2015 Şubat Anneleri

bu arada iğne yapan kaderdaşlarım şöyle bir resim buldum benim göbek nedense acımaya başladı çok fazla. yarın doktorumada soracağım ama göbekten daha kolay emilim oluyormuş. bu resimde olan her yere yapılabiliyormuş. en zor emilim kalçadan olanmış. bacaktan olan kola göre daha zor emiliyormuş. Ekran Alıfntısı.webp Ekran Alıntısı.webp

Esimin tum uyarilarina ragmen aksami bekleyemedim ve yikadigim perdeleri astim. Kanamam oldu ilk kez. Doktorumu aradim. 1gun yatis verdi. Kanamam durmus olmassa yarin gidecegim kendisine. Panik yapma magnezyum ic dedi. Sanki panik olmamak elde. Aglamaktan gozum sisti. Benim hatamla cocuga bisey olursa kendimi affetmem. Kizlar siz de dikkat edin. Eskileri dinlemek sart. Agir kaldirmayalim, bir yere uzanmayalim. Aman ha!
Üzülme canım dinlen kanamalar olabilir dikkat edersin bi problem olmaz , kendini üzmek de bebiş için kötü şimdi onları düşünelim huzurlu dinlenmiş olalım :)

Kardeşlerim gittiler eve ;( şimdiden özledim cimcimeleri :(
Artık bütün gün yalnızım :(
Neyse biz dün Bebek arabalarına baktık. 900 e beğendik birşey , eşime iş arkadaşları hiç gerek yok o kadr para vermeye demiş. Çıktık ordan. Yarım saat sonra daha ucuzuna bakmaya gittik. 2000 tl ye concord neo gördük. Zaten internetteki araştırmalarımız sonucu içimize en çok sinen oydu. Birde yakından görünce vurulduk. Bakalım alıp almamak eşime kaldı bu saatten sonra. Ama denerseniz emin olun diğerleri çok saçma gelicek , şahsen bize öyle oldu. Bakmadık bile başka araba :)
Ordan çıkıp kızımızın ilk alışverişini yaptık :)

Sumuksu bir kan vardi tuvaletten kalktigimda. Bir daha devam etmedi. Kasigim agriyor. Doktor yarina kadar yat dinlen, daha kanaman devam ederse gel ve hergun magnezyum ic dedi.

Bidaha gelmemiş kan çok şükür canım. Bol bol dinlen canım. Bir de hamilelik hastalık değildir normal hayatınıza devam edin diyolar. Ne mümkün. Herşeye dikkat edip hastalıkta olduğundan daha çok dinlenmeliyiz.

Kardeşlerim gittiler eve ;( şimdiden özledim cimcimeleri :KK43:
Artık bütün gün yalnızım :KK43:
Neyse biz dün Bebek arabalarına baktık. 900 e beğendik birşey , eşime iş arkadaşları hiç gerek yok o kadr para vermeye demiş. Çıktık ordan. Yarım saat sonra daha ucuzuna bakmaya gittik. 2000 tl ye concord neo gördük. Zaten internetteki araştırmalarımız sonucu içimize en çok sinen oydu. Birde yakından görünce vurulduk. Bakalım alıp almamak eşime kaldı bu saatten sonra. Ama denerseniz emin olun diğerleri çok saçma gelicek , şahsen bize öyle oldu. Bakmadık bile başka araba :)
Ordan çıkıp kızımızın ilk alışverişini yaptık :)
kızının ilk cicileri hayırlı olsun

Ya ben randevu aldim fehmi beyden 300tl dedit telefonda hangimizde yanlislik var acaba
Ekstra bi yuz daha cikmasa bari:KK43:

Canim cok cok gecmis olsun rabbim esirgesin dikkat et temkinli ol uzan bisure rabbime emanet kendini de yeme olan olmus
Senin dediğin doğrudur canım benimki kulaktan dolma bilgi. 300 se çok daha ii çok sevindim yani. Ben henüz aramadım

Merhaba Kızlar,
Herkese iyi haftalar...Detaylı usg istiyor mu her doktor benim doktorum istemedi...Bende istemezse tabi yaptırmayacağım...Merak ediyorum tüm doktorlar istiyormu bunu?
Benimki istemedi kendi baktı tek tek ben istedim o da yönlendirdi

Esimin tum uyarilarina ragmen aksami bekleyemedim ve yikadigim perdeleri astim. Kanamam oldu ilk kez. Doktorumu aradim. 1gun yatis verdi. Kanamam durmus olmassa yarin gidecegim kendisine. Panik yapma magnezyum ic dedi. Sanki panik olmamak elde. Aglamaktan gozum sisti. Benim hatamla cocuga bisey olursa kendimi affetmem. Kizlar siz de dikkat edin. Eskileri dinlemek sart. Agir kaldirmayalim, bir yere uzanmayalim. Aman ha!
Ah canım.ya valla öyle dinlemiyorum sonra üzülüyoruz ama duramıyor insan. Benim tüller simsiyah oldu yıkamıyorum bile ama işte kimisi her şeyi yapıyor bir şey olmuyor.geçen birisi oğlunu taşıyordu 30 kilo imiş.kucağında taşıyor ben alışkınım dedi

Bidaha gelmemiş kan çok şükür canım. Bol bol dinlen canım. Bir de hamilelik hastalık değildir normal hayatınıza devam edin diyolar. Ne mümkün. Herşeye dikkat edip hastalıkta olduğundan daha çok dinlenmeliyiz.
benilk hamileliğimi sonlandırmak zorunda kalmıştım bu yüzde ilk 3 ay çok pipirikliydik, 3 ay bitince dr artık normal hayatıma dönebilirmiyim dedim o da tabii ki ama ağır kaldırma, eğilme, ev süpürme, yukarı uzanma işte bulaşık ve yemek yapabilirsin demişti :) arabaya gidene kadar gülmüştüm

benilk hamileliğimi sonlandırmak zorunda kalmıştım bu yüzde ilk 3 ay çok pipirikliydik, 3 ay bitince dr artık normal hayatıma dönebilirmiyim dedim o da tabii ki ama ağır kaldırma, eğilme, ev süpürme, yukarı uzanma işte bulaşık ve yemek yapabilirsin demişti :) arabaya gidene kadar gülmüştüm

Bence hamile olan kadınlar kafadan izinli olmalı. İşte bile çalışmamalı. 9 aycık aslında bakınca bir ömrün içinde az bir zaman. O zamanı da bize versinler biz hiçbirşey yapmayalım mutlu mesut bebişlerimiz olsun.

Bence hamile olan kadınlar kafadan izinli olmalı. İşte bile çalışmamalı. 9 aycık aslında bakınca bir ömrün içinde az bir zaman. O zamanı da bize versinler biz hiçbirşey yapmayalım mutlu mesut bebişlerimiz olsun.
valla ben çalışmadığım için keşke biraz çalışsaydım diyenlerdenim hep evde olmak bunaltıyor

Back
X