• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

sen benim yerime düğüne git ben senin misafirini ağırlayayım. :)
cidden şu anda misafire temizliğe razıyım. düğüne gelme git gelinin evini temizle deseler giderim.

emin ol gelinde daha cok mutlu olur :)

Tahmin yapıldı mı hiç ?

yok canım en son kontrolüm 12. haftadaydı doktorum söylemedi belki de değişir diye söylemek istemedi tam belli olmuyomuşya 12. haftada falan 1 ayı geçti bekliyorum çatlayacam çarşambayaydı o günde doktorum yokmuş, perşembeye kaldı : (((

şeker yüklemesi yaptıranlar kaçıncı haftada ya ? bana öyle bişey söylemedi henüz doktor. merak ettim kızlar yaptırıcakmısınız?

24 ten sonraydı sanırım o canım. henüz erken ben çarşamba doktora gidicem muhtemelen bana ozaman der.ben yaptırıcam.

ben karşı değildim hatta bugün yaptıracaktım buradan bir arkadaş sanırım riskli gebeliklere yapılmıyormuş demişti. bende hiç akıl edip doktoruma sormadım. o yüzden hemşireye söyledim oda madem doktorun yaptır derse gel haftaya cuma yapalım aşını dedi. her doktor farklı birşey söylüyor bu seferde böyle toplulukta insanların kafası karışıyor.yani benimki muhtemelen yaptır der.o yüzden haftaya yaptırıcam. ama ben aşıdan şimdiye kadar birşey olduğunu duymadım. ağrı sızı haricinde.

bende kotu bır sey duymadım. hatta sezeryan olma ıhtımalınde gereklı dıye bılıyorum. saol cnm bılgı ıcın.

işte görüyorsun tamamen bünye meselesi benim bünyem zayıf. etki etmiyor kör olası gribe D: en korktuğumda o bu sene. inşallah olmadan yada olup hafiften atlatırım. tabi şimdi bebeğide düşünerek daha da kendimi güçlendirici şeyler yiyorum. tavuktu balıktı etti sebzeydi. soğan sarımsak zaten yerim çekinmem hiç lahana turp bunlar vazgeçilmezimdir kışın. eh kışta geliyor portakal mandalina başucu vitaminimiz olacak :)

öyle evet bünye meselesi beni de görsen öyle cabbar babayiğit değilimdir çok çıtı pıtıyımdır ama demek ki bünyem sağlam

yok canım en son kontrolüm 12. haftadaydı doktorum söylemedi belki de değişir diye söylemek istemedi tam belli olmuyomuşya 12. haftada falan 1 ayı geçti bekliyorum çatlayacam çarşambayaydı o günde doktorum yokmuş, perşembeye kaldı : (((
şimdi net öğreneceksin öylede zor oluyo yaa kız diyo erkek çıkıyo yada tam tersi çıkabiliyor şimdi ya kız ya erkek diycek en güzeli

meyve falan kesmiyor artık ara öğünlerde. içim bayılıyor benim acil yemek yemem gerekiyor. nasıl yaşıycaz böyle aç aç acaba.

Canım tek meyve değil de yanında tam buğday ekmeği ve peynirle birlikte ye istersen. Bayağı tutuyo :KK54:

şimdi net öğreneceksin öylede zor oluyo yaa kız diyo erkek çıkıyo yada tam tersi çıkabiliyor şimdi ya kız ya erkek diycek en güzeli

bende önce keşke hoca bişey söyleseydi demiştim ama burda değişenleri gördükçe iyiki dememiş diyorum

baktımda yine cinsiyetler eklenmemiş ne zor işmiş yahuuu neyse black doğurduğumuzda yazar artıkkk?????
Bir ara melike güncelledi sonra onunki kayboldu Black gibi geldi yeniden güncelledi ama cinsiyet 2-3 kişide yazıyor.
Ben listeyi pek önemsemiyorum ama merak eden arkadaşlar var.
Bir de kutlarım canım. Başak Hee. Çok manidar günde doğmuşsun

inşallah canım ya bacaklarını açar da beni merakta koymaz kontrollerde ha deyince değil gene 1 ay gün verecek biliyorum

beni düşünsene bide 2ekimde göstermezse bayramdan sonraki ayakalcak meraktan ölcem

Back
X