2015 Şubat Anneleri

Kizlar çamaşır makinesi olarak ne kullanıyorsunuz? Özellikle siemens bosch kullanıcıları var mi aramızda varsa acilen yorum istiyorum. Camasir makinem iyice deli ediyor dogumdan sonra değişirim diyordum ama kararsiz kaldim iyi yikamaz oldu çünkü. Bi de bu yeni su tasarruflu sistemliler cikmis ama cok az suyla deydi deymedi kivaminda yikiyor oyle icime sinmez benim o tarz olmasa daha iyi. Kurutma yikama bir kullanan varsa onlarin da yorumuni rica ediciiim sevgiler :KK66:
ben siemens kullanıyorum canım 2 yıldır herhangi bi sıkıntı yasamadım memnunum makinemden

ben de bebek arabası arastırıyorum da bazıları chıccodan hiç memnun kalmamıslar.. ne alacağımı sasırdım..bi de bu travel sistemlerin avantajı ne?pratik mi yani ?bana da arabaya tak cıkar otoya tak cıkar sanki daha ugrastırıcı gibi geliyor..
ya kuzenımde var o cok memnun kalmış chıcco nun bu modelınden kızına 3 tane bebek arabası degıstırmıstı.oğlanda sadece bunu kullandı.keske bıleydım kızımada bundan alırdım dedı.tak çıkar banada travel sıstemler zor geliyor.ben araba ıcın ayrı alıcam hep takılı dursun kım ugrascak.

kıs bebegı olcakları ıcın chıcco lıtewayın ayak tulumuda var cok sıcak tutuyormuş.

ya kuzenımde var o cok memnun kalmış chıcco nun bu modelınden kızına 3 tane bebek arabası degıstırmıstı.oğlanda sadece bunu kullandı.keske bıleydım kızımada bundan alırdım dedı.tak çıkar banada travel sıstemler zor geliyor.ben araba ıcın ayrı alıcam hep takılı dursun kım ugrascak.
aynen ben de anlamadım neden bu kdr populer bu travel sistemler..belki bu bebek arabası işi de beyaz eşya gibidir :) kimisi memnun kalıyor bi markadan kimisi kalmıyor :)

Kesinlikle bosch tavsiye etmiyorum.arçelik güzel yıkıyor.kurutma kısmını bilmiyorum

Aklim siemenste ama bosch icin de iyi diyorlar
Ondan bi acaba dedimdi niye memnun değilsin peki. Annem on küsür yil arçelik kullandi çok memnundu artik miadi dolunca yeniden arcelik aldi ama yeniler o kadar randimanli degil diyor begenmedi suyu cok az diye yikarken takviye yapiyor falan ben oyle ugrasamam suyu da bol severim takilmasin aklima hijyeni. Evdeki vestel hic sevmedim hep programlar takiliyor yarida kaliyor kazanin icinde hiz kesici parcalar cikip duruyor arti en onemlisi artik hic iyi yikamiyo hep bi rutubet kokusu gibi tuhaf koku var. Soyle mis gibi yikanmis camasr kokusunu ozledim tertemiz aklayip paklayan

Travel sistemlerin çeşidine gore karar verin normal arabanim icine konan koltuklular rahat da değil cok sabit emniyetli de olmuyor
bisure yani sekiz dokuz aya kadar yalnizca oto koltugunu iskelete monte edeceginiz tip traveller daha kullanisli. Hem zaten bebeler dogru durus pozisyonunda oturabilecek kivama gelene kadar esas oturma yeri çok rahat kavramiyo bedenlerini o yuzden oti koltugu tipinde kullanim ilk aylarda bebek icin de iyi. Sik arac seyahati yapmayana gereksiz belki ama aracla sık cikicak ve tek olacak anne icin pratik oluyor. Arabanin ust kısmını cikarip dogrudan aractaki isofikse yerlestriyorsun cok zor değil direk sistem gecmeli kilitliyor. Ama isofixsiz emniyet kemeri ile araciniza baglayacaksanz onlar biraz daha ugrastrici sanirim.

şöyle bişey buldum seyehat esnasında emzirmeye müsait olmayan ortamlarda rahat kullanılabilir

pr_01_6132_max.webp

Bikac kez araba aldim diyen anneler genelde ağırlıkta ve oturma kisminin konforunda sıkıntı yasayan anneler oluyor. Ilk bir iki ay neyse de agir arabalar bebek buyuyup hareketlndikce zulüm oluyor insana bir de açıp kapamasi da hantal oluyor. Oturma yeri kucuk oanlarda da kuzular buyudukce rahat edemeyince her iki ozelligi birlestiren baston tipi puset sart oluyor sanirim

Kızlar ben nikah şekeri ,bebek sekerleri, dogum sekerleri, diş bugdayi ,nişan ve sekerleri ve kina sekerleri yapıyorum uygun fiyata ve kaliteli malzemelerle sonuçta sevdikleriniz onları ömür boyu saklayacaklar ilgilenirseniz maviş şeker evi yazıp facebooktan bakabilirsiz şimdiden mutluluklar kapıda odeme imkanida var Türkiyenin her yerine yollayanilirim hayirli dogumlar allah bebislerinize hayirli uzun ömür nasip etsin

Ondan bi acaba dedimdi niye memnun değilsin peki. Annem on küsür yil arçelik kullandi çok memnundu artik miadi dolunca yeniden arcelik aldi ama yeniler o kadar randimanli degil diyor begenmedi suyu cok az diye yikarken takviye yapiyor falan ben oyle ugrasamam suyu da bol severim takilmasin aklima hijyeni. Evdeki vestel hic sevmedim hep programlar takiliyor yarida kaliyor kazanin icinde hiz kesici parcalar cikip duruyor arti en onemlisi artik hic iyi yikamiyo hep bi rutubet kokusu gibi tuhaf koku var. Soyle mis gibi yikanmis camasr kokusunu ozledim tertemiz aklayip paklayan
Canim ben bosh kullaniyorum arladasimin on yil oldu herseyi bosh daha bir kere servis gelmedi evine cevremde hemen hemen herkez bosh kullaniyo pisman olmazsin zaten bu beyaz esyada sans isi biraz kimisi vestelin tv sinden hic memnun degil ama ben aksine cok memnunum

şöyle bişey buldum seyehat esnasında emzirmeye müsait olmayan ortamlarda rahat kullanılabilir

bunu arkadaşım almıştı sokakta parkta heryerde rahatça emziriyor
bende düşünüyorum almayı

Eki Görüntüle 1242944

teyzem bosch aldı daha 6 ay olmadı ama hiç memnun değil güzel yıkamıyor diyor hatta daha dün akşam sordum
ben beko almak gbi bir hata yaptım samsunga döneceğim seneye

Travel sistemlerin çeşidine gore karar verin normal arabanim icine konan koltuklular rahat da değil cok sabit emniyetli de olmuyor
bisure yani sekiz dokuz aya kadar yalnizca oto koltugunu iskelete monte edeceginiz tip traveller daha kullanisli. Hem zaten bebeler dogru durus pozisyonunda oturabilecek kivama gelene kadar esas oturma yeri çok rahat kavramiyo bedenlerini o yuzden oti koltugu tipinde kullanim ilk aylarda bebek icin de iyi. Sik arac seyahati yapmayana gereksiz belki ama aracla sık cikicak ve tek olacak anne icin pratik oluyor. Arabanin ust kısmını cikarip dogrudan aractaki isofikse yerlestriyorsun cok zor değil direk sistem gecmeli kilitliyor. Ama isofixsiz emniyet kemeri ile araciniza baglayacaksanz onlar biraz daha ugrastrici sanirim.

valla sırf o yüzden bebek arabasını internetten değil kendim bizzat görüp dokunarak alacağım
:KK50:

Kizlar çamaşır makinesi olarak ne kullanıyorsunuz? Özellikle siemens bosch kullanıcıları var mi aramızda varsa acilen yorum istiyorum. Camasir makinem iyice deli ediyor dogumdan sonra değişirim diyordum ama kararsiz kaldim iyi yikamaz oldu çünkü. Bi de bu yeni su tasarruflu sistemliler cikmis ama cok az suyla deydi deymedi kivaminda yikiyor oyle icime sinmez benim o tarz olmasa daha iyi. Kurutma yikama bir kullanan varsa onlarin da yorumuni rica ediciiim sevgiler :KK66:

Ben Bosch kullanıyorum ama siemens i de deneme şansım oldu. Kullanım suyu da kaliteli olursa siemens bir tık daha iyi gibi. Ama su iyi değilse bence tüm makinalar aynı ;)

Bebek nerden nefes alsın burda? Var ya göğüslerini saklayacam diye bizim Turk kadınlarının girmediği hal kalmadı.
oyle dıyorsun kuzumda sonra yok memesı soyle yok burası bole dıye salak salak konuşmaları duyunca moralın bozuluo.sutun mu az dur bakayım dıye ellemeye calısan teyzeler bıle var.

Back
X