2015 Şubat Anneleri

ben de iş yerinden izin alıpta bi randevu almaya gidemedim ayrıntılı için doktorum da izinliymiş

Çocukları hakkında iyi şeyler söyleseler yine kızmazdım da niye doğurdum birsürü işim vardı engelledi falan diye konuşuyorlardı. Ben kızınca dank etti de Allah acılarını göstermesin dediler.
bu milleti anlayabilene aşkolsun zaten, ben daha bomba birşey anlatayım geçen gün görümcem eltimin hamile olduğunu söyledi bende heyecanla eltimi aradım saf saf ayyy ben birşey duydum hamilemişsin diye konuya girdim ki eltim yoooo onu nerden çıkardın dedi ben de görümcem söyledi değilmisin dedim hıı adetim gecikmişti o yanlış anlamış dedi ben daha fazla konuşamadım kapattık bir gün sonra görümcemi aradım ya sen yanlış anlamışsın felan diye o da yooo daha yeni annemle konuştum hamile dedi hatta midesi felan kötüymüş çok bozuldum görümcem seninle ilgili değildir üstüne alınma bebeği istemiyor aldıramadı da onun için söylememiştir dedi daha çok bozuldum

bu milleti anlayabilene aşkolsun zaten, ben daha bomba birşey anlatayım geçen gün görümcem eltimin hamile olduğunu söyledi bende heyecanla eltimi aradım saf saf ayyy ben birşey duydum hamilemişsin diye konuya girdim ki eltim yoooo onu nerden çıkardın dedi ben de görümcem söyledi değilmisin dedim hıı adetim gecikmişti o yanlış anlamış dedi ben daha fazla konuşamadım kapattık bir gün sonra görümcemi aradım ya sen yanlış anlamışsın felan diye o da yooo daha yeni annemle konuştum hamile dedi hatta midesi felan kötüymüş çok bozuldum görümcem seninle ilgili değildir üstüne alınma bebeği istemiyor aldıramadı da onun için söylememiştir dedi daha çok bozuldum
En cok kizdigim sey bebegi istememek ya millet anlamiyo ben o kdr zaman bebegime kavusmak icin bekledim ugrastimillet ne rahat hamile kaliyo istemiyo

kızlar meraba ,
kan sonucum çıkmış ama ben bişi anlamadım AFP baktıran varmı ?
risk oranı 1:518000 sınır değer 1:721 varzıyor bende 1:1000 çıkmış
altındaki açıklamada
anne serum AFP sonucu bu gebelik haftası için yüksek bulunmamıştır. Açık Nörap Tüp defekti tarama riski cut-off değerinin altındadır. yazıyo =?????
nasıl bi fikri olan varmı

canım ben 3lü test yaptırdım bnde de bu değerlere bakılmıştı.
bnm risk oranım 10000/1 di dr bana iyi demişti aynı senin gibi risk cute off değeri altındadır diyordu.
Büyük ihtimalle testin sonucu iyi olumsz bişi yok yani. Ama yinede dr göster tabi en iyi yorumu onlar yapar.

kızlar hamilelikte boğaz ile geniz tarafında kaşıntı için ne yapmak lazım acaba. burnum tıkandı hapşuruk var halsizlik var. oyyy ben ne yapayım ya. nerden çıktı bu hastalık. yataktan kafamı kaldıramıyorum. bol su içiyorum şimdilik. :KK43:[/QUOT:KK43:

Simdilik ılık suya limon falan sık iç canım da yarin belki doktorun bi antihistaminik falan yazar zararlı olmayan varsa eğer..bal limon zencefil karışımı yap iyi geliyor o halsizlige

iş kanununa göre günlük 7,5 saatten fazla çalıştırılmamız yasak haftada toplam 45 saat yani ve doktor randevumuz için izin verilmek zorundalar. uyan olursa tabi

Ay dikkat et cnm gecmis olsun bsey yoktur merak etmd
inş. yokturdur cnm eşimde hala gelemedi işten yatıorum öylece
A

y cnm ya geçmiş olsun bende varya öğrencilerin arasında dolaşmaktan korkuyorum ama burda bi öğretmenin daha bsşına öyle bişey gelmişti ama bi sorun olmadı içini ferah tut o öğrencinin ağzına burnuna iki tane çak
çakmak istedim yüksek sesle bile konuşsan çocuk kendini yere atıp deli gibi ağlıor dövmüşsün gibi çocuk da bn otizm belirtileri gördüm müdüre söyleyeceğim yarın velisi ile görüşsün bu durumu

Simdilik ılık suya limon falan sık iç canım da yarin belki doktorun bi antihistaminik falan yazar zararlı olmayan varsa eğer..bal limon zencefil karışımı yap iyi geliyor o halsizlige

sağol canım. en çokta zorlayan sürekli hapşurma isteği. yarın doktora gidicem allahtan. o mutlaka söyler bir çaresini. bal limon ve zencefili bir deneyeyim :)

kızlar hamilelikte boğaz ile geniz tarafında kaşıntı için ne yapmak lazım acaba. burnum tıkandı hapşuruk var halsizlik var. oyyy ben ne yapayım ya. nerden çıktı bu hastalık. yataktan kafamı kaldıramıyorum. bol su içiyorum şimdilik. :KK43:

Düğünde mi üşüttün ki canım? Geçmiş olsun. Bak zencefilli limonlu tarifler veren arkadaşlar oldu sabah onları dene istersen. Burun tıkanıklığı için de okyanus suyunu öneririm sinomarin marka tek kullanımlık küçük plastik şişelerde.

kızlar istanbul avrupa yakasında ki arkadaşlar yazabilir mi ayrıntılı usg için nereye gitinz ve ne kadar ücret ödedeniz.? Devlete giden oldumu yada randevu alan.?

Canım yaa insanlar bir olmuyor işte. Belki hamilelik hormonlarından o da kafayı yemiş durumdadır. Zamanla sever belki bebişini. Biz özlemle beklerken bazı insanlar yadırgayarak bakabiliyor.

hatunlar, bu sabahtan beri sol bacağımın üst kısmında bi ağrı var özellikle yürürken ortaya çıkıyor , kasılma gibi de değil ama kas ağrısı sanki

iş kanununa göre günlük 7,5 saatten fazla çalıştırılmamız yasak haftada toplam 45 saat yani ve doktor randevumuz için izin verilmek zorundalar. uyan olursa tabi

Ya bana 7,5 saat de fazla geliyor. Uzanıp dinlenebileceğimiz yerler olsa ne kadar iyi olurdu.

çocuğu aldırmak istiyosa senden önce kaynanasına söylememesi lazım diye düşünüyorum sonuçta onun oğlunun çocuğu, bu duruma kimse makul bakmaz ama babaannenin tavrı daha sert olmaz mı ?? durumun ondan kaynaklandığını sanmıyorum nedense ama sende üstüne alınma bana cahilce bi davranış gibi geldi

günaydın kızlar listeyi güncelledim yeni arkadaşlar mesaj atmış onları ekledim listeye. şuan liste çok kalabalık. biraz zaman verip girmeyen olursa onları listeden kaldırıcam. cinsiyet belli olanlar atarsa eklenicek listeye.. ayrıca isimleride ekledim listeye. biraz belirlensin yakında onlarıda eklerim.

bana gelince fena halde boğaz ağrım var. burnum tıkalı berbat haldeyim:110::110: yarın kontrolüm var allahtan. doktora sorayım bakayım şu kafamdaki soruları :KK76: hepiniz iyisinizdir umarım.:confused:

canım benim cinsiyet kız şimdilik değişmez ise ADA düşünüyoruz ismini :)
çok geçmiş olsun sanada dikkat et
şu kırmızı lahana salatası vücut direncini artırıyormuş ondan falan ye mutlaka

çocuğu aldırmak istiyosa senden önce kaynanasına söylememesi lazım diye düşünüyorum sonuçta onun oğlunun çocuğu, bu duruma kimse makul bakmaz ama babaannenin tavrı daha sert olmaz mı ?? durumun ondan kaynaklandığını sanmıyorum nedense ama sende üstüne alınma bana cahilce bi davranış gibi geldi
canım bizim kayınvalidemiz inanılmaz makul ve sevecen bir kadın ayrıca eltimin bebeği istememesini anlıyorum çünkü 2kızı 2oğlu var ve küçüğü 2 yaşında ben bana söylememesine üzüldüm ve kızdım çünkü aramızda kötü değil sözüm ona beni çok sever ayyyyy düşündükçe gıcık oluyorum ben ne diyeceksem

Canım yaa insanlar bir olmuyor işte. Belki hamilelik hormonlarından o da kafayı yemiş durumdadır. Zamanla sever belki bebişini. Biz özlemle beklerken bazı insanlar yadırgayarak bakabiliyor.
benim kızdığım bebeği istememesi değil o bir önceki bebeğini de istememişti ama doğunca çok sevdi benden gizlemesi ben ona hiç kötü birşey söylememişimdir hatta destek olmaya çalışmışımdır birde bu saklanacak birşey değil sanırım 4 aylıkmış ayyy gıcık oldum gene

Bugün cok yoruldum ya.seminer döneminde iyiydim de ogrencilerle ilk gun zor gecti.

Back
X