- 2 Nisan 2013
- 3.440
- 472
- 128
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
al kız al güle güle kirletsin inşşşgördüm gördüm bisürü var cok da sevimli ama zor olur gibi gelmişti almamıstım :) madem kolay diyorsunuz alayım ben de bikac tane :)
fetüs sesleri 16. haftadan itibaren duymaya baslarmıs canım :) seninkinin kulagı baya delik olacak sanırım :)kızlar bişey diycem benim oğluş kızımın sesini duyuyor sanki belkide bana öyle geliyordur ama ne zaman kızım konuşsa şarkı söylese yeminle pıtpıtlar başlıyor bugün okuldada çocukların sesine bi iki pıtpıt yaptı ne dersiniz
ay öyle mii ben daha yeni girdim 16. haftama ama böle içeri girince şarkı söyleyince sıpa duyuyormuş gibime geldi sese tepki diyelim yok yok doğru diyon benim çocuklar çok cazgır oluyolar yandım ki bennfetüs sesleri 16. haftadan itibaren duymaya baslarmıs canım :) seninkinin kulagı baya delik olacak sanırım :)
ay baksana cok duygulandım bi andaay öyle mii ben daha yeni girdim 16. haftama ama böle içeri girince şarkı söyleyince sıpa duyuyormuş gibime geldi sese tepki diyelim yok yok doğru diyon benim çocuklar çok cazgır oluyolar yandım ki benn
ayyy hiç sorma yaaa rabbim ne güzel yaratıyor işte ben çok zırzır oldum bu hamileliğimde allahım hep güldürsün hepimizin yüzünü şimdi okuduğumda bile duygulandım inşş kucağımıza sağlıkla sıhhatle alıcazay baksana cok duygulandım bi anda
Anne karnındaki bebeğin kulağı nihai şeklini gebeliğin 24.haftasında almasına rağmen,fetüs sesleri 16.haftada duymaya başlar.
Bebek anne karnında iken çeşitli seslerle çevrili,mesela annenin kan dolaşım sesi,annenin barsak ve mide sesleri.ama bebeğin ilk ve en çok duyduğu ve kendisini en çok etkileyen ses,annenin kalp atım sesidir.onun için çoğu zaman doğumdan sonra bebek sinirlenip ağladığında,annesi kucağına alır ve kafasını göğsüne dayadığında o bebek sakinleşip susar,bunun sebebi o bebek rahim içerisindeyken alışık olduğu sesi duymasıdır,kulağını annesinin göğsüne dayadığında annesinin kalp atım sesini duyar.
amin canım insallahayyy hiç sorma yaaa rabbim ne güzel yaratıyor işte ben çok zırzır oldum bu hamileliğimde allahım hep güldürsün hepimizin yüzünü şimdi okuduğumda bile duygulandım inşş kucağımıza sağlıkla sıhhatle alıcaz
benim doktorum göbek deliğinin iki parmak ilerisi ve biraz aşağısını önerdi resimde değişik bölgeler gösteriyor
ben bugün soracaktım unutmuşum heyecandan kaç aya kadar göbekten yapabileceğiz canım sen sorunca banada bilgi veriri misin?
İlk bebek 13+5 düştü.o zaman 68 den 88 é çıkmıştım. 20 kilo aldım.kendimi kandırdım şiş işte zayıflarım diye ama sadece 2,5 kilo verdim düşünce. Sonra 4 ayda 15 kilo verdim daha veriyordum hamile kaldım.
Cok tatlıııay baksana cok duygulandım bi anda
Anne karnındaki bebeğin kulağı nihai şeklini gebeliğin 24.haftasında almasına rağmen,fetüs sesleri 16.haftada duymaya başlar.
Bebek anne karnında iken çeşitli seslerle çevrili,mesela annenin kan dolaşım sesi,annenin barsak ve mide sesleri.ama bebeğin ilk ve en çok duyduğu ve kendisini en çok etkileyen ses,annenin kalp atım sesidir.onun için çoğu zaman doğumdan sonra bebek sinirlenip ağladığında,annesi kucağına alır ve kafasını göğsüne dayadığında o bebek sakinleşip susar,bunun sebebi o bebek rahim içerisindeyken alışık olduğu sesi duymasıdır,kulağını annesinin göğsüne dayadığında annesinin kalp atım sesini duyar.
ya benim? yok arkadas uyuyamiyorum
Canim ihlamur ve limondan cay yap icine de bal koy ic sicak sicakkızlar hamilelikte boğaz ile geniz tarafında kaşıntı için ne yapmak lazım acaba. burnum tıkandı hapşuruk var halsizlik var. oyyy ben ne yapayım ya. nerden çıktı bu hastalık. yataktan kafamı kaldıramıyorum. bol su içiyorum şimdilik.![]()
Ben oglumu ilk eve getirdigimde bi turlu sakinlestirememistimay baksana cok duygulandım bi anda
Canim bak 3-6 ayla 0-3 arasinda pekfark yok ama 51 cm ustu dogan anneyi guzel emip gelisen bebeler 0-3 yapilan seylerin coguna bi ayda sigmiyo hele ayakli tulumlar. Ben bi tane hastane cikisi almistim bi suru parcasi olan ki baya da bi para bayilmistim benim oglana olmayan parcalari oldu dusun.. Bence kisi. DOgacagi icin bi tane pelus kalin battanite bi tane puanli yumusak ince pekuslar var bebekler bayiliyo ona ondan bi tane alsan iki tane battaniyeli hastane cikisi, 5 parca zibin 2 agiz silme bezi yedek onluk, sapka,corap.. Citcitli badiler hayatkurtariyo ama -3 aylar benim oglani hemen kasmaya baslamisti..yani cok 0-3 e yuklenme bence.ilk bebek olunca epey tecrübesizim nelerden ne kadar alınacak bilmiyorum
mesela yeni doğan kıyafetlerden ne kadar almalıyım neler daha kullanışlı olur 3 takım yeni doğan bana yetmez gibi geliyor satıcı kız yeter dedi ama az gibi sanki bebek sonnuct kusar terler kaç yedek olmalı?
3ve 6 aylıklar bunlarda adet olarak ne olmalı epey kafam karıştı![]()
Ben tulumlarla raht edemedimtulumlar alt degistirirken falan rahat oluyor mu peki ? yoksa alt üst takımlar daha mı pratik oluyor ?