2015 Şubat Anneleri

Karadenizliyim. orda aynı makine herhangi bir deterjanla çok temiz yıkıyor.istanbulun suyunda sanırım problem.

Ankara da kötü. Son zamanlarda iyice kötüledi. Belediye başkanı içip duruyor su temiz diyor ama kokusu bile var suyun. Biri demişti mideler bulanırken su bile kokuyor demişti. Gerçekten diş fırçalarken falan kokuyor. Bir de rengi sarılaştı :)

Egitim ile ilgili ebelerin verdigi esli programlar var bu istanbul dogum akademisinden egitim almis donanımlı ebeler ya da pskologlar oluyor ucretler 150 300 civari haftasonu iki gun eşli katılım. Esas merkezin dogal dogum oncusu dr hakan çOker beyin verdigi egitimler oluyor onlar da 400 500 fiyatli degisiyor bada caddesi ve Nişantaşı iki subesi var baya meshur bu konuda. Dogal dogum keskesiz dogum felsefesiyle. Google'dan istanbul dogum akademisi hajan çoker keskesiz dogum eğitimleri diye aratin fiyatlar uygun gelirse aylık değişik programları oluyor

canım valla kızla hastayız be kuzumm ben tam iyileşiyorum derken burun tıkandı hepten yarın ders başlıyor inş çabucak atlatır kuzum ben çok sorun değilim sen nasılsın gelinimin annesi :KK25:

Oy cok gecmis olsun tez sifa dilerim. Iyi diyelim iyi olsum babasi gorumcekin taht oyunlarıyla uzmeye devam etse de kuzum iki gundur burdayim der gibi olduğundan daha iyiyim şükürler olsun

Kızlar bebek haftasına göre 5 gün küçük diyor doktor , ama hesaplamada son adet tarihi baz alınıyor, benim hesabıma göre tam gününde bebek ama , ben bu hesaptan hiçbir sey anlamadım :/

ona çok takılma canım ileriki haftalarda arayı kapatır benimkide 4 gün gerideydi ama son gittiğimde yakalamıştı

Farklı evlerde aynı şekilde oldu. Belki mak.az su kullanıyor.
Kadınlar olarak çene maşallah bir makine için bile beş sayfa yazabiliriz.
Eskiden eşimin arkadaşlarının eşleri ile anlaşamazdım çünkü hepsinin çocukları var ve birbirlerine çocuklarından bahsediyorlardı. Ben de bir yere kadar başkalarının çocuklarını anlatıp bir yerde tıkanıyordum.
Şimdi makineden bahsedince aklıma geldi. Artık bende Allah izin verirse çocuğumdan bahsedebilrceğim. Çok mesudum.:-)

hehe bi zamanlar begenmedigimiz o muhabbetlerin gobegine oturup kaliyoruz biyerden sonra diymi ;)

şu grip illeti bir türlü yakamızı bırakmıyor başımı kaldıramıyorum kızda okullu oldu o iyleşsinde kuzum sen naslsın canım
Ya cok gecmis olsun cnm ya salgin var dikkat etmemiz lazim gerci okula baslayinca hep hastalar oda ayri tabi bizde yarin yedi bucukda kalkcaz sabahin koru oyy oyy:) iyi cnm coluk cocuk ellerinden oper evde gobek buyutuyoruz:)

Oy cok gecmis olsun tez sifa dilerim. Iyi diyelim iyi olsum babasi gorumcekin taht oyunlarıyla uzmeye devam etse de kuzum iki gundur burdayim der gibi olduğundan daha iyiyim şükürler olsun
çok sağol bebişnazz onların oyunları bitmez diyim sana takma canım hamilesin sonuçta bebeğinle iyi olun dünyalara bedel bazen olmuyor zor oluyor anlıyorum seni ama bebişini düşün kuzum salla gitsin kocişinede o konuda konuşma o zaman susar zati konuşunca pek bi değerli oluyolar

Ya cok gecmis olsun cnm ya salgin var dikkat etmemiz lazim gerci okula baslayinca hep hastalar oda ayri tabi bizde yarin yedi bucukda kalkcaz sabahin koru oyy oyy:) iyi cnm coluk cocuk ellerinden oper evde gobek buyutuyoruz:)
çok sağol canımm inşş geçer bir iyi bir kötü bende anlamadım eşimde diyor herkes hasta die ilaçta kullanamıyom çok güçsüzüm hele kızın nazı çekilmez hal alıyor yerim çoluk çocuğu benn çok yaşasınlar inşş

Buda gobegimin son durumu kizlar:)

buda benim göbeğim kızlar inşallah resmi yükleyebilmişimdir

haha yüklemişim ama baş aşağı duruyorum :KK53:
Ne güzel sizin göbekler. Demekki ben kilo almasaydım sizden az olacakmış göbeğim.
Birde şu göbeğim hiç çıkmadı dümdüz diyenler resim koysa.gariplik bizde mi diyorum Siz çıkmadı diyince

Ne güzel sizin göbekler. Demekki ben kilo almasaydım sizden az olacakmış göbeğim.
Birde şu göbeğim hiç çıkmadı dümdüz diyenler resim koysa.gariplik bizde mi diyorum Siz çıkmadı diyince

benimde 4 kilo almış halim bu
şuan hamile kalmadan önceki kilomdayım
ama hepsi o çıkıntıda işte

Bencede gobegim cikmadi diyenlerden resim bekliyoruz:)

Ankara da kötü. Son zamanlarda iyice kötüledi. Belediye başkanı içip duruyor su temiz diyor ama kokusu bile var suyun. Biri demişti mideler bulanırken su bile kokuyor demişti. Gerçekten diş fırçalarken falan kokuyor. Bir de rengi sarılaştı :)
Evet gördüm haberlerde sarı cidden.
Saydıracaktım ama neyse girmeyim siyasete.

Egitim ile ilgili ebelerin verdigi esli programlar var bu istanbul dogum akademisinden egitim almis donanımlı ebeler ya da pskologlar oluyor ucretler 150 300 civari haftasonu iki gun eşli katılım. Esas merkezin dogal dogum oncusu dr hakan çOker beyin verdigi egitimler oluyor onlar da 400 500 fiyatli degisiyor bada caddesi ve Nişantaşı iki subesi var baya meshur bu konuda. Dogal dogum keskesiz dogum felsefesiyle. Google'dan istanbul dogum akademisi hajan çoker keskesiz dogum eğitimleri diye aratin fiyatlar uygun gelirse aylık değişik programları oluyor
Onu biliyorum da iki kişi için ayrı ücret alıyor yani 600-700 e geliyor bir de o program normal doğum korkusunu geçirmeye yönelik gibi ben yenidoğan bakımı gebelik beslenme psikoloji nefes vb gibi konularda eğitim istiyorum teşekkürler yine de :KK15:

çok sağol canımm inşş geçer bir iyi bir kötü bende anlamadım eşimde diyor herkes hasta die ilaçta kullanamıyom çok güçsüzüm hele kızın nazı çekilmez hal alıyor yerim çoluk çocuğu benn çok yaşasınlar inşş
Ben bol bol limonlu corbalar icmistim cnm mercimek sehriye gibi bide tavuk suyunun icine sehriye yi at bide karabiber sik limonu ic baska bisey koyma cok iyi geliyo benim tabirimle hasta corbasi o:)

Evet gördüm haberlerde sarı cidden.
Saydıracaktım ama neyse girmeyim siyasete.

Ben bikeresinde sudan a gitmiştim. Çeşmeden akan suyu kullanmamak adına dişlerimizi pet şişedeki suyla fırçalıyoduk. Kendi ülkemde de o hale geldi resmen.

Back
X