- 17 Aralık 2013
- 1.133
- 884
- 178
Tabi cnm o telas guzelmis bunu tattik :) bi kac eksik kaldi onlarida bayramdan snra halletcem sonra oturup oglumu bekliycemOlsun ya o hazirlik telasi hevesi de ayri guzel
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi cnm o telas guzelmis bunu tattik :) bi kac eksik kaldi onlarida bayramdan snra halletcem sonra oturup oglumu bekliycemOlsun ya o hazirlik telasi hevesi de ayri guzel
Evet canım erkek :)bıcırığa bak cidden tekmeliyor. erkek mi bebek.
Yok canım erkek kocaman pipisi var gösterdi :)yerim onun bacacıklarını kız mı bu teyzesi çok güzel bacakları var maşallah barrek allah
çekmecemdeki 1 haftalık ceviz kuru üzüm yulaflı bisküvü meyve stogu artık günlük tükeniyormeyve falan kesmiyor artık ara öğünlerde. içim bayılıyor benim acil yemek yemem gerekiyor. nasıl yaşıycaz böyle aç aç acaba.
Ben de alisveris yapmak istiyorum ama kizimdan epey bi giyim var yepyeni hepsi bikere giydirebilmistim ilk alti ayimiz hazir. Battaniye araba koltuk besik vb hepsi mevcut. Elektronik vb seyler de var. Citcitli badiden baska alcak bulamiyorum bi banyo bakim urunleri alincak bi hastane cikisi alirim yine de bu bebisime ozel resmlerde poz vermeye. Oyuncak vb de dolu boyle de heyecani olmuyor yahu heves var ihtiyac yok :)
Kasıklarda hissediyorum canım tekmeliyor başını çıkarıyor karnında hissedemezsin zaten o kadar büyük değil :)bebeğini hisseden bacılar bişey sorucam , hareketleri karnınızın ortasından mı yoksa yanlardan mı geliyor , dikkatimi ona göre vereyim diyorum 2 gün baloncuk hissettim ya : )))
kızlar bu hastane çıkıs setlerini kaç parça olanlardan aldınız 3 lü 5 li 10 lu ?? en kullanıslı hangisi oluyor
Banada aynisini diyolar bende he kandirdim bi kac ay sonrada oyuncak bebek getircem diyorum
Yine hareket konusu endişeler ve yine esobacim... ben de ikinci gebelik olmasina ragmen cok hissetmiyorum hatta hepitopu iki uc zayif dokunus disinda bisey duymadim. Kilo ve ic karın genisli bunu etkiliyor cidden benimm bebis asagilarda sayilir halen ondan da duymayabilirsn demsti dr. Haa bi de ilk gebeligimdr yasadigim bi durum var onu anlatayim da takinti yapma kendine. Gec olsun guc olmasin tamamen hissettiğinde daha takiyorsun bazi cins bebeler misal benim ilk cadim pek hareketli olmuyor anne karninda. Bunun yarattigi etki cok daha beter oluyor benm ilk kiz gunde bir kere tepisirdi o da gece uykumda ki hic oyle sert tepikler olmadi bunlar da hatta donem donem iki uc gun hic hissedemedigim olup acilin kapisina salya sumuk dayandigimi cok biliyorum. Oylesi daha stresli oluyor ama işte o da bebegin huyundan suyundan herkese nasip olmayan bi cinsliko yuzden bu bebisimde hic evham yapmiyom ablasi bu konuda sabrimi nirvanaya eristirdigi
Icin vardir zamani diyorum. Hayatta yuzdesi dusuk dilimlerde de olacak insanlar var muhakkak o yuzden hissedenlere bakip uzulmeyin her gebelik her gebe farkli oluyor
Ne güzel bende hemen çıksın istiyorum canım ama çıkmıyor bende de yok hiçgobegim cikmadi diyenlere nasil hevesleniyorum yabenimki de cok cikti hicbirimiz halimizden memnun degiliz sanirim. acayip kilo aldim bel denen bisey kalmadi resmen bende
kuzenim 9 aylik oldu bu hafta dogurcak benimle ayni gobege sahip
![]()
gobegim cikmadi diyenlere nasil hevesleniyorum yabenimki de cok cikti hicbirimiz halimizden memnun degiliz sanirim. acayip kilo aldim bel denen bisey kalmadi resmen bende
![]()
ay ne güzel canım alırsın yine bir iki takım belki de bi hastane çıkışı. benim oğlumun bütün kıyafetlerini vermiştik baştan düzeceğiz. yatak da dahil. ama yine de ilkdeki heyecan var yani. sadece oğlan arada düşünmeye fırsat vermiyor.
şimdi net öğreneceksin öylede zor oluyo yaa kız diyo erkek çıkıyo yada tam tersi çıkabiliyor şimdi ya kız ya erkek diycek en güzeli
gobegim cikmadi diyenlere nasil hevesleniyorum yabenimki de cok cikti hicbirimiz halimizden memnun degiliz sanirim. acayip kilo aldim bel denen bisey kalmadi resmen bende
![]()
Selam kizlar bugun seker yuklmeeini yaptirdim.aslinda cok erken ve 50 lik olmasi lazımdı ama ailedeki yuksek risklerden ve bendeki insulin direncinden dolayi 100 luk yaptırmak durumunda kaldım. .. neyse atlattim şükür. isede gidemedim. kizimda parkta düşmüş sipa bugün bol eksinli geçti
canım güncellemeyi sormuşsun ama en başında dedim zaten ben sürekli giremeyeceğim varsa ben yaparım diyen devredeyim dedim kimse yanaşmadı. bir çocğum var bakmam gereken bir evim ve zor gecen bir hamileliğim. tansiyonum var troitim var idrar yolu enfeksiyonu mantar üzerine arada bulantılar. üzerine ağırlaştım sürekli oturur durumda duramıyorm. oğlum okula gitmiyor onla faaliyet yapıyoruz. v.s.
varsa yapacak olan yine söylüyorum devredeyim. yoksa doğuma kadar vakti var cinsiyet aciliyeti varsa aranızda bi liste yapabilirsiniz benim için sakıncası yok.
en başında da söyledim yine söylüyorum varsa devralacak bildirmesi yeterli kazene mesaj atarım devrederiz. benlik durum söz konusu değil ama sürekli değişti eklendi eklenmedi gibi şeyler canımı sıkıyor.