2015 Şubat Anneleri

ben bebek arabasında casual cadillac travel sistem bebek arabasını beğendim. ama yakından bakmadım. yakından bakıcam kısmetse beğenirsem bunu almayı planlıyorum. ana kucagını evde de kullanabılıosun sallanıo. arabaya takılıo. kullanıslı oluo. ayrıca ana kucagı almıcam boylece.
Ben oglanda oto koltugunda rahat edemedim.. Normal anakucaklari gibi sallanmiyo ve alti plastik oldgndan tikirdiyordu
Bunda insallah bi tane anakucagi almayi dusunuyorum.

ben sizinle ne yapıcam yav. ne bu zayıflık bir gr almadınız mı o bacaklara.
Agzini yerim :KK53:
Aldim canim
174 boyum var 75 le hamile kaldim 77.6 yin
Tabi sabah tartisi bu

Doktor beni bi tartti evde sabah 76.6 ykrn 78.5 ciktim

Aldim ben de canim. İlk gebligimde 30-35 kilo aldim ya korkuyorum biraz

normalde hıc susabılen bır ınsan degılım hatta haddıden fazla konusuyorum. bı ara eşimin aılesının hafta sonu bıze gelme huyları vardı. sabahın korunde gelır gece 12 den once gıtmezlerdı. ve ben calısıyorum bı hafta sonum var cok kızıyordum bu duruma. eşime cok soylendım birazda kırdım sanırım o nedenle bu aralar susuyorum. cunku oda istemıyordu mısafır agırlamak ama dıyemıyordu gelmeyın dıye. bende cok dayanamam merak etme.
yeni evliyken banada yaptılar ayoll biri gidiyor biri geliyor gören der evim pansiyon sanki birde yemekleri temizlikleri hani yardım etseler tatlı dilli olsalar neysede yeter uleynnn dedim :KK48:

Agzini yerim :KK53:
Aldim canim
174 boyum var 75 le hamile kaldim 77.6 yin
Tabi sabah tartisi bu

Doktor beni bi tartti evde sabah 76.6 ykrn 78.5 ciktim

Aldim ben de canim. İlk gebligimde 30-35 kilo aldim ya korkuyorum biraz
bende 4. ayıma girdim ve 3 kilo almışım iyi bence yaaa yiyiyorumda yani

dünaydın kızlar :) vala artık sayfa o kadar çabulk ilerliyor ki zor takip ediyoruz :)

olsada hazırdan seninki gibi bi kayınvalde bende alsam :KK48:

ben şanslı gelinlerdenim, nişanlılık döneminde falan canımı sıkıyordu da tabi o stres heyecan herkes bi gergin iki tarafta tanımıyo falan ondan sanıyorum . iyidir ya bi görümcemin birine aşırı bi düşkünlüğü var onun dışında iyi geçiniriz. eşimde benim ailmle iyidir aile sıkıntısı yaşamıyoz şükür , benimde kayınpederin emrivakileri olur ara ara deli eder beni : ))) o da olsun demi sizin yaşadıklarınızı okuyunca

ben bu tür konularda büyüklerin anlayışlı olması gerektiğini düşünüyorum şimdi adam ne yapsın gelmeyin diyemez , şimdi düşünsene senin ailen gelse diyemezsin gelmeyin.

yok tatlım ya calısmayan ınsan gercekten calısanın halınden anlamıyor. haftasonu gec kalkıyorum dıye bıle ne gerek var okadar uyumaya dıyolar. aksam evde yemek olmasın yemek yapmak zor bısey degılkı soganı kavur ıcıne at kendı pıser dıyolar, ben bılmıyorum cunku. yasamayan anlamaz bızı ne dıyım

aynen ben de tecrübesizim. her gördüğüme bakıorum acaba bu lazımlı mı hangisi daha iyi diye. ama şunu anladım. her çocuk çok farklı ve ihtiyaçları da çok değişiyor. en iyisi doğduktan sonra ona göre almak.

öyle evet, bazı şeyleri sona bırakmak lazım galiba

aynen ben de tecrübesizim. her gördüğüme bakıorum acaba bu lazımlı mı hangisi daha iyi diye. ama şunu anladım. her çocuk çok farklı ve ihtiyaçları da çok değişiyor. en iyisi doğduktan sonra ona göre almak.
canımmmm işte en doğrusunu söyledin çok almayın yazık sizede giyemiyolar bir ay sonra tontiniş oluyolar inanki ben pazarda bile öyle pamuklu kaliteli şeyler görüyorum ki dert etmeyin ihtiyaç olanı alın gerisi fazla

yok tatlım ya calısmayan ınsan gercekten calısanın halınden anlamıyor. haftasonu gec kalkıyorum dıye bıle ne gerek var okadar uyumaya dıyolar. aksam evde yemek olmasın yemek yapmak zor bısey degılkı soganı kavur ıcıne at kendı pıser dıyolar, ben bılmıyorum cunku. yasamayan anlamaz bızı ne dıyım

aslında dediğin doğru ya evlenmeden önce bekar evinde kalırken komşum gelmişti işte bende eve yeni girmişim mutfakta yemek hazırlıyorum (yemek işi çoğunluk bendeydi ) kadın baktı aaa dedi daha yemek yapmadın mı ? bende yeni geldim teyze dedim . böyle bi surat ekşitti daha 21 yaşındaydım, heralde akşamdan dolma sarma yapıp yemek hazır edip yapmamı bekliyordu bekar evinin derdini çeken bilir oysam ki

Back
X