2015 Şubat Anneleri

yok tatlım ya calısmayan ınsan gercekten calısanın halınden anlamıyor. haftasonu gec kalkıyorum dıye bıle ne gerek var okadar uyumaya dıyolar. aksam evde yemek olmasın yemek yapmak zor bısey degılkı soganı kavur ıcıne at kendı pıser dıyolar, ben bılmıyorum cunku. yasamayan anlamaz bızı ne dıyım

Benim de iznim gelecek hafta bitiyor. Bu haftadan telefonlar başladı bile. Bana yemeğini sabah yap çık akşama hazır olsun diyen bile oldu. Sabah hangi arada yapıcam kahvaltıyı zor yapıyoruz.

önemli olan eşinizle anlaşarak bunu çözmeniz canım. tabi ki benim de o eski zamanlar kadar değil ama kadınız erkeklerin nasıl ihtiyacıysa bazen bizimde ihtiyacımız olabiliyor işte. çok sarsılmadan halletmeye çalışıyoruz işte.

hee bu arada herkes için söyliyim..
bir arkadaşım benle hamile kaldı biz eşimle hamileyken her yaptığımızda eşim korundu. o arkadaşım korunmamış benden bir hafta sonra sezeryan oldu ve çocuk bembeyaz çıkmış aynı dr da doğum yaptık doktor demiş siz korunmadınız mı demiş yani... dikkatli olalım bu konuda. bana çok ilginç gelmişti nasıl olur diye ama spermler plesentadan çok rahat geçebilirmiş kızlar bilginize...

gerçekten mi hiç duymamıştım. biz de korunmuyorduk :KK57::KK57::KK57:

önemli olan eşinizle anlaşarak bunu çözmeniz canım. tabi ki benim de o eski zamanlar kadar değil ama kadınız erkeklerin nasıl ihtiyacıysa bazen bizimde ihtiyacımız olabiliyor işte. çok sarsılmadan halletmeye çalışıyoruz işte.

hee bu arada herkes için söyliyim..
bir arkadaşım benle hamile kaldı biz eşimle hamileyken her yaptığımızda eşim korundu. o arkadaşım korunmamış benden bir hafta sonra sezeryan oldu ve çocuk bembeyaz çıkmış aynı dr da doğum yaptık doktor demiş siz korunmadınız mı demiş yani... dikkatli olalım bu konuda. bana çok ilginç gelmişti nasıl olur diye ama spermler plesentadan çok rahat geçebilirmiş kızlar bilginize...

Bana saçma geldi. Madem öyle bişey var niye doktorlar beraber olun derken korunun diye uyarmıyorlar. Plesentadan geçebilir belki ama bebeğe zarar vermez o bebeğin bence deride pigment sorunu varmış.

aman ya :D istiyorum bende istiyorum hatta nasıl özledim eski umursamaz sınırsız hallerimizi :) ama işte kafada bitiyor biraz da. ha birşey olucağından değil. ama sanki vücudum otomatikman kasılmaya giriyor o yüzden istekte kalmıyor. ha elimdne geleni yapıyorum ama her zaman o neşeli cıvıl cıvıl halim olmuyor mesela benim en büyük sıkıntım bacak ağrısı resmen bacağım kopuyor gecede kasıyor yani acıdan birşey düşünemiyorum eşimde üstüme varmıyor o yüzden :)
Bacak kasılması bende çok acayip. Gece sürekl uyanıyorum bacağım çekilir gibi oluyor göbeğime kadar geriliyor göbek gerilince panik oluyorum kuzum rahatsız oluyor mudur diye doktora sorucam ama onlarda ilaç veriyormuş bunun için ilaç kullanmak istemiyorum

Bana saçma geldi. Madem öyle bişey var niye doktorlar beraber olun derken korunun diye uyarmıyorlar. Plesentadan geçebilir belki ama bebeğe zarar vermez o bebeğin bence deride pigment sorunu varmış.
canım yanlış anlama bebeğe zarar vermiş demedim bebek pis çıkmış anladın mı hani derler ya bebeğin tertemizdi diye felan onun bebeği de bembeyaz çıkmış plesentaya girince çıkışı yok .

Bacak kasılması bende çok acayip. Gece sürekl uyanıyorum bacağım çekilir gibi oluyor göbeğime kadar geriliyor göbek gerilince panik oluyorum kuzum rahatsız oluyor mudur diye doktora sorucam ama onlarda ilaç veriyormuş bunun için ilaç kullanmak istemiyorum

hergün bir tane muz yersen faydasını görürsün tatlım.

Ilacı boşver 4 porsiyon süt yoğurt tüket diyetisyen öyle demişti seminerde.

sütümü peynirimi ihmal etmediğim halde bu oluyor ben mecburen kullanıcam canım demekki yetmiyor yediklerim. çünkü dayanılmayacak gibi oluyor bazen. ne uyuyabiliyorum nede kalkabiliyorum. oturarak uyuduğum bile olmaya başladı. çarşamba kontrolüm var ilk işim bu kasmayı ve ağrıyı sormak olucak. eğer ilaç geçirise bence kullanmalıyız.

Ilacı boşver 4 porsiyon süt yoğurt tüket diyetisyen öyle demişti seminerde.

2 güne 2 paket süt dayanmıyor akşam yemeklerinde de ayran olsun yoğurt olsun tüketmeme rağmen oluyor canım . bende ilaç kullanmak istemezdim ama doktora söylemekten başka çare kalmadı. inan geçen ayrıntılı ultrasona girdim orada yarım saat 45 dakika sabit yattım kalkamadım. doktorlar yardım etti. kalçam kasıldı resmen. ki ben hareketli bir insanımdır oturmak nedir bilmem gün içinde ama bu sefer daha da ağrıyor. yatsam sıkıntı kalksam sıkıntı en çok zorlayan bacak ağrısı oldu bende.

sütümü peynirimi ihmal etmediğim halde bu oluyor ben mecburen kullanıcam canım demekki yetmiyor yediklerim. çünkü dayanılmayacak gibi oluyor bazen. ne uyuyabiliyorum nede kalkabiliyorum. oturarak uyuduğum bile olmaya başladı. çarşamba kontrolüm var ilk işim bu kasmayı ve ağrıyı sormak olucak. eğer ilaç geçirise bence kullanmalıyız.

Diyetisyen peyniri kalsiyum gibi görmeyin onu protein kısmına ekleyin dedi. Kalsiyumu sütten ve yoğurttan alın dedi. Etle birlikte almayın ya da Demir ilacıyla. Onları ekstra zamanlarda alın dedi.

Merhaba kızlar nası gıdıo?? Raporu aldım alalı evde dınlenıorum telefondan da nıyeyse beceremıorum takıp cıdden zor oluo :)) evde de net yok bılgden gıremıyorum ıns en kısa sürede oda olacak.. Rahatsızlığımı ogrenıncemı bılmem daha Nazlı oldum ağrılarımı dînler oldumu galiba sureklı yatar durumdayım cok fazla ağrım oluyor kramplarım falan cok arttı. Cuma gunü doktora gıtcem allahın izniyle bu sefer kestin cinsiyetini ogrenecem:))

Back
X