2015 Şubat Anneleri

kızlar selam.kaç gündür giremiyorum o kadar sıkıntılı günler geçirdik ki.benim kızın perşembe günü

yüzünde kırmızı noktacılar çıktı cuma günü doğru doktora gittik su çiçeği olabilir bi iki gün içinde bu

noktacıklar çoğalır falan dedi.su çiçeği malüm hamileler için çok riskli hemen doktorumu aradım aman

dedi kızı yanına yaklaştırma ananeye yada babaneye gönder.bi anda şok olduk ayrı kalmaya hiç alışkın

değiliz yine içim rahat etmedi gittim doktorun yanına.ben su çiçeği geçirdim aynı evde olsakda dikkat

ederiz şöyle böyle dediysemde olmadı.bebişimede baktı ve problem yok dedi.ondan sonra başladı berbat

günler kızım eve gelmek istiyor en önemlisi bana sarılmak istiyor yanımda durmak istiyor yaklaşamıyorum

o ağlayo ben ağlıyorum eve geliyorum eşyalarını yatağını gördükçe salya sümük dolaşıyorum.anneme

bıraktım ertesi gün bi kaç tane daha çıktı kızarıklık ama hiç su çiçeğine benzemiyor su toplamıyor ateşi yok

böyle olmaz dedim hafta sonu başka doktora götürdüm oda su çiçeğine benzemiyor ama ne olur ne olmaz

karantinaya devam dedi.dün yine ilerleme olmadı ve bu gün tekrar başka doktora götürdük sağolsun su

çiçeği olmadığını alerjik olduğunu söyledi.ve bugün sonunda anne kız kavuştuk sarıldık falan.kaç gündür

bittim içim dışıma çıktı.bi doktor nasıl oluyorda su çiçeğini anlamıyor aklım ermiyor.

yok artıkkk :KK57:
sinir yaa:KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:

kızlar hamilelikte boğaz ile geniz tarafında kaşıntı için ne yapmak lazım acaba. burnum tıkandı hapşuruk var halsizlik var. oyyy ben ne yapayım ya. nerden çıktı bu hastalık. yataktan kafamı kaldıramıyorum. bol su içiyorum şimdilik. :(

kızlar selam.kaç gündür giremiyorum o kadar sıkıntılı günler geçirdik ki.benim kızın perşembe günü

yüzünde kırmızı noktacılar çıktı cuma günü doğru doktora gittik su çiçeği olabilir bi iki gün içinde bu

noktacıklar çoğalır falan dedi.su çiçeği malüm hamileler için çok riskli hemen doktorumu aradım aman

dedi kızı yanına yaklaştırma ananeye yada babaneye gönder.bi anda şok olduk ayrı kalmaya hiç alışkın

değiliz yine içim rahat etmedi gittim doktorun yanına.ben su çiçeği geçirdim aynı evde olsakda dikkat

ederiz şöyle böyle dediysemde olmadı.bebişimede baktı ve problem yok dedi.ondan sonra başladı berbat

günler kızım eve gelmek istiyor en önemlisi bana sarılmak istiyor yanımda durmak istiyor yaklaşamıyorum

o ağlayo ben ağlıyorum eve geliyorum eşyalarını yatağını gördükçe salya sümük dolaşıyorum.anneme

bıraktım ertesi gün bi kaç tane daha çıktı kızarıklık ama hiç su çiçeğine benzemiyor su toplamıyor ateşi yok

böyle olmaz dedim hafta sonu başka doktora götürdüm oda su çiçeğine benzemiyor ama ne olur ne olmaz

karantinaya devam dedi.dün yine ilerleme olmadı ve bu gün tekrar başka doktora götürdük sağolsun su

çiçeği olmadığını alerjik olduğunu söyledi.ve bugün sonunda anne kız kavuştuk sarıldık falan.kaç gündür

bittim içim dışıma çıktı.bi doktor nasıl oluyorda su çiçeğini anlamıyor aklım ermiyor.
kıyamam geçmiş olsun, acil şifalar

bugün ne oldu size herkes hasta olmuş. havadan oluyor sanırım sıcak ama sonbahar. havayı anlamadım bende.

naptın hissedebildin mi canım?
bende sabah ve gece yatmadan önce minik kıpırtılar oluyor o zaman içim rahat ediyor
acaba senin iç karnın mı geniş bi akrabamız 6. aya kadar hissedememişti ultrasyonnda bebek baya hareketli çıkıyordu ama kendisi hissetmiyorduşimdi doğdu minnak oğlunun eli ayağı hiç durmuyor sürekli kıpır kıpır
bi de kız bebek geç hareketlenir derler senin cinsiyet belli mi?
Ay yok cnm ya valla henüz tık yok :) iç karnım geniş olsa bu kadar göbek çıkmazdı ama ne bileyim artık odaklanmıyorum hissedince gelir zaten :)

cnm ıyı demıs ıste daha ne ıstıyosun :) be cok takılmıstım bu testın sonucuna ama ınsan bosu bosuna uzuyor kendını onu anladım. bos yere dusunupte kendını strese sokma. allaha sukur ıyı bebıslerımız
canım işte o beyaz noktadan kaynaklanıyo hep bunlar her bişeyde o aklıma geliyo o yüzden tedirginlik alah şükür iyi bebeğim hepimziinki sağlıkla gelsin inşalah

allah o doktoru varya :KK62: ay çok sinir oldum ya gerizekalı afedersin ama kıyamam kuzum çocukta yıpranmıştır böle doktorlara nasıl diploma veriyolar anlamam

Cok uygunmus fiyatlari
Duymustum o hastaneyi ben de
Doktorundan memnun musun
Hastahane nasil
Ben hala ya baska baksam mi dayim

Canım ben çok memnunun drumdan.
İlk devlet hast. gittim çok terslediler fln hatta kadın doğum dru odasındaki usg de göremedi bebeği kese var bebek yok fln dedi başka usgye gönderdi buda bizim için son nokta oldu. Kuzenime başka hastane sorarken bunu tavsiye etti yeni açıldığı için sgklılardan muane ücreti almıyorlar dedi. Dilek hanımı da üst komşusu önerdi. Drumdan da memnunum herşeyi anlatıyor soruyor şikayetlerin var mı die. İlk kendi bebeği inceliyor sonra sana çevirip ekranı anlatıyor gösteriyor. Eskişehirden gelmiş biraz nette araştırdım orada çok sevilen bir drmuş herkes istnbula gidişine üzgün eskişehirin en iyi kadın doğumcusuymuş. Öneririm doğum fiyatlarıda çok iyi geldi bana. Benim derdim doğuma oraya yetişip yetişememek korkusu.

Zaten bu gidişle benim tombik oğlum ocakta doğabilir.
önceden doğum tarihi 30 ocak - 4 şubat arası diyordu dr.
En son gittiğimde 26 ocak - 4 şubat die hesapladı. :KK48:

herkese mrb bugünlerde noluyor ya başıma gelmeyen kalmıor bugün öğrencimin karnımı yumrukladı dersin sonlarına doğru karnıma birden sandalyeyi çaktım hala ağrıor çaktığım yer:KK61::KK61:

herkese mrb bugünlerde noluyor ya başıma gelmeyen kalmıor bugün öğrencimin karnımı yumrukladı dersin sonlarına doğru karnıma birden sandalyeyi çaktım hala ağrıor çaktığım yer:KK61::KK61:
Ay dikkat et cnm gecmis olsun bsey yoktur merak etmd

hassas ve düşünceli olmak zor herkes başaramıyor, Allahım bütün bebek sahibi olmak isteyenlere nasip eder inşallah

Çocukları hakkında iyi şeyler söyleseler yine kızmazdım da niye doğurdum birsürü işim vardı engelledi falan diye konuşuyorlardı. Ben kızınca dank etti de Allah acılarını göstermesin dediler.

A
y cnm ya geçmiş olsun bende varya öğrencilerin arasında dolaşmaktan korkuyorum ama burda bi öğretmenin daha bsşına öyle bişey gelmişti ama bi sorun olmadı içini ferah tut o öğrencinin ağzına burnuna iki tane çak

Canım geçmiş olsun yaaa. Allahım korusun yavruları :KK61:

Back
X