yardıma ihtiyacın olursa ben sana yardımcı olurum
Kazen e özel mesaj atmak gerekebilir. Hayırlı olsun şimdiden :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yardıma ihtiyacın olursa ben sana yardımcı olurum
bebeklerin karıştığı ataşehirdeki özel hastanenin adı neden yazmıyor ya
Hayirli olsun bence canim :)bu konuyu kimse devralmıyacak anlaşılan. eğer arkadaşlar kabul ederse ben devralırım. ev hanımıyım işim gücüm yok bütün günde evdeyim en azından öğrenirim kısa zamanda.
Cnm bende evdeyim miskinlik yapiyorum bugun baya sessiz burasi.hayirdir sana nolduIyi aksamlar cok sakin buralar herkes haftasonu programinda herhalde. Guya domates sosu yapcaktm bugun hic ummadigim bi kaosun ortasnda buldum kendmi. Moktan bigun iste ssohbet edecek tadim da yok hic ins iyisinizdr genel olarak
Okudum bende. Konuşalım olur.Esobacım dün Kazen konu sahibi olmak listeyi güncellemek isteyen biri var mı diye sordu. Black de devrederim dedi. Biz de sabah herkesle karar verelim haber veririz dedik. Kim almak ister bir ara konuşalım mı?
Cnm bende evdeyim miskinlik yapiyorum bugun baya sessiz burasi.hayirdir sana noldu
Aman bosver cnm dusunmeye degmez.bosver milleti bebegine kendine bakGecenki ailevi sıkıntının devamı dış mihraklarin devam eden fitnesi oyunu diyeyim o kadar can sıkıcı ki hic anlatip kendimi yeniden dellendirmeye gücüm yok inan rabbim fitne fucur insanlardan uzak tutsun![]()
Aman bosver cnm dusunmeye degmez.bosver milleti bebegine kendine bak
Benim arkadaşım 42 yaşında 4 kilo çocuğu normal doğurdu. Medipole gidiyordukontrole gittiğimde dr.ma doğumdan bahsettim ama yaşımdan dolayı normal olamayabilir dedi Allahım ya 38 yaşında değilde 100 yaşında doğuruyorum sanki
Okudum bende. Konuşalım olur.
Ben olmayayım canlar Liste yaparım ama uyarma falan filan yapıyorlar.eğer onlarda varsa işin içinde ben kimseyi uyaramam kırılır insanlarHayat özlem reyhan ve esla gönüllü oldular canım. Ben onları ve seni öneriyorum :) hanginiz isterse iyi yapacaktır zaten. Kazen mesaj bekliyor olabilir.
Ben olmayayım canlar Liste yaparım ama uyarma falan filan yapıyorlar.eğer onlarda varsa işin içinde ben kimseyi uyaramam kırılır insanlar
O nee gıı çok kelime bilirim çok okurum ama bunu duymadımNetameli is gerçekten
uyarma işini bende yapmam koskoca insanlarız kimsenin kalbini kıramam.ama listeye isim ekleme güncelleme işlerini hallederim. zaten çok kişi var biri atsın işte kazene mesaj. bana kim olursa olsun uyar. ben kimse olmaz ise kabul edicektim.
O nee gıı çok kelime bilirim çok okurum ama bunu duymadım