2015 Şubat Anneleri

erdemi biliyorum orda normal 750 diye hatırlıyorum ama int. memnun olmayanları okudum ben sancaktepe.deyim via hospital diye bir hastane açıldı bana çok yakın bir kere muayeneye gittim dr amniyosentez çıkarmıştı biraz soğudum :KK43: kendi dr 2li ve 4lü test yaptı başka birşey söylemedi
ben medistate den memnunum canım doktorumdan da.. tavsiye edebilirim yani sana da

çok teşekkürler canım ama bana çok uzak :( hastanenin yakın olması önemli bir kriter

Hayirlisi olsun anim
Ferrum forte benimki
Ya benimde o ama bna dktr aslnda başka vermiş eşime eczacı buda aynı deyıp ferrum fort vermiş ishal ve karın ağrısı yapıyo cok fena sizde yokmu öyle bi sorun

çok teşekkürler canım ama bana çok uzak :KK43: hastanenin yakın olması önemli bir kriter
Canım merak etme bende 38 yaşindayim. Ilk doğumum normaldi ınan kesildiğini anlamıyorsun. Öyle ağrı falanda olmuyor. Ben zeynep kamile gidiyorum. Bir çok vaka ile karşılastiklari için deneyimli olduklarıni düşünuyorum. Bir çok arkadaşımda orada doğum yaptı.

gönlüm hep normal doğum. inşallah bende normal doğururum yavrumu ve hiç sıkıntı ağrı acı çekmeden bakarım daha sonradan.inan etrafımda görüyorum sezeryan olanları kendi acılarından çocuklarını göremiyorlar. :KK43: bende gördükçe korktum sezeryandan.mecburi olmadıkça sonuna kadar bekliycem inşallah :)
canim is inanmakta. Dr gunun doldu suni sanci vercem dedi bn kactim hastaneden. Cunku ne acilma vardi ne yumusama. O durumda suni sanciyi bosa cekiyorsun. Dua ettim nolur sancim baslasin diye. Bilincli olmasam dr hic dusunmuyor yani. Tabi surec de yolunda gitti. Kuzenim 4. Cocugu dogurdu ilk 3 u normal sonuncu sezeryan olmus suyu patlatinca kaka yaptigini anlmislar bebegin bekletmemisler. Kolay ve guzel dogumlarimiz olsun ins sekli nasip artik

ama sana abla demem lazım :) 38 nereee 24 neree :) şaka bir yana annem 30 da doğurdu vallahi gözleri filan kör oldu tansiyon tavan yapmış.yani doktorunu dinlemekte yarar var. sizin açınızdan sezeryan en mantıklısı bence. bende deli cesareti var doğumdan korkmam. ama korktuğum o kesmeleri var ya alttan. o canımı yakarsa yakar çünkü ne tuvalet ne birşey zor olur bu durumda da alttan dikiş olcağına üstten olsun diyenleride haklı görüyorum yani :)

Ben yaşla doğumu anlayamadım. Ne alakası varmış ki?

Konuyu devir almak isteyen var mı ? Listeyi yapabilecek ?

gün içinde sormamı rica etmiştiniz...

Ben yaşla doğumu anlayamadım. Ne alakası varmış ki?

bilemiyorum ama doktorlar nedense hemen sezeryan diyip riske atmıyorlar. herhalde belli bir yaştan sonra bazı sorunlar çıkıyor o yüzden sanırım. yani en azından benim etrafımda genelde böyle oldu.

Konuyu devir almak isteyen var mı ? Listeyi yapabilecek ?

gün içinde sormamı rica etmiştiniz...

bu konuyu kimse devralmıyacak anlaşılan. eğer arkadaşlar kabul ederse ben devralırım. ev hanımıyım işim gücüm yok bütün günde evdeyim en azından öğrenirim kısa zamanda.

bilemiyorum ama doktorlar nedense hemen sezeryan diyip riske atmıyorlar. herhalde belli bir yaştan sonra bazı sorunlar çıkıyor o yüzden sanırım. yani en azından benim etrafımda genelde böyle oldu.
canım kaderimiz doktorların eline kaldı bazıları gece sıcak yatağından kalkıp gelmemek için bin türlü bahaneyle hamileleri kandırıp sezeryan yaptırıyorlar Allah hepimizin karşısında vicdan sahibi doktor çıkarsın sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım....

Canım merak etme bende 38 yaşindayim. Ilk doğumum normaldi ınan kesildiğini anlamıyorsun. Öyle ağrı falanda olmuyor. Ben zeynep kamile gidiyorum. Bir çok vaka ile karşılastiklari için deneyimli olduklarıni düşünuyorum. Bir çok arkadaşımda orada doğum yaptı.
ben ilk gebeliğimi sonlandırmak zorunda kaldım ve kötü haberi zeynep kamil.de aldım o yüzden o hastaneye karşı önyargılıyım :( ama sağlık ocağındaki hemşire de kesinlikle oraya git diyor ama devlet benim nazımla oynamaz ki birde hep aynı dr.a randevu buluyormusun istanbulda devlet hep kötü ve zor geliyor

Teknik olarak menapoz dönemine kadar kadınlar doğurabilir. Hayat şartları stres falan vücutta hastalık oluşturabildiği için sanırım daha erken yaşları öneriyorlar. Ben geçen 25 yaşındaydım yaaaa. Ne zaman büyüdüm ;)

Back
X