2015 Şubat Anneleri

Esimin tum uyarilarina ragmen aksami bekleyemedim ve yikadigim perdeleri astim. Kanamam oldu ilk kez. Doktorumu aradim. 1gun yatis verdi. Kanamam durmus olmassa yarin gidecegim kendisine. Panik yapma magnezyum ic dedi. Sanki panik olmamak elde. Aglamaktan gozum sisti. Benim hatamla cocuga bisey olursa kendimi affetmem. Kizlar siz de dikkat edin. Eskileri dinlemek sart. Agir kaldirmayalim, bir yere uzanmayalim. Aman ha!

geçmiş olsun canım insanın içi durmuyor işte. gözüne batıyor her yer ama malesef bırakmak zorundayız perde takmak gibi işleri. benim perdeler kapkara oldu neredeyse annem geleyim yapayım diyor ama ona da kıyamıyorum. doğuma yakın yaparız anne dedim. nasıl olsa yine batıcak her defasında kadını yormamak için görmezlikten geliyorum.sanırım uzandığın için bağların gerildi. o yüzden leke gelmiş olabilir. ne olur yat dinlen magnezyum progestan artık ne gerekliyse mutlaka iç. eminim geçicektir önemli birşey olsa doktorun hiç tutarmı seni evde direk çağırır. tekrar geçmiş olsun umraım birşey olmadan alırız yavrularımızı kucaklarımıza :)

benilk hamileliğimi sonlandırmak zorunda kalmıştım bu yüzde ilk 3 ay çok pipirikliydik, 3 ay bitince dr artık normal hayatıma dönebilirmiyim dedim o da tabii ki ama ağır kaldırma, eğilme, ev süpürme, yukarı uzanma işte bulaşık ve yemek yapabilirsin demişti :) arabaya gidene kadar gülmüştüm
geçmiş olsun canım insanın içi durmuyor işte. gözüne batıyor her yer ama malesef bırakmak zorundayız perde takmak gibi işleri. benim perdeler kapkara oldu neredeyse annem geleyim yapayım diyor ama ona da kıyamıyorum. doğuma yakın yaparız anne dedim. nasıl olsa yine batıcak her defasında kadını yormamak için görmezlikten geliyorum.sanırım uzandığın için bağların gerildi. o yüzden leke gelmiş olabilir. ne olur yat dinlen magnezyum progestan artık ne gerekliyse mutlaka iç. eminim geçicektir önemli birşey olsa doktorun hiç tutarmı seni evde direk çağırır. tekrar geçmiş olsun umraım birşey olmadan alırız yavrularımızı kucaklarımıza :)
Amin.
Sanirim kanamam devam etmedigi icin cagirmadi doktor. Hic luzum yoktu,aksama esim ben takarim perdeyi demisti. Tez canliyim ya hemen olsun bitsin istedim. Oof. Neyse daha az panigim suan.

Geçmiş bitmiş olsun canım. Doktor niye magnezyum iç dedi acaba?

magnezyum genelde erken doğum tehdidi olanlara veriliyormuş. ama doktorlar ağrı sancı olduğunda vermeye başlamış. yani kasları rahatlatan bir ilaç. rahimide yatıştırıyormuş o yüzden canım.

of ya herkes bişiler alıyor gezerken bakıyor eve gelip muhabbetini yapıyor hatta buraya yazıyor.Benim bebişin daha cinsiyeti belli değil 18+2 yiz. Canım sıkkılıyor 22. haftaya kadar nasıl bekleyeceğim bilmiyorum.Hayır bayramda yakınlarım soracak merak ediyorlar haliyle annemler filan sıkıldımmmm.Yarın gidip herhangi bir dr göstersem mi net bişi söyler mi acaba?

Kizlar internete hep telefondan giriyorun. Ve gobegin ustunde hep telefon. Ya bebegime kotu birsey yapiyorum.gibi geliyor. Oglumdan uzak tutuyorum ama bebegin dibinde internete giriyorum :KK43:

Kizlar internete hep telefondan giriyorun. Ve gobegin ustunde hep telefon. Ya bebegime kotu birsey yapiyorum.gibi geliyor. Oglumdan uzak tutuyorum ama bebegin dibinde internete giriyorum :KK43:

karnına çok yakın tutma canım bende leptop kucağımda ama genelde ya yastık üzerinde yada orta sehpada. yani göbeğimden biraz uzak tutuyorum. ama telefon daha zor olur.

magnezyum genelde erken doğum tehdidi olanlara veriliyormuş. ama doktorlar ağrı sancı olduğunda vermeye başlamış. yani kasları rahatlatan bir ilaç. rahimide yatıştırıyormuş o yüzden canım.

Iyiymiş o zaman. Ne güzel şeyler öğreniyoruz birbirimizden :KK19:

Bence hamile olan kadınlar kafadan izinli olmalı. İşte bile çalışmamalı. 9 aycık aslında bakınca bir ömrün içinde az bir zaman. O zamanı da bize versinler biz hiçbirşey yapmayalım mutlu mesut bebişlerimiz olsun.
Valla erkekleri alıp bir b... Yaramadan kaç ay askerde tutuyorlar. Onlar üretim yapsın biz dokuz ay çalışmayalım

bizde cinsiyetimizi öğrendik bir oğluşumuz olacak:KK46:
ben ilk idrar testi yaparken içime doğmustu erkek diye annem yakın çevrem hep kız bekliyordu ama içime gelen hep erkekti doğruda cıktı şükürler olsun sağlıklı haberlerini de aldık tek sağlıklı olsun cinsiyet önemli değil
minnak elleri ayakları bu defa epey hareketliydi ne güzel bi duygu onu ekranda izlemek şimdiye kadar izlediğim engüzel görüntü bu olsa gerek
çıkışta attık kendimizi mağazaya hastane çıkışı ve polar battaniye aldık pek güzel cicileri oldu oğlumun rabbim giydirmeyide nasip eder inş..

bu arada iğne yapan kaderdaşlarım şöyle bir resim buldum benim göbek nedense acımaya başladı çok fazla. yarın doktorumada soracağım ama göbekten daha kolay emilim oluyormuş. bu resimde olan her yere yapılabiliyormuş. en zor emilim kalçadan olanmış. bacaktan olan kola göre daha zor emiliyormuş.Eki Görüntüle 1243788 Eki Görüntüle 1243789

benim doktorum göbek deliğinin iki parmak ilerisi ve biraz aşağısını önerdi resimde değişik bölgeler gösteriyor
ben bugün soracaktım unutmuşum heyecandan kaç aya kadar göbekten yapabileceğiz canım sen sorunca banada bilgi veriri misin?

Eşimde bana çok kızıyo telefonda çok konuşsam ona bile kızıyo. Haklı aslındada işte napcan

Geçmiş bitmiş olsun canım. Doktor niye magnezyum iç dedi acaba?
Isvicrede doktor kanama yasayan tanidigima dusuk tehlikesi icin bile sadece magnezyum vermisti. Rahim kaslari icin sanirim. Bilemiyorum. Tanidigimin cocugu suan 1yasinda ve saglikli. Insallah benim de cocugum saglikli dunyaya gelir.

Valla erkekleri alıp bir b... Yaramadan kaç ay askerde tutuyorlar. Onlar üretim yapsın biz dokuz ay çalışmayalım

Öyle gerçekten. Devlet zaten 8 saat olan mesaimizi lütfedip de hamileler için 7.5 saate indirmiş. Bunu da marifet gibi söylüyorlar.

bizde cinsiyetimizi öğrendik bir oğluşumuz olacak:KK46:
ben ilk idrar testi yaparken içime doğmustu erkek diye annem yakın çevrem hep kız bekliyordu ama içime gelen hep erkekti doğruda cıktı şükürler olsun sağlıklı haberlerini de aldık tek sağlıklı olsun cinsiyet önemli değil
minnak elleri ayakları bu defa epey hareketliydi ne güzel bi duygu onu ekranda izlemek şimdiye kadar izlediğim engüzel görüntü bu olsa gerek
çıkışta attık kendimizi mağazaya hastane çıkışı ve polar battaniye aldık pek güzel cicileri oldu oğlumun rabbim giydirmeyide nasip eder inş..

Gözün Aydın canım, hayırlı olsun :)

Back
X