- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
ayyy öyle dedinde aklıma ne geldi üniversiteye gidiyordum annemler yoktu köye düğüne gitmişlerdi erkek kardeşime bırakmıştım zilliyi oda alıp gezmelere götürmüş tabi bu alttan alttan doldurunca eve getirmiş değiştirememiş beni aradı hemen öykü çok ağlıyor gel dedi izin alıp çıktım tabi poposu pişik olmuştu çok suçlamıştım kendimi o gün okula gittiğim için ne anlasın erkek kardeş bebek bakınımdan böylede manyaklıklarım oldu heee küçük evlenince işte
oyy kıyamam ama erkek kardeşinde iyiymiş gezmelere götürmüş ortamlara akmışlar

ne güzel yaaa çocuk gibi kandırılıyosunben hediyesinde değil de illaki bana özel bişeyler alcak pahalı olmasada olur o sorun değil ama almamıştı ben beğenmiyorum die kyametleri koparmıştım manyaklığımdan sonra bir gömlek almıştı surat asmıştım bu ne dieee benim ki zevksiz bişey alamaz bana onun yerine sana para vermeyi tercih ederim diyor terbiyesiz
![]()
benimkinin zevkine güvenirim ben o konuda hiç sıkıntı yok hatta bana sormadan alır gelir tam bedenime göre de bulur
nişanlıyken ayakkabıyı tutturamamıştı ama onunda kalıpları küçükmüş ondan olmamıştı o günden sonra ayakkabıları sormadan almıyor

valla benım eşimde senın gıbı hastane fobısı var ama tutturdu ben kalıcam senın yanında dıye. bende annemı ıstıyorum yanımda ama onunda hevesını kırmak ıstemıyorum. bakıcam durumum eger ıyıyse eşimi kaldırrım ama ben kotuysem valla annemı ısterım dıye yıkarım ortalıgı olmadı ikiside kalsın :)
ay biz hala hiçbişey konuşmadık dur akşama artık konuşalım neyi nasıl yapacağımızı
sadece hastanede yatarken suit oda fiyatlarını sormuş doğumda suit oda tutarız tek kişilik odaları beğenmedim dedi
sanki otel geziyor kalkmış bide hastane odalarını gezmiş delü