2015 Şubat Anneleri

teşekkürler canım ınsallah kımse yasamaz.bebek arabası chıcco nun lıteway almak ıstıyorum.kullanan var mıdır acaba aramızda??
ben de bebek arabası arastırıyorum da bazıları chıccodan hiç memnun kalmamıslar.. ne alacağımı sasırdım..bi de bu travel sistemlerin avantajı ne?pratik mi yani ?bana da arabaya tak cıkar otoya tak cıkar sanki daha ugrastırıcı gibi geliyor..

ben de bebek arabası arastırıyorum da bazıları chıccodan hiç memnun kalmamıslar.. ne alacağımı sasırdım..bi de bu travel sistemlerin avantajı ne?pratik mi yani ?bana da arabaya tak cıkar otoya tak cıkar sanki daha ugrastırıcı gibi geliyor..

bebek arabası işi tam bir muamma canım
kimi beğeniyor kimi beğenmiyor
benim aradığım özellikler hafif olması çift yönlü olması ve pratik olması
geçen gün trendyolda denk geldi 5 bin liracık
fiyatını görünce gülmekten gözümden yaş geldi valla :KK70:
daha araba işine bakmadım ben ama şimdiden araştırmak iyi tabi

mart menekşelerinden sonra böğürtlen kışınıda bitirdim
iki kitabın sonunda da göz yaşlarıma engel olamadım
sırada yağmur sonrası var
inşallah o da bunlar kadar güzeldir :KK61:
sarah jio nun tüm kitaplarını okudum zevkle :) her kitabı bittiğinde yeni bişiler yazsa da alsam hemen diyorum :)

bebek arabası işi tam bir muamma canım
kimi beğeniyor kimi beğenmiyor
benim aradığım özellikler hafif olması çift yönlü olması ve pratik olması
geçen gün trendyolda denk geldi 5 bin liracık
fiyatını görünce gülmekten gözümden yaş geldi valla :KK70:
daha araba işine bakmadım ben ama şimdiden araştırmak iyi tabi
tekerlekleri 360 derece dönsün arka tekerde fren sistemi olsun
ben de şu modeli begendim ama mesela yigenim hiç bebek arabasına binmedi..bi de alıp da binmezse ben mi bincem bu arabaya :)
http://www.hepsiburada.com/liste/bu...an0&categoryId=60002068&SKU=AILEOPBG230110AN0

3100 mü :) oda yaparım o parayla ben .. çok geldi bana.
ne biliyim cok övmüşler bunu da okuyunca özelliklerini begendim..gerçi özelliklerin cogu birbirine benziyor..çok kararsız bi insanımdır ben ztn nasıl karar vericem de alıcam bilmiyorum hiç ya :( senin var mı kafanda bi model?

ne biliyim cok övmüşler bunu da okuyunca özelliklerini begendim..gerçi özelliklerin cogu birbirine benziyor..çok kararsız bi insanımdır ben ztn nasıl karar vericem de alıcam bilmiyorum hiç ya :KK43: senin var mı kafanda bi model?

Bende kararsızım ama 1000 tl nin üstünde bir model tercih etmem herhalde, zaten binecek mi binmeyecek mi belli değil 1 yıl anca kullanacaksın ve baston almak zorunda kalacaksın. Bende araştırıyorum..

Bugün benim bebişte gene tık yok daha dorusu bende tık yok yani sanırım sorun hissedemeyen annede :) kahrolsun bağzı anneler

Kizlar çamaşır makinesi olarak ne kullanıyorsunuz? Özellikle siemens bosch kullanıcıları var mi aramızda varsa acilen yorum istiyorum. Camasir makinem iyice deli ediyor dogumdan sonra değişirim diyordum ama kararsiz kaldim iyi yikamaz oldu çünkü. Bi de bu yeni su tasarruflu sistemliler cikmis ama cok az suyla deydi deymedi kivaminda yikiyor oyle icime sinmez benim o tarz olmasa daha iyi. Kurutma yikama bir kullanan varsa onlarin da yorumuni rica ediciiim sevgiler ;)

Kizlar çamaşır makinesi olarak ne kullanıyorsunuz? Özellikle siemens bosch kullanıcıları var mi aramızda varsa acilen yorum istiyorum. Camasir makinem iyice deli ediyor dogumdan sonra değişirim diyordum ama kararsiz kaldim iyi yikamaz oldu çünkü. Bi de bu yeni su tasarruflu sistemliler cikmis ama cok az suyla deydi deymedi kivaminda yikiyor oyle icime sinmez benim o tarz olmasa daha iyi. Kurutma yikama bir kullanan varsa onlarin da yorumuni rica ediciiim sevgiler :KK66:
Kesinlikle bosch tavsiye etmiyorum.arçelik güzel yıkıyor.kurutma kısmını bilmiyorum

Back
X