Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay cok guzelmisBuda benim kızçemin ilk battaniyesiNeva tacmin nasıl olmuş ben öle ceket hayatta öremem anca böle battaniye
Ay yine aksm oluyo ve yine ortada yemk yok
Ya en kötüsü de ne yemek yapacağını bilememek bende işten çıkcamda yemek yapıcamda ohooo :)
Kiz bende biri yapsin diye bekliyorum asermeye vururum ben bu aksam gecer :)bendede yemek yok bu aksam. bi tencerecik te bana yapıver, valla ne olsa yerim abla yeterki hazır olsun
![]()
benımde sadece çorba var dünden yanına ne yapcağım konusunda bır fıkrım yok maalesef. ve bir şey yapasımda yok. uyumak ıstıyorum. belki gider bir saat mayışırım uyuyamam ama denırım. sonra yaparım dıyorum.bendede yemek yok bu aksam. bi tencerecik te bana yapıver, valla ne olsa yerim abla yeterki hazır olsun
![]()
Teşekkür ederim cnm daha bisssuru orecem inşallah evde bos bos oturmaktansa:)çok tatlı olmuş güle güle giysin bebiş
aynı valla . bizimde bir sallanan koltuğumuz var. gelince hemen ona atlıyor herkes. duvarı deldi koltuk . yeni boyanmış evi bir daha boyadık. şimdi herkesin ödü kopuyor benden koltuğa oturamıyorlar.Ayni esoba gibiyim ben de. Cok ayakta kaliyorum diye esim misafir istemiyo, ben de baska turlu olamiyorum. Ha bi de teror estiriyormusum oraya oturma onu dokme diye :)
Ay cok guzelmis
Bu modeli babanemden biliorm bize falanda ormustu ben cok severim bu modeli :) benim badaniyemide ekliyim :) bakalim begenecekmisinBuda benim kızçemin ilk battaniyesiNeva tacmin nasıl olmuş ben öle ceket hayatta öremem anca böle battaniye
Test yapmadılar bana testin adı ne ne zaman yapılıyor ?Sizde de mi var uyuşmazlıkbizim testte negatif çıktı amaa 7. Ayda tekrar bakacaklar inşAllah uyuşmazlık çıkmaz Allahım yani tedavisi var ama olsun istemiyorum bi kere oldum ben onu
sana yazdım ama görmedim ben bilmem öle ceket örmeyi beceremiyom anca bunu yapabildim :)Bu bebegime ilk ordugum set yeni diktik dugmelerini :))
ohh ohh sen maşalah takımları tamamlıcan evde otura otura çok güzel buda benim lizöz e benziyor modeli :)Bu modeli babanemden biliorm bize falanda ormustu ben cok severim bu modeli :) benim badaniyemide ekliyim :) bakalim begenecekmisin
Buda benim kızçemin ilk battaniyesiNeva tacmin nasıl olmuş ben öle ceket hayatta öremem anca böle battaniye
Bunu cok once baslamistik cnm bayya zorladi ama şükür bitti şimdi elimde yelek var su yesili cinsiyeti tam belli deil çünkü boyle renkler kullaniorum tig isi beni zorluo cok sıkı oruyorum sert sert oluyor ama şişte iyiyimdir :))ohh ohh sen maşalah takımları tamamlıcan evde otura otura çok güzel buda benim lizöz e benziyor modeli :)
Lizöz ne yaohh ohh sen maşalah takımları tamamlıcan evde otura otura çok güzel buda benim lizöz e benziyor modeli :)