2015 Şubat Anneleri

:D nereye kadar kaçcam yavrum adam gidecek elimden :)

canım ya rahat olun adamları da rahat bırakın ya onlarda çok farklı yaşıyor bu hamilelik sürecinde bizler gibi psikolojileri çok farklı hal alabiliyor. ben oğlumda dr 36. da bıraktırdı 38 de doğurdum. ve 36 ya kadar benim istediğim çok olmuştur. Rabbim koruyor onları. hiç hamileyken ilişki yüzünden bebeğine zarar gelen duydun mu allah korusun. normal bir ilişki olursa sıkıntısı yok kendini kasma sadece.

ah o progestan bende hep kullandım kesince ilişki olabilir dedi bilmiyorum nasıl yencem bu korkuyu

işte korku olmasın bende korku yok sadece otomatikman artık psikolojik olarak kasılmam var.siz yinede haftada 3 defa yapsanız yeter :) çok aşırısı zaten olmuyor artık. yakında hiç olamayabilir son trimester yani son 3 ay zaten biz düşünmüyoruz o koca göbekle birde ilişki düşünemem ben :D

ah o keyfine bakabilsem zaten sorun çıkmıcak :) hep bi zarar verirmiyim korkusu işte bide ister istemez göbek büyüdü bide eşimde çok zayıf bi adam değil göbeklerimiz var yani aramıza giren :KK22:
L konumunda durursan hiç ağrın olmaz tatlım ;) eşin l nin çubuğu olsun sen de alt çubuk oke ;) bunda utanacak birşey yok hepimiz bu yollardan geçtik geçiyoruz da daha da ne kadar geçicez Rabbim bilir.

sonlara geldik derken canım anlamadım onu
yani büyüyor yaa bebişler kuzum ondan dedim artık bende bırakıcam sanki sigarayı bırakır gibide dertleniyorum :KK48: ben 5. aydan sonra düşünmüyorum açıkçası bide isteklede alakalı midem bulanıyor afedersin sırf herif için

aman yazma canım aynı tartısma baslamasın yıne. tek tartısılan, fikir ayrılığına gıttıgımız konu yemek bu topıkte. gercı okdarda olur masallah bıze:nazar::nazar: ev hanımları anlamıyor maalesef durumu . bıdebana temızlıkgı hergune böl yavas yavas yap dıyen var:KK70::KK70: ya pardonda ben eve gelıyorum saat 7 yemek ye kaldır yıka saat 8. 8 den sonra temızlık yapayım her aksam. oldu hıc dınlenmeye hkkım yok bneim. öleyim ben en ıysı dıyorum. bizi resmen köle gıbı goruyorlar gıbı gelıyo bazen

valla kocam saolsun süpürüyor biz dağınık değiliz pek etraf dağınık olmaz hiç ilk bakışta derli topludur ama toz içindedir : )))
ya yok anlamıyor evdekiler orda masanın başında otur otur gel bende yaparım diyen çok duydum :) ah o kafa yorgunluğunu bilseler bi

canım ya rahat olun adamları da rahat bırakın ya onlarda çok farklı yaşıyor bu hamilelik sürecinde bizler gibi psikolojileri çok farklı hal alabiliyor. ben oğlumda dr 36. da bıraktırdı 38 de doğurdum. ve 36 ya kadar benim istediğim çok olmuştur. Rabbim koruyor onları. hiç hamileyken ilişki yüzünden bebeğine zarar gelen duydun mu allah korusun. normal bir ilişki olursa sıkıntısı yok kendini kasma sadece.
saol canım valla burasıda olmasa kime sorcaqz bunları bilmiyorum normalde seni tanıyan birine gidip soramıyorsun :)

işte korku olmasın bende korku yok sadece otomatikman artık psikolojik olarak kasılmam var.siz yinede haftada 3 defa yapsanız yeter :) çok aşırısı zaten olmuyor artık. yakında hiç olamayabilir son trimester yani son 3 ay zaten biz düşünmüyoruz o koca göbekle birde ilişki düşünemem ben :D

Canım öyle deme benim oğlumda bütün hormonlarım tavandı eşim kaçardı ben kovalardı yaa içten gelen birşey bu :)

saol canım valla burasıda olmasa kime sorcaqz bunları bilmiyorum normalde seni tanıyan birine gidip soramıyorsun :)

Haklısın canım bende hep doktoruma sorardım her gittiğimizde eşimle en sonunda artık doktora ben dedim çok istiyorum doktor ben neden diye kimi hamilelikte homonlar yüzünden tiksinir dedi kimisi de çok arzular dedi. bende de hep arzular şelale :)

yani büyüyor yaa bebişler kuzum ondan dedim artık bende bırakıcam sanki sigarayı bırakır gibide dertleniyorum :KK48: ben 5. aydan sonra düşünmüyorum açıkçası bide isteklede alakalı midem bulanıyor afedersin sırf herif için
:D haha sanırım o bendede var canım

Ben almanyadan getirttim ama gelen giden vasitasiyla
Netten oluyor mu bilmiyorm

ya ben de netten çok hoş arabalar buldum oğlumunkini görümceme vermiştim chicco zaten kullanışlı değildi çok. şimdi yeni alıcaz ama yurt dışında en kalite ve şık arabalar..

• Beğen
Reactions: Dgy
Canım öyle deme benim oğlumda bütün hormonlarım tavandı eşim kaçardı ben kovalardı yaa içten gelen birşey bu :)

aman ya :D istiyorum bende istiyorum hatta nasıl özledim eski umursamaz sınırsız hallerimizi :) ama işte kafada bitiyor biraz da. ha birşey olucağından değil. ama sanki vücudum otomatikman kasılmaya giriyor o yüzden istekte kalmıyor. ha elimdne geleni yapıyorum ama her zaman o neşeli cıvıl cıvıl halim olmuyor mesela benim en büyük sıkıntım bacak ağrısı resmen bacağım kopuyor gecede kasıyor yani acıdan birşey düşünemiyorum eşimde üstüme varmıyor o yüzden :)

15+2 olduk gittikçe artıyor günde 3-4 defa çıkarmaya başladım boğazlarım ağrıyor artık :KK43:

oy inşallah biter cnm benim de bitmişti sabah bulantıları başladı yine arada bulanıyor ama gynaferondan yada balık yağından diye düşünüyorum ben...

evet bunlara şahit olduğumdan şöle yapcam böle yapcam diyemiyorum ama ümidim bu yönde yani.
sallanmaya alışsın istemiyorum çünkü ben çalışıyorum. onu sallayacak kadar malesef lüksüm olmayacak :KK43:
Kismet canim cok takilma bunlara
İyi olsunlar yeter

aman ya :D istiyorum bende istiyorum hatta nasıl özledim eski umursamaz sınırsız hallerimizi :) ama işte kafada bitiyor biraz da. ha birşey olucağından değil. ama sanki vücudum otomatikman kasılmaya giriyor o yüzden istekte kalmıyor. ha elimdne geleni yapıyorum ama her zaman o neşeli cıvıl cıvıl halim olmuyor mesela benim en büyük sıkıntım bacak ağrısı resmen bacağım kopuyor gecede kasıyor yani acıdan birşey düşünemiyorum eşimde üstüme varmıyor o yüzden :)

önemli olan eşinizle anlaşarak bunu çözmeniz canım. tabi ki benim de o eski zamanlar kadar değil ama kadınız erkeklerin nasıl ihtiyacıysa bazen bizimde ihtiyacımız olabiliyor işte. çok sarsılmadan halletmeye çalışıyoruz işte.

hee bu arada herkes için söyliyim..
bir arkadaşım benle hamile kaldı biz eşimle hamileyken her yaptığımızda eşim korundu. o arkadaşım korunmamış benden bir hafta sonra sezeryan oldu ve çocuk bembeyaz çıkmış aynı dr da doğum yaptık doktor demiş siz korunmadınız mı demiş yani... dikkatli olalım bu konuda. bana çok ilginç gelmişti nasıl olur diye ama spermler plesentadan çok rahat geçebilirmiş kızlar bilginize...

valla kocam saolsun süpürüyor biz dağınık değiliz pek etraf dağınık olmaz hiç ilk bakışta derli topludur ama toz içindedir : )))
ya yok anlamıyor evdekiler orda masanın başında otur otur gel bende yaparım diyen çok duydum :) ah o kafa yorgunluğunu bilseler bi
bu halle masa başında da oturamıyorsun. akşam eve gıdıyorum belım ağrımış popom ağrmış . koridorda yuruyorum ara aara ama ayaklarım şişiyor hep sarkıtmaktan. ama bıze pek kımse gelmiyor. benımde evım hep duzenlı ama tozlu.

bu halle masa başında da oturamıyorsun. akşam eve gıdıyorum belım ağrımış popom ağrmış . koridorda yuruyorum ara aara ama ayaklarım şişiyor hep sarkıtmaktan. ama bıze pek kımse gelmiyor. benımde evım hep duzenlı ama tozlu.

bi tabure mi koysam ayaklarımı uzatsam masanın altından napsam

Back
X