2015 Şubat Anneleri

hoşgeldin , bende aynıyım valla hiç ayakta kalamıyorum yoruluyorum hemen

Hosbuldum cnm, agirlasmaya basladik nefeste sorun oluyor artik.

benim eşimde bayılır misafire. ama haklı onun yerinde olsam bende isterim. ev temizlenıyor bir suru yemek , pogaca, pasta yaplıyor. misafırın yanında ne kadar yardım edıcek kı bana , cay corba onune konuluyor bide uzerine gelsin sohbet muahabbet, istemese anormal olur zaten :)

:)) bu acidan bakinca çok hakli. bende misafir severim Esim sevmez :( o çok pimpirikli herşeye koşturur ben rahattirim anin keyfini cikaririm :)) Zaten bütün arkadaslarin tayini cikti kimsemiz kalmadi :(

bendede yemek yok bu aksam. bi tencerecik te bana yapıver :oops::oops:, valla ne olsa yerim abla yeterki hazır olsun :KK54::KK54:

Bende de yok hic bisey ya napalim kozlar ya offf.

selamlar kızlar okuayamadıgım 10larca sayfaa var masallah.. ayrın kobntrolum var heyecan dorukta

yok bizimki çağırırsa hizmette eder. salata falan yapılacaksa yapar. masayı hazırlar kaldırır ama işte sonrasında dağ gibi bulaşık dağınıklık. çocuk varsa zaten her şey alt üst. o kısmına karışmıyor.

valla onada şukur de. biizmkisi önüne çay bekler

benımde sadece çorba var dünden yanına ne yapcağım konusunda bır fıkrım yok maalesef. ve bir şey yapasımda yok. uyumak ıstıyorum. belki gider bir saat mayışırım uyuyamam ama denırım. sonra yaparım dıyorum.
ben hiç açlığa dayanamıyorum cnm. eve gıdınce hemen yemelıyım yoksa butun gece tansıyonumla ugrasıyorum. senın eger oyle bı derdın yoksa yat dınlen tabıkı

kızlar haftasonu annem istanbula gitti. hemen h&m e yollaadım oğluşuma ciciler alırdım. sizinle de paylaşmak istedim . kendi cektiğim fotoları atamadım pc ye bunlar netteki resimleriEki Görüntüle 1239308 Eki Görüntüle 1239309 Eki Görüntüle 1239310 Eki Görüntüle 1239311 Eki Görüntüle 1239312

Ama ben bunların hepsine bayıldım benimde canım çekti n olucak şimdi papatis teyzesi :)
Çok tatlılar güzel günlerde giymeyi nasip etsin Rabbim inşallah

Ama ben bunların hepsine bayıldım benimde canım çekti n olucak şimdi papatis teyzesi :)
Çok tatlılar güzel günlerde giymeyi nasip etsin Rabbim inşallah

ah canım bursada olsa alır gonderırdım kargoyla bnde ıstanbuldan getırttım.

Ben de baykuslu bi battaniye gordum ig de anneme fotosunu yolladim. Firsatim olur mu ki dedi o da. Kendim de beceremem

Test yapmadılar bana testin adı ne ne zaman yapılıyor ?

indirekt coombs testin adı bende pozitif çıktı 9. haftada. ama doktor değeri düşük buldu bundan bebek etkilenmez dedi. 28. haftada tekrar test yapılacak. sonrada iğnem olucak. zaten herhangi bir kanam vs durumunda direk yapılması gereken bir iğne.

Bunu cok once baslamistik cnm bayya zorladi ama şükür bitti şimdi elimde yelek var su yesili cinsiyeti tam belli deil çünkü boyle renkler kullaniorum tig isi beni zorluo cok sıkı oruyorum sert sert oluyor ama şişte iyiyimdir :))
vala bende o şişte hiç iyi değilim ama tığ ile ver feriştahını öreyim o derece :D ama evde oturunca şişi de ilerletirim heralde

Papatiscim şaka yapıyorum inşallah güzel günlerde giysin güzel yavrun :) Kızlar bu arada kıskandım sizleri bende oğlıuşuma kendi ellermle yaptıklarımı Paylaşıyım madem :) Fotolarda istediğim gibi görünmeselerde artan kumaşlarla içini elyaf doldurarak oyuncak yapmaya çalıştım
image.webp
image.webp
image.webp

Peki kızlar bendeki bu enerji patlaması nolcak!! Eski haline geri döndüm çok şükür. Yemeğimi temizliğiminyapıom bide iş arıyorum yapacak. Söylemesi ayıp duramadım bişiler yaptım attım fırına pişmesini bekliyorum. Darısı başınıza inşaAllah. Böylede zor anacım:)

Back
X