2015 Şubat Anneleri

Canım sen at maili işte sen ol yaw. Yardım ederim dedi hayat da. Özlem de reyhan da kimse olmazsa olurum demişti. Sen daha çok online olabiliyorsun sen ol. Uyarmayı da yapmazsın kimi uyarcaz ki zaten.

atıyorum valla benden günah gitti. :KK53::KK53::KK53:

baştan anlaşalım olurda yapamazsam beni uyarın olurmu. ben direk devrederim ne darılır nede kırılırım.

misafirliğe gidicez bu akşam. ama ben ne giyicem ya :( hep bu sorun var yarında sünnet düğünü var öyle oynamalı filan değil ama yakın işte dayımın oğlu. evden dışarı çıkmasak ya hiç hep evde büyüsek ne olur :cool::cool:

O nee gıı çok kelime bilirim çok okurum ama bunu duymadım

Tekinsiz güvensiz demek bi isin umulmadik tehlikelerinin olumsuzluklarinin olmasi anlamında kullanilir genelde bi nevi nazik zahmetli yönleri gizli tehlikeleri olan işler anlmnda

yaa edebiyat öğretmeni olunca eski kelimeler diline yerlesiyor ister istemez :eek:

misafirliğe gidicez bu akşam. ama ben ne giyicem ya :KK43: hep bu sduruyarında sünnet düğünü var öyle oynamalı filan değil ama yakın işte dayımın oğlu. evden dışarı çıkmasak ya hiç hep evde büyüsek ne olur :cool::cool:

Ev oturmasiysa neyse de dugun dernek is guc icin gicik oluyor giyim isi. Benim de iki pantalon var dondurup duruyorum dersler de basliyor ne giycem okulda bilmiyorum beni zorlayan gogusler bi de :(

Ev oturmasiysa neyse de dugun dernek is guc icin gicik oluyor giyim isi. Benim de iki pantalon var dondurup duruyorum dersler de basliyor ne giycem okulda bilmiyorum beni zorlayan gogusler bi de :KK43:

:( aynı şekilde hadi bu akşam ev oturması giy pantolon tişört git ama ya yarın. benimde iki tane pantolonum var. gidip alıcam bayrama yakın hadi idare edeyim dedim. ama sürekli aynı şeyleri giymektende bıktım.benimde göbek belim çok ince olduğu için hiç bir tişörtüm olmuyor artık. göğüslerim zaten küçük değildide. aman beyaaa işimiz zor hadi şimdi neyse öyle böylede o koca göbek olunca ne olcak bilmem :D

uyarma işini bende yapmam koskoca insanlarız kimsenin kalbini kıramam.ama listeye isim ekleme güncelleme işlerini hallederim. zaten çok kişi var biri atsın işte kazene mesaj. bana kim olursa olsun uyar. ben kimse olmaz ise kabul edicektim.
Bencede sen ol.ama hayatta istiyordu o da fikrini bildirsin bakalım. O olur derse olsun yoksa sen olursun madem son olarak karar verceksin

Ne giycem diye dert edinen arkadaşlara bir tavsiyem daha Buda lcwaikiki hamile reyonundan bugün çok reklamını yaptım ama hem şık hem rahat canlarım:KK28:

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    141,1 KB · Görüntüleme: 104
Kizlar coktandir girmedim foruma.bu devir teslim,mail atma uyarma durumlari nedir?neler kacirmisim anlamadim,beni aydinlatsaniza..

Ev oturmasiysa neyse de dugun dernek is guc icin gicik oluyor giyim isi. Benim de iki pantalon var dondurup duruyorum dersler de basliyor ne giycem okulda bilmiyorum beni zorlayan gogusler bi de :KK43:
ya ne giycez okula hakkaten. Zaten kilolu olunca cabuk agirlastim merdivenleri nasil cikcam ay kapilardan sigamicam iki aya

Simdi benim bu bebek kiz midir sizce. Farkli 3 dr supheli emin degilim ama kiz dedi. Erkek gibi diyen de bugun kiz gibi dedi.

ya ne giycez okula hakkaten. Zaten kilolu olunca cabuk agirlastim merdivenleri nasil cikcam ay kapilardan sigamicam iki aya

sorma valla dusundukce gozumde büyüyor

Simdi benim bu bebek kiz midir sizce. Farkli 3 dr supheli emin degilim ama kiz dedi. Erkek gibi diyen de bugun kiz gibi dedi.

kiz senle beklenen dogum tarihimiz ayniymis durumumuz da karışık :) bana da ilk dr net bisey diyemem erkege benziyor diyemem dedi 15.haftada ordan kiz mi acep dedik.burdaki dr da 18.hfta basinda yuzde 80 kiz gibi dedi net bisey diyemem diye ekledi. Smdi kizcem diye kabullendim de ne yalan soyliyim bi acabam da var

Back
X