• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Ben yumurta çok severim.ilk başlarda alerji yaptı bütün vucudum kabardı.sonra koktu ama duyamazlıktan geldim yemeye devam ettim.şimdi geçti hepsi.

bende ilk ve tek olarak yumurtadan tiksindim ama şimdi benimde geçti o tiksinmem yiyorum onu da

Yaw Siz Böle Dedikce Kıskanır Oldum Sizi :KK51: Hadi Şu Haftalar Çabuk Geçsin Bende Hissediyim Prensesimi :KK1: Ne Baloncuk Ne Kanat Çırpış Ben Hiç Birşey Hissetmiyorum :oops:

bebeğini hisseden bacılar bişey sorucam , hareketleri karnınızın ortasından mı yoksa yanlardan mı geliyor , dikkatimi ona göre vereyim diyorum 2 gün baloncuk hissettim ya : )))
Sirt ustu yatarsam ortalarda. Zaten rahimi hissediyosn sertlik oluyor. Yan yatarsam yanlarda

Yaw Siz Böle Dedikce Kıskanır Oldum Sizi :KK51: Hadi Şu Haftalar Çabuk Geçsin Bende Hissediyim Prensesimi :KK1: Ne Baloncuk Ne Kanat Çırpış Ben Hiç Birşey Hissetmiyorum :oops:
Sizinkiler küçük daha ben ne yapayım yarın 20 hafta olacak ses seda yok. Oynayan kadar buraya girmesem diyorum. Moralim bozuluyor bebek iyi mi diye endişe ediyorum

Sizinkiler küçük daha ben ne yapayım yarın 20 hafta olacak ses seda yok. Oynayan kadar buraya girmesem diyorum. Moralim bozuluyor bebek iyi mi diye endişe ediyorum

canm ya resmen senin yazdıklarına bakıorum artık bugün hissetmiş mi bugün hissetmiş mi diyee.. Üzme bu kadar kendinii, herkes mutlulukla yazıo buraya hissediorum die, sen orda üzülüosun, kötü oluo.. çok kilo aldım diosun ya ondan hissedemiosun bence gerçekten bak.. ilk zamanlar nasıl hissedemioduk, ama iyi olduğunu bilioduk öle düşün, doğunca anlatırsın bunları çok geç hissettim seni die :) içini ferah tut, p.tesi foruma girdiğimde hissettim yazdığını görcem inşallah :KK68:

Selam kızlar:)Bende bakamıyorum çünkü tam bir telaş son 15 20 gündür..Oğlumun sünneti,evde tadilat,okullar derken inanın hamile olduğumu bile unutuyorum çoğu zaman...Herkes iyidir inşallah...Benim doktora gitmeme daha çok var hayırlısı bakalım..Bildiğim birşey var ki bu dönem o kadar stresli geçti ki bebeğim için hiç birşey yapamadık ona üzülüyorum en çok.....
Hergün ben onun için ne yaptım diyorum mesela ne yedim ne içtim ne kadar pozitiftim diye...Bazen bakıyorumda eksilerim artılarımdan daha çok...Neyse uzun lafın kısası bizde durumlar böyle..
Esoba canım üzülme hissedemiyorum diye 20.haftadan sonra hisseden çok var bende çok sık hissetmiyorum canım elbet hissedicez:)

Kilo hakkaten etkiliyor. Ilk hamilelikte zayiftim 14 haftadan sonra hep duydum. 17 de esim de duyuyordu elini koyunca. Bunda kendim 17 de zor hissettim. Bi de sen ufak hareketleri algilamazsn simdi hic takma yani kafana az kaldi. Duycaksin zaten

bebeğini hisseden bacılar bişey sorucam , hareketleri karnınızın ortasından mı yoksa yanlardan mı geliyor , dikkatimi ona göre vereyim diyorum 2 gün baloncuk hissettim ya : )))
Cnm belli olmuyo benimki durmdan yer degistiriyo

azıcık uyuyayım ben ya :confused: çok uyku bastırdı niyeyse :confused:

S Sond canım senin hissedememen bence kilodan canım. sen kendin diyorsun çok kilo aldım vs. diye ee birde iç karnın genişse daha göbeğine etki bile etmez rahimin. bebekte öyle çattt çutt vurmadığı için duymaman normal iyice bir gelişsin kemikleri bak gör nasıl hissediceksin canım. sanki hissedince endişeler bitiyormu sanıyorsun.o endişeler doğana kadar devam edicek en azından bende eder kesin kendimden biliyorum.

Bana bebeği erkek olan annişler daha çabuk hissetti gibi geldi. Kız olanlar da zayıf oldukları için hissediyorlar sanırım. Ama o bebek iyi mi endişesi bende de var. Ben de bal pekmez şekerli su kuruyemiş denedim biri üç tane armut yedim oynadı dedi tam üç tane yedim falan.

canm ya resmen senin yazdıklarına bakıorum artık bugün hissetmiş mi bugün hissetmiş mi diyee.. Üzme bu kadar kendinii, herkes mutlulukla yazıo buraya hissediorum die, sen orda üzülüosun, kötü oluo.. çok kilo aldım diosun ya ondan hissedemiosun bence gerçekten bak.. ilk zamanlar nasıl hissedemioduk, ama iyi olduğunu bilioduk öle düşün, doğunca anlatırsın bunları çok geç hissettim seni die :) içini ferah tut, p.tesi foruma girdiğimde hissettim yazdığını görcem inşallah :KK68:
İnşallah.doktor dedi 20.Hafta diye işte kafa ne yapacaksın takılıyoruz her şeye

Kilo hakkaten etkiliyor. Ilk hamilelikte zayiftim 14 haftadan sonra hep duydum. 17 de esim de duyuyordu elini koyunca. Bunda kendim 17 de zor hissettim. Bi de sen ufak hareketleri algilamazsn simdi hic takma yani kafana az kaldi. Duycaksin zaten
Bende zayıfım ama çok sık hissetmiyorum, bir haftadır ağaçkakan gibi vuruyor içerden..elimle hafifçe bastırarak dokunduğumda da hareket ettiğini hissettim ama öyle her dakika dönmüyo,dışardan tekmeleri belli olmuyo..ultrasonda kıpır kıpır oysa..47.700 kilom,zayıfım gerçekten ama anlatılanlar gibi hissederim elbet :)

Selam herkese bugun gece kaldim:) isyerinde toplanti vardi densizin tekiyle tartışma yasadim sinirlerim gerildi hos tartışma da denmez arkadas menfaatine gelmeyen hususta kuyruguna basilinca isi sirretlige döktü aklinca ses yukseltip cingenelik yapinca hakli oluyom sandi hasbam. Hayatta en nefret ettigim insan tipi hem eksigi gedigi olup cok calisiyom havasina ikiyuzlu davrananlar ustune cirkefligi marifet sananlar.. iner miyim senin seviyene cok beklersin:63: karsidakini saf saniyorlar edepten sakin kalinca.. :KK11:
hic gelemem haksizliga zaten iyice gerildim bugun enerjim dusuk okudum ama ne okudum hatirlamiyom bile umarim herbikesler iyidir

Yine hareket konusu endişeler ve yine esobacim... ben de ikinci gebelik olmasina ragmen cok hissetmiyorum hatta hepitopu iki uc zayif dokunus disinda bisey duymadim. Kilo ve ic karın genisli bunu etkiliyor cidden benimm bebis asagilarda sayilir halen ondan da duymayabilirsn demsti dr. Haa bi de ilk gebeligimdr yasadigim bi durum var onu anlatayim da takinti yapma kendine. Gec olsun guc olmasin tamamen hissettiğinde daha takiyorsun bazi cins bebeler misal benim ilk cadim pek hareketli olmuyor anne karninda. Bunun yarattigi etki cok daha beter oluyor benm ilk kiz gunde bir kere tepisirdi o da gece uykumda ki hic oyle sert tepikler olmadi bunlar da hatta donem donem iki uc gun hic hissedemedigim olup acilin kapisina salya sumuk dayandigimi cok biliyorum. Oylesi daha stresli oluyor ama işte o da bebegin huyundan suyundan herkese nasip olmayan bi cinslik ;) o yuzden bu bebisimde hic evham yapmiyom ablasi bu konuda sabrimi nirvanaya eristirdigi
Icin vardir zamani diyorum. Hayatta yuzdesi dusuk dilimlerde de olacak insanlar var muhakkak o yuzden hissedenlere bakip uzulmeyin her gebelik her gebe farkli oluyor

Back
X