2015 Şubat Anneleri

of ya herkes bişiler alıyor gezerken bakıyor eve gelip muhabbetini yapıyor hatta buraya yazıyor.Benim bebişin daha cinsiyeti belli değil 18+2 yiz. Canım sıkkılıyor 22. haftaya kadar nasıl bekleyeceğim bilmiyorum.Hayır bayramda yakınlarım soracak merak ediyorlar haliyle annemler filan sıkıldımmmm.Yarın gidip herhangi bir dr göstersem mi net bişi söyler mi acaba?
Ya canim git 4 bouutlu kullanan bi doktora soylesin artik goremese höh yani

Ya canim git 4 bouutlu kullanan bi doktora soylesin artik goremese höh yani
Bizim cinsiyet de net degil. 3 dr kiz gibi dedi ama kesin konusmadilar. Goruyorlar ama sadece bir acidan. Surekli bacaklarini kapatiyor dr ne yapsin ben goruyorum hareketini donuyor hop topluyor bacagi. Dr arkadan gordm testis yoktu ama bazen onde durabilir testisler dedi. Ben sabirla bekliyorum da okulda bile arkadaslar sorup duruyor her gun bir cinsiyet muhabbeti kesib soylesem de bitse yani. Bayramdakiler de sorsun dursun catlasin napim

Gunaydin herkese. 0-3 ay kiyafetler cabuk kuculuyor ama kusan bebekse lazim oluyor. Gunde iki makine yikiyorduk. Cok fazla fazla almamistim kv nin aldiklarini fln giydirdm lazim olunca dede pijamasi gibiydi bazilari. Bu defa alicam bol bol. Ama burda ucuz degil ist gibi. Kndim gormeden de alamam markaya gore kalibi degisiyor. Alirken kiyaslama yapin her 0-3 ay ayni olmuyor dar kalipliysa bir aldiginiz digerlerini genis alin.
Ama yasamadan bilinmiyor kimi 36. Hafta doguruyor en kucukleri giyiyor bebek. Kiminin bebegi kusmuyor tosuncuk gibi oluyor direk 3-6 ayla basliyor. Illa elde kalan olur. Ya da az az alip dogunca almak carsiya cikma imkaniniz olcaksa.

Aksam oglanla bir uyudum. Uykusu kanmis uyandi bana yetmemis uyku. Uyku gucuyle buyutuyorum sanirim ben bebegi haha
Uyusam oglene kadar daha uyurum. Bacaklarimi rahat ettiremedim uyandim durdum ama uyudum yanii

Canım benim de var bacaklarımda kas ağrısı ve de kuyruk sokumum sızlıyor..cam açık yattım,ceyranda kaldım sanırım..gerçi bacak ağrım dün biraz iş yaptım,çök kalk yapmaktan oldu..hepsi normal sanırım,doktorum ağrısız hamilelik yoktur demişti..

anladım canım , ben iş falan görmedim cereyana da dikkat ediyorum ama anlamadım bu sabah kalmamış
dediğin gibi kuyruk sokumumda da bi ağrı oluyor bende masa başı çalışıyorum oturmaktandır demiştim
ama belki de rahim büyüdüğü için onun etkisi de olabilir, doktor haklı ağrısız geçiren yok galiba bu süreci, Allah yardımcımız olsun inşallah

Gunaydin herkese. 0-3 ay kiyafetler cabuk kuculuyor ama kusan bebekse lazim oluyor. Gunde iki makine yikiyorduk. Cok fazla fazla almamistim kv nin aldiklarini fln giydirdm lazim olunca dede pijamasi gibiydi bazilari. Bu defa alicam bol bol. Ama burda ucuz degil ist gibi. Kndim gormeden de alamam markaya gore kalibi degisiyor. Alirken kiyaslama yapin her 0-3 ay ayni olmuyor dar kalipliysa bir aldiginiz digerlerini genis alin.
Ama yasamadan bilinmiyor kimi 36. Hafta doguruyor en kucukleri giyiyor bebek. Kiminin bebegi kusmuyor tosuncuk gibi oluyor direk 3-6 ayla basliyor. Illa elde kalan olur. Ya da az az alip dogunca almak carsiya cikma imkaniniz olcaksa.

Günaydın Canımmm. Ben de henüz bişey almadım bazı zamanlar indirimler oluyormuş biraz araştırayım takip ediyim diyorum. Ben bebişi yıkamak için alınan küvetleri çok basit buldum. Onlarda önerebileceğiniz bişey var mı?

Aksam oglanla bir uyudum. Uykusu kanmis uyandi bana yetmemis uyku. Uyku gucuyle buyutuyorum sanirim ben bebegi haha
Uyusam oglene kadar daha uyurum. Bacaklarimi rahat ettiremedim uyandim durdum ama uyudum yanii

Uyumak güzel bişi. Hele gün içinde bazen uyumasak bile biraz uzanmak istiyor insan. 7.5 saatlik çalışma temposunda uzanacak yer de yok. Bulmuşken uzanıp uyumak en iyisi ;)

Bizim cinsiyet de net degil. 3 dr kiz gibi dedi ama kesin konusmadilar. Goruyorlar ama sadece bir acidan. Surekli bacaklarini kapatiyor dr ne yapsin ben goruyorum hareketini donuyor hop topluyor bacagi. Dr arkadan gordm testis yoktu ama bazen onde durabilir testisler dedi. Ben sabirla bekliyorum da okulda bile arkadaslar sorup duruyor her gun bir cinsiyet muhabbeti kesib soylesem de bitse yani. Bayramdakiler de sorsun dursun catlasin napim
Ay cok tatli ya :D bosver milleti cnm ya..

Esimin tum uyarilarina ragmen aksami bekleyemedim ve yikadigim perdeleri astim. Kanamam oldu ilk kez. Doktorumu aradim. 1gun yatis verdi. Kanamam durmus olmassa yarin gidecegim kendisine. Panik yapma magnezyum ic dedi. Sanki panik olmamak elde. Aglamaktan gozum sisti. Benim hatamla cocuga bisey olursa kendimi affetmem. Kizlar siz de dikkat edin. Eskileri dinlemek sart. Agir kaldirmayalim, bir yere uzanmayalim. Aman ha!

canım geçmiş olsun , dikkat etmek lazım ama içini ferah tut ki bebeğin etkilenmesin yarına bişeyin kalmaz inşallah

kızlar sahi söylemeyi unuttum biz neden hamile kıyafeti bulamıyoruz ben olayı çözdüm
pazar günü gitmeden defactoyu aradım
kız bütün bedenler ve yeni sezon ürünleri var dedi
yahu ben hamile halimle kıyafetlere çekine çekine bakıyorum
kilolu teyzeler gelmiş
belleri lastikli rahat oluyor bunlar diye kendi aralarında konuşarak kıyafetleri seçiyorlardı
kmisi lastikli gömlekleri alıyor kimisi pantolonları kaprileri
bize kalanlar sadece allı pullu önünde bebek olan yada yumurta olan tişörtler

Günaydın Anneler : )
Ben yine bi şey sorcam. Şu sol tarafa yatma konusu. Ya ben her daim soluma yatamıyorum, boynum tutuluyo, omzum ağrıyo, sağ tarafa yatıyorum zaman zaman, bazen de sırt üstü yatıyorum rahat hissediyorum ama sıkıntı olmaz değil mi? siz neler yapıyorsunuz bu konuda?

kızlar sahi söylemeyi unuttum biz neden hamile kıyafeti bulamıyoruz ben olayı çözdüm
kilolu teyzeler gelmiş
belleri lastikli rahat oluyor bunlar diye kendi aralarında konuşarak kıyafetleri seçiyorlardı

valla benim pantolona ihtiyacım vardı lcw'den buldum, biri 30 TL diğeri 40 tl. hele de 40 tl olan nasıl süper bi pantolon anlatamam. ondan 2-3 tane almak lazım. normal zamanda da giymek için. likralı, ince kot, eşofman gibi rahat.
üstüme de henüz önden düğmeli, oturtmalı olmayan gömlekler giyiyorum göbeğim hiç belli olmuyo öyle. tavsiye ederim.

Ben yine bi şey sorcam. Şu sol tarafa yatma konusu. Ya ben her daim soluma yatamıyorum, boynum tutuluyo, omzum ağrıyo, sağ tarafa yatıyorum zaman zaman, bazen de sırt üstü yatıyorum rahat hissediyorum ama sıkıntı olmaz değil mi? siz neler yapıyorsunuz bu konuda?

bende tek sola yatamıyorum illa dönmek istiyorum sırt üstü de yatıyorum ama göbek büyüyünce rahat dönülmüyor diyolar o zaman zorlarım artık diye düşünüyorum

kilolu teyzeler gelmiş
Benim eltim de kilolu ona da hep hamile pantalonu aliyoruz
Bi de kotlar da esnek oluyor ya rahat ediyor..
Dogru bebegim bize bi cacik kalmiyore

günaydın canım.ben nasıl rahat ediyorsam oyle yatıyorum açıkçası. yan yatıyorum genelde ama hafif yuzustu yatıyor gibi duruyorum oyle rahat ediyorum sağ yada sol pek dikkat edemiyorum.dr um da nasıl rahat ediyorsan oyle yatabılırsın dedi.

Ben sirtustu yatinca rbrk cok tekmeliyo istemiyo mecbur yan yatiyorum
Solla uyuyorum ama gece 40 takla atiyorumdur

Back
X