• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Bildiğim kadarıyla erkek dediklerinde pek değişmiyor, ama sarsıcı bişey gerçekten, insan alışıyor çünkü, bi de 15. Hafta kız dedi bana, çok da erken değil yani
Her şey değişebiliyor vallahi bana erkek dedi baya alıştık biz böyle algıda seçicilik sadece erkek çocuklarıyla ilgilendik okuduk filan bir buçuk ay böyle gezdik geçen gün aaa dedi kız gibi bu eşimle ben şoktayız.Dr dan çıkarken eşimle birbirimize baktık e biz de toka alırız dedik:-) Düşün ne kadar uzağız kıza:-) Ama kimseye söylemedim ayrıntılı usg ye kadar artık tövbe susarım ki eşim okuldaki öğretmen arkadaşların kızlarının hepsini ayaküstü oğluna aldı begendi hatta herkes kız doğursun oğlumun seçeneği çok olsun sınıfında kızlar dolsun dedi güldük eğlendik.Topla toplayabilirsen:-)

Ay degismesin ya ben korkarim aman sabah olsun bes kere sorcm doktora :) seninki acayip sarsici bi durum ya

Hem mutluyum hem hüzünlü, garip oldu. Bi de geç gittim öğrenmeye sırf değişmesin diye. Nasip erkek annesi olucakmışım. İnşallah değişmez seninki de

saglıklı olması en önemlisi tabiki ama insanın da gönlünden gecen bişi oluyor ona alıstırıyor kendini..ben deli gibi kızım olsun istiyordum doktor kız diyince uçtum resmen yarın da kontrolum var ama uykum kaçtı şuan :KK43: sen yine de saglıklı bi bebişin oldugu için şükret.. kız erkek hepsi evlat sonucta.. hepsi seviliyor bi önemi yok yani o kadar da

Ben hep erkek hissettim, erkek de istiyordum ama dr kız deyince herşey değişti. Kızım da kızım gezdim ortalarda. Hiç kaçmasın uykun kaç kişide bir oluyordur kimbilir. Artık oğlum diye gezicem buna da alışırım.

Hem mutluyum hem hüzünlü, garip oldu. Bi de geç gittim öğrenmeye sırf değişmesin diye. Nasip erkek annesi olucakmışım. İnşallah değişmez seninki de
Ins cnm o kdr hazirlik yaptim kiz olursa artik erkek fatma gibi olcak napiyim

Her şey değişebiliyor vallahi bana erkek dedi baya alıştık biz böyle algıda seçicilik sadece erkek çocuklarıyla ilgilendik okuduk filan bir buçuk ay böyle gezdik geçen gün aaa dedi kız gibi bu eşimle ben şoktayız.Dr dan çıkarken eşimle birbirimize baktık e biz de toka alırız dedik:-) Düşün ne kadar uzağız kıza:-) Ama kimseye söylemedim ayrıntılı usg ye kadar artık tövbe susarım ki eşim okuldaki öğretmen arkadaşların kızlarının hepsini ayaküstü oğluna aldı begendi hatta herkes kız doğursun oğlumun seçeneği çok olsun sınıfında kızlar dolsun dedi güldük eğlendik.Topla toplayabilirsen:-)

Aynen valla bizde herkese ilan etmiştik kızımız olucak diye, şimdi de erkek diye düzeltiyoruz, umarım bir daha değişmez. Çok ilginç bir durum gerçekten. İnsan hala emin olamıyor. Oysa baya baya gösterdi. o_O

Tekrar değişmez di mi, bariz görünüyor. Bi de yazdı tam üst tarafına

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    280,8 KB · Görüntüleme: 98
Belli oluyoda benyine korktum bak aklima takildi smdi sabah onda randevu ben dikilirim dokuzda doktorun kapisina

Takma kafanı şimdiden, yarın gider netleştirirsin, ben kız demeden önce hep erkek hissediyordum zaten, hatta tüm bu çin takvimi, rus takvimi vs kız gösteriyordu ben hayır erkek diyordum. Doğru hissetmişim demekki, sen de hislerine güven :KK50:

Takma kafanı şimdiden, yarın gider netleştirirsin, ben kız demeden önce hep erkek hissediyordum zaten, hatta tüm bu çin takvimi, rus takvimi vs kız gösteriyordu ben hayır erkek diyordum. Doğru hissetmişim demekki, sen de hislerine güven :KK50:
Cnm ben oldum olasi erkek istiodum hamileligin basindan beride hep erkek dedim ve doktorda oyle dedi ama degisenleri duydukca benim icimede suphe dusuyo

Canım ödeminin olmadığına çok sevindim tabii doktorun daha iyi ve doğru bilgi verebilir ama benim de oğlumda yüksek tansiyon+ödem problemim olmuştu preeklampsi gelişme tehlikesi yaşadık ama onda ödem de oluyordu o çok daha tehlikeli bir durumdu kllanılabilecek doğru düzgün ilaç da yok diyet vermişlerdi bebeğin ciğerleri gelişsin diye iğne yapmışlardı ama bunlara rağmen tansiyon ve ödem artmaya devam etseydi tek çare olarak gebelik haftasına bakılmaksızın hamileliğimi sonlandıracaklardı çok sıkıntılı günlerdi sen de kendine çok dikkat et tuz tansiyonun düşmanı tuzlu yememeye çalış sen ve bebeğin Allah'a emanet olun...

Ben yine de önlemimi alayım diye öyle düşünmüştüm ne bileyim bi iğne vuruyorlar o tarafım tamamen yamuluyor aynen şöyle oluyorum : :KK53:
Hatta bi keresinde dudağımı ısırmışım kanatmışım hiç farkında değilim gerçekten şu dişle ilgili olan şeyler çok korkutucu dolgu yaptırmak tam bir işkence o canavar gibi bi makine var ya küçük o çalışırken sesi bile dişlerimi gıcırdatmaya yetiyor bilmiyorum ben mi bu kadar hassasım aksi gibi o kadar çok dolgum var ki anlatamam :KK17:

Acaba neden oluyor öyle?Benim bir dahaki randevum 10 ekimde eğer sen benden önce doktora gidersen sorabilir misin canım ve beni de bilgilendirebilir misin?Bazen sayfaları takip edemiyorum malum benim 2 çocuğum var bir de çalışıyorum bikaç gün girmiyorum sonra da bir bakıyorum ki kaç sayfa yazılmış :KK48: Haliyle hepsini okuyamıyorum :KK51:

Kızlar hadi akşam akşam çenem düştü sizlere bi soru daha sorayım:aranızda durup durup içi sıkılan var mı hiç yok yere?Şu anda öyleyim.Sanki kötü birşey olmuş yada olacakmış gibi sıkıntılıyım.Halbuki çok şükür hiçbir şey yok.

tamam canım sorarım doktoruma. haftaya benim randevum kısmet ise.

Back
X