüyor :oops::KK17::KK76: ben ufaktan hazırlıklarını yapmak istiyordum maddi olarak son anlarda sıkışmamak için. Şimdi geri geri atıyor ayaklarım:KK46::KK48:

yok cnm devlet bnmki de anaokulundayım ne bileyim sorunlular insanlar bn doğurayım iyi eğitim görsün ama sen doğurma bizimkilerin kul kölesi ol diyorlar insanlar çok bencil

kızlar yaaa bnm oğluşum olduğunu memlekette devlet hast dr söylemişti daha kendi druma gidemedim biz oğluş kıza döner mi yav. Bu hikayeleri okuyuölmime terrüddüt düşüyor :oops::KK17::KK76: ben ufaktan hazırlıklarını yapmak istiyordum maddi olarak son anlarda sıkışmamak için. Şimdi geri geri atıyor ayaklarım:KK46::KK48:

Özelde de baktir istersen ben de burdaki dra guvenmiyom esasen istdaki erkek diyemem dedgi icin bununkini de tescil kabul ettim gerci ayrintiliyi beklicem yine de daha da yil var ekimin onuna olme essem olme

kızlar yaaa bnm oğluşum olduğunu memlekette devlet hast dr söylemişti daha kendi druma gidemedim biz oğluş kıza döner mi yav. Bu hikayeleri okuyunca içime terrüddüt düşüyor :oops::KK17::KK76: ben ufaktan hazırlıklarını yapmak istiyordum maddi olarak son anlarda sıkışmamak için. Şimdi geri geri atıyor ayaklarım:KK46::KK48:
bende başlamıştım ama ayrıntılı ultrasona kadar ara verme kararı aldım.neolur ne olmaz.

Özelde de baktir istersen ben de burdaki dra guvenmiyom esasen istdaki erkek diyemem dedgi icin bununkini de tescil kabul ettim gerci ayrintiliyi beklicem yine de daha da yil var ekimin onuna olme essem olme
canım senin hangi haftana geliyor ayrıntılı usg

yok cnm devlet bnmki de anaokulundayım ne bileyim sorunlular insanlar bn doğurayım iyi eğitim görsün ama sen doğurma bizimkilerin kul kölesi ol diyorlar insanlar çok bencil

Devletteysen hic sallama kimse biseycik yapamaz kendileri dusunsun el mahkum gönderen gondercek az olursa da ogrencn sana yarar ogrencisiz kalmazsn muhakkak

valla canım arkadaşım anlattı bir akrabasına doktor hep erkek demiş
sezeryan doğumda doktor çığlığı koparmış bu çocuğun pipisini kim kesti diye
yani döneceği varsa doğumda bile dönebilir

vallahi arkadaşlar dediğiniz gib bnde ara vercem ayrıntılı usg ye kadar. Ama döneceği varsa doğumda da döner cidden oda artıkın bebişin kendi kısmeti olur :KK48:

valla canım arkadaşım anlattı bir akrabasına doktor hep erkek demiş
sezeryan doğumda doktor çığlığı koparmış bu çocuğun pipisini kim kesti diye
yani döneceği varsa doğumda bile dönebilir

Ay hepten korku filmi kivaminda oldu kehanetler icimizden birine vururmus bi de boyle bi piyango ayy:eek:

ekimin onu yazmışsın ben onu ekimin sonu diye okumuşumda :KK30:

yok yok bayramin ertesi hemen hem ziyaret hem ticaret yapcaz istanbula gelmisken:KK66:

Ay hepten korku filmi kivaminda oldu kehanetler icimizden birine vururmus bi de boyle bi piyango ayy:eek:

yok yok bayramin ertesi hemen hem ziyaret hem ticaret yapcaz istanbula gelmisken:KK66:

ben doktor kız desede hala erkek olduğunu düşünüyorum şahsen
yani bende olsa sürpriz olmazdı heralde :KK53:

Back
X