Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bir kez hissettim o da 16 da dahada ses yok.20 yi bekliyorum ama hergünüm merakyani 16. haftada ilk gebelikte hissedebilen oldu mu
Ben bir kez hissettim o da 16 da dahada ses yok.20 yi bekliyorum ama hergünüm merak
Biliyorum canım da en fazla 1 litre icebiliyorum canım istemiyor alışkanlık heralde
bende o baloncuğu 16. haftada falan hissettim herkes gaz dedi ama ben gazı ayıramicak mıyım canımyani 16. haftada ilk gebelikte hissedebilen oldu mu
Evet eşimin hissetmesi acaip hoşuma gitti ya :) onun o yüz ifadesi heyecanı çok güzeldi :) dün gece uyuyordu ama heralde eşime hiç tepki vermedi :)
Ayy ben geçen gördüm bir tane 4 yaşında kız. Yırtık kısa bit kot giymiş,üstüne gri tişört kotun birde zinciri var. Saçlarda dalgalı uzun.Allahım bir havalar.bu kızların havası ne olcek böyle.
yaw ben dün gece de yine yatmaya gittim uzandım içimde baloncuk gibi bir kalp atımı gibi şeyler hissettim herkes ilk gebelik 20 de hissedilir diyor ben yanlış mı anlıyorum yaa
Yok yok babasına tepki vermedi bana maşallah saldırıyor gün boyu onu takmiyorm suan cinsiyet konusuna takigim geceden beri :)evet onlarında hissetmesi lazım. aynı heyecanı paylaşmak gecekten cok guzel. birde hissedınce boyle cocuk gıbı oluyorlar, yüzleri faln degısıyor. cok mutlu oluyorum bende. cnm benım 2 gun dogru duzgun kıpırdamadıgı oldu. arada oluyor oyle cok takılmamak lazım
bende o baloncuğu 16. haftada falan hissettim herkes gaz dedi ama ben gazı ayıramicak mıyım canımama tekmeler dönüşler falan onlar 20. haftadan sonra
yani canım gözün aydın o bebişşşşşş
![]()
cnm benımde ılk gebelık 17 de hissettım. bence baslamssın hissetmeye artık. zaten ılk zamanlar gunde bır ıkı kere cok az sekılde oluyor. sonra artıyor
kızlar bugün dr'a gidecek yada tahlil yaptıracak olan var mı? bişey rica edicem....
Ben uyandigimda annemi karsimda hazir girmek icin gozumu acmadan aglarmisimBa
Bana çekerse zor sakin olurda,eşime çekerse sakin olur. Ama bende bebekken 10 gün aynı yerde ağlamadan dururmuşum.
ben bişiler hissediyorum ama ne bilmiyorum :)))ah ahhh ne güzelde söylemişsin çok mutlu oldum yahuu