2015 Şubat Anneleri

yok yazlık bunları giyemez şimdi . bakıyorum sürekli internetten bende kıyafet manyaklığı var. eskiden de herkesin çocuğuna kıyafet alırdım. şimdi kendiminkine ne yaparım bilmiyorum.
Yaa bende eklıcektım bebısımın cıcısını ama eklenmıo buyukmuş boyutu :(

Ya doktora gıdıyorum serum bağlıyorlar onun ıcın bınıorum bıde araba falan çalışıyoruz arada attık doktora arabamda gıdecem ıns yoksa paso evde yatış cnm :)
sizin oralarda daha kolaydır araba kullanmak. benımde 15 yıldır ehlıyetım var daha 18 i doldurmadan aldım ,ders falan da aldım ama maalesef korkuyorum yınede.

Bu bebegime ilk ordugum set yeni diktik dugmelerini :))

Eklentiler

• 20140902_205400.webp
    20140902_205400.webp
    134,6 KB · Görüntüleme: 61
Kizlar basim cok agriyor. Oglan uyandi karni ac. Halimize agladm ya kimsesizlik ne zor. Ikinci cocuk neyime mi acaba pff

ben darkdays e poğaça tarifi yazmıştım ama yaptı mı bılmıyorum. kolay ve pufuduk oluyor. mayasız.

daha yapmadım evde un bitti bi markete gidebilirsem, akşam yemeği yiyince bi uykudur çöküyor üstüme , ben zaten uykuyu severdim iyice düşkünüoldum zaten

Benım gobuste büyüdü bayyadır yaa dolmuşta otobüste yer verır oldular :))benımde masadan kalkında öyle oluyordu ama son zamanlar baya uzun oturuodum o rahatlatıyordu cnm sende denemelisin :) gece dönerken bacaklarımı falan cok acarsam bıde cok ağrıo benımde :KK43:bacaklarımı süreklı kendıme cekıp uyuyorum yoksa gerılınce acıo cıddı cıddı nedense bılmıorum sırt üstü cok rahatım ama onada zararlı dıyolllaaa bende yatamıorum öyle :KK43:

ya bende sırt üstü seviyorum rahatta oluyorum öle ama doktor dediki sırt üstü yatarsan kan basıncı düşer kalbe pompalanan kan azalır o yüzden yanına yat dedi ama çoğunlukla soluna dedi sağ tarafta da bi tane damar varmış kalbe giden ona baskı oluyormuş o günden beri soluma yatıyorum arada sırt üsüt yatıyorum ama 5 dk sonra sola dönüş tekrar :)

ben darkdays e poğaça tarifi yazmıştım ama yaptı mı bılmıyorum. kolay ve pufuduk oluyor. mayasız.

Bana da gonder canim yaparim belki daha cok kurabiye formatında biseyler araniyorum da hic mutfaga giresim yok daha aksam ne yiyecegmz mechul zaten

Bu bebegime ilk ordugum set yeni diktik dugmelerini :))

Cok ciciii

Kizlar basim cok agriyor. Oglan uyandi karni ac. Halimize agladm ya kimsesizlik ne zor. Ikinci cocuk neyime mi acaba pff

oyy napcaz nasil basetcez ben de dusunuyorum ha deyincr gelip yardim edecek kimsem de yok bi basina zor oluyor

Bir de senin doktorun üniversitede ve riskli gebelik doktoru ya açıkcası senden gelecek bilgilere göre de davranmak istedim :) eğer yaptır derse ben de düşünücem :KK66:

tamamdır canım. bakalım o ne diyecek. haftaya çarşamba ilk işim onu sormak olucak :)

benimde kızanımın bacakları uzunmuş doktor söyledi ben kısayım ama eşimin boyu 1,90

birinden alıyor işte geni. kısmet bu işler sağlıklı olsunlarda boy pos önemli değil ama maşallah senin kocada sırım mübarek :D

Hani gecen bi tatlidan bahsetmistinz icinde yok yok. Onu canim cekmisti okulda mevzusu gecincr arkadasm saolsun bana kadar yapmis getrdi herkes sasrdi falan ulu orta yiyemedim ben de mini dolap var ona koydum. Ulen uc gundur hergun alicam cikista bisey oluyor unutulup kaliyor mubarek herkesin mi gozu kaldi nolduysa yiyemedim ya nasip olmadi gitti bozulucak diye korkuyorum dolap cok iyi sogutmuyor da kismetsiz gebe :(

ya bende sırt üstü seviyorum rahatta oluyorum öle ama doktor dediki sırt üstü yatarsan kan basıncı düşer kalbe pompalanan kan azalır o yüzden yanına yat dedi ama çoğunlukla soluna dedi sağ tarafta da bi tane damar varmış kalbe giden ona baskı oluyormuş o günden beri soluma yatıyorum arada sırt üsüt yatıyorum ama 5 dk sonra sola dönüş tekrar :)
Ayy bende arada dönerken sırt uatu bi yatiorum nasi rahatliorm ama salak gibi bunu esime söylediğim icin hemen kaldırıp soluma yatirio :(

Nasilsiniz kizlar ben cok yoruldum bugün. Pazar alisverisi, market alisverisi derken pestilim cikti. Halbuki tek yaptigim beğenip almak ama çok ayakta duramiyorum artik belim kopuyo :( uyuyup kalmazsam muhabbete geldim. Siz yine kaynatmissiniz maasallah.

Nasilsiniz kizlar ben cok yoruldum bugün. Pazar alisverisi, market alisverisi derken pestilim cikti. Halbuki tek yaptigim beğenip almak ama çok ayakta duramiyorum artik belim kopuyo :KK43: uyuyup kalmazsam muhabbete geldim. Siz yine kaynatmissiniz maasallah.

hoşgeldin , bende aynıyım valla hiç ayakta kalamıyorum yoruluyorum hemen

benim bu ilişkilerde felsefem objektif olmak. kendi aileme davrandığımdan farklı davranırsam haksızlık olurmuş gibi geliyor. kendi kardeşimde olsa aynı şekilde davranıyorum. genel olarak misafir pek seven biri değilim iki taraftan da biri gelecekse 10 gün önceden bilmem gerekiyor hazırlık yapayım.
çok strese giriyorum yemek yapmayı da pek beceremiyorum ondan sanırım. eşimde tam tersi 7/24 evde 100 kişi olsun çok mutlu olur.

benim eşimde bayılır misafire. ama haklı onun yerinde olsam bende isterim. ev temizlenıyor bir suru yemek , pogaca, pasta yaplıyor. misafırın yanında ne kadar yardım edıcek kı bana , cay corba onune konuluyor bide uzerine gelsin sohbet muahabbet, istemese anormal olur zaten :)

benim eşimde bayılır misafire. ama haklı onun yerinde olsam bende isterim. ev temizlenıyor bir suru yemek , pogaca, pasta yaplıyor. misafırın yanında ne kadar yardım edıcek kı bana , cay corba onune konuluyor bide uzerine gelsin sohbet muahabbet, istemese anormal olur zaten :)
yok bizimki çağırırsa hizmette eder. salata falan yapılacaksa yapar. masayı hazırlar kaldırır ama işte sonrasında dağ gibi bulaşık dağınıklık. çocuk varsa zaten her şey alt üst. o kısmına karışmıyor.

Back
X