internette mi canım
şimdi baktım göremedim ama
Yok yok magazada gördüm ben yeni
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
internette mi canım
şimdi baktım göremedim ama
sizinki ne peki ben çok istyom oğlusu yaa 2 kızcem var bu da farklı olsun inşallah
arkadaşa sordum nerden alıyordun kıyafetlerini diye ebrumaternty dedi
çok memnunum falan bi sürü memnuniyet belirtiside yaptı
sonra girdim bende fiyatlara baktım
bir elbise 180 lira bir pantolon 130 lira
o paraları vereceksem bizzat denemek isterim
deneyemediğimiz için bulamıyoruz zaten
bakalım ikna edebilirsem bu akşam almak istiyorum artık bişeyler
işkence olmaya başladı bu pantolon bana
Yok yok magazada gördüm ben yeni
Çok pahalıymış. Sen yine de defactodan başla istersen benim de siyah pantolonum var ordan aldım.
malesef kuzucan burda defacto yok ben netten bakabiliyorum sadece
burda hamile kıyafeti satan hiçbiyer yok
çanakkale merkeze gitmem gerek
bakalım eşimi ikna edebilirsem oraya gideceğim iş çıkışı
sizinki ne peki ben çok istyom oğlusu yaa 2 kızcem var bu da farklı olsun inşallah
iyide burda defacto yokkiiiii![]()
Rica ederim canımdun senden duyup gitmiştim lcw ye esofman tayt elbise ve bluz aldım çıktım :) tesekkür ederim valla hiçbi yerde bişi bulamıyordum :)
istanbulda normal doğum fiyatları 500 ile 4500 arasında değişiyor benim dr olduğu hastane çok pahalı olduğu için farklı dr ve hastane arıyorum halaistanbulda devlet hastanelerinin durumu küçük şehirdekilerden berbat ve hep yeni mezunlar var
Ses cikarma ses cikarma
Ilcede miydin sen dogrudur giderim merkeze diyorsan beklet biraz daha uyguna alirsin yenisezonda var hherhalde nette ondan yoktur belki. Hirka vb de getrmislerdi çünkü
Canım hngi semttesin bilmiyorum ama esenlere yeni bir hast daha açtı medipol üni. ben oraya gidiyorum taa sarıyerden. En son geçen cuma gittiğimde doğum bölümüde tamamlanmış açılmış die doğum fiyat bilgisi verdiler kampnya yapmışlar. Kampanyadan bahsettiler ve fiyat söylediler cidden o kampanya kapsamına fiyat bana çok uygun geldi. tek kişilik oda - kapı süsü - lohusa şerbeti - bebeğin işitme testi zeka testi topuk kanı vs gibi ilk doğum işlemleri dahil etmişler. Sgklılara normal doğum 350 tl sezeryan 750 tl dediler. Özel oda istersen üstüne ekleniyormuş fiyat ama ben odalarıda gezdik tek kişilik odasınıda beğendim özel oda gibi aynen o yüzden suit odasını sormadım özellikle. Kampanya varmış ne zmnada kadr sürer belli değil. Ayrıca şuan sgklılara muane ücretide almıyorlar kampanya var.
Benim dr dilek kaya güney. Eskişehirden gelmiş orada en iyi drmuş. Cidden çok iyi bir bayan dr çok memnunum herşeyi anlatıyor önce kndi inceliyor bebeği snra ekranı sana çevirip tek tek sanada gösteriyor.
Benim oğluşumu ayaklarını yüzünü ellerini fln gösterdi. kilosunu söyledi ille burada yaptırın ayrıntılıyı fln demiyor kan tahlilleride ille orada yaptır die diretmiyor ben devlette yaptırmıştım tahlilleri yine bnden kan tahlili istedi devlette yaptır gel dedi. Ayrıntılıyıda devlette yaptırabilirsin dedi.
saol canım allah razı olsun herkesin gönlünde olanı versin inşallah dua edinRabbim gonlune gore versin canım
Yaaa üzülme canım sen iste bak ben Ankaradayım hemen alır gönderirim. Bir deneyebilsen bedenini bilsek hemen yollarım canımcım.
öyle tabi hayırlısı bakalım benm 3:)ben hep erkek hissetmeme rağmen doktor %70 kız dedi
daha %100 olmadı
kız olsun erkek olsun farketmez ilk çocuk olduğu için sağlıklı olsun yeter diyoruz
senin belli mi cnm kuzucuğun kaçıncı bebişRabbim gonlune gore versin canım
Kizlar çamaşır makinesi olarak ne kullanıyorsunuz? Özellikle siemens bosch kullanıcıları var mi aramızda varsa acilen yorum istiyorum. Camasir makinem iyice deli ediyor dogumdan sonra değişirim diyordum ama kararsiz kaldim iyi yikamaz oldu çünkü. Bi de bu yeni su tasarruflu sistemliler cikmis ama cok az suyla deydi deymedi kivaminda yikiyor oyle icime sinmez benim o tarz olmasa daha iyi. Kurutma yikama bir kullanan varsa onlarin da yorumuni rica ediciiim sevgiler![]()
Çok iyiymiş![]()