- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ablamdada biri 4 diğeri 2 yaşında çocuk var ama garibim bildikleri için halimi ben gelcem diyoAllahtan abla var, tartışma hiç çekilmez gerçekten
kot salopet etek bakıyorum ama fiyatlar çok pahalı yaaa
ikili test normal cıkarsa üçlününde normal çıkma olasılıgı nedir?
Zararı neymiş acaba? Ben de alıcam zararlıysa almıyım.
3 kişi mı olduk . hadı bakalım hayırlısı.Ay sende mi hissetmedin iyi kendimi kötü hissetmiyim çünkü tek tük kaldık :) her gün merakla bekliyorum ya insan merak ediyor iyi mi diye :) bu arada tekrar hoşgeldin cnm
ya bilmiyorum ki belki astım için zararlıdır sadece, şimdi iş yerindeki arkadaşlarıma sordum da bizim çocuklar küçükken bizde aldık dediler, arkadaşlarımda bilinçlidir yani bende bilemedim : )))
cnm bu tarz travel sistemlerde 600 den asagıya yok zaten. daha uygun bırsey alıcam dıyorsan pusetin komple cıktıgı model degılde ana kucagı pusetın ust uste knuldugu modellerden alabılırsın ancak
bişey soranilirmiyim arkadaşlar hem oto koltuğu hem ana kucağı olanlar bu arabalarmı neresi ana kucağı oluyoki birde acaba kaç aylık olana kadar kullanabilir bilginiZ varmıcnm bu tarz travel sistemlerde 600 den asagıya yok zaten. daha uygun bırsey alıcam dıyorsan pusetin komple cıktıgı model degılde ana kucagı pusetın ust uste knuldugu modellerden alabılırsın ancak
sağolasınız canlar ciğerler dün bol bol hasret giderdik kızımla.ilk kucağıma aldığımda annecim artık sana sarılabilirmiyim demesi aklımdan çıkmıyor, anlatılmaz yaşanır.
Erkek cocugu giymez diye biseyyok kicanim ben 3 yasina kadar hep gidrxim kotunun icineNe bileyim c benim kiz eylulde dogdu 3 aylik oldugundada corap giydiriyodum kis icin fikir almak istedim:)
bişey soranilirmiyim arkadaşlar hem oto koltuğu hem ana kucağı olanlar bu arabalarmı neresi ana kucağı oluyoki birde acaba kaç aylık olana kadar kullanabilir bilginiZ varmı
doğumhanede anadan doğma o kadar insanın karşısında yatıp kendinden geçmiş vaziyette kesilmeyi veya çatlayana kadar ıkınıp bağırarak doğurmaya çalıştıktan sonra kraliçe gibi olsan ne yazar bacııııımmm
kesinlikle Allah nasip ederde işler yolunda giderse norml doğum istiyorum![]()
EVET bana hemsıre dedı belkı kilodan hıssetmemıssındır. ya benım arkadaşta 50 kilo ama hıssetmıyor. demek herkesın bır degıl. ben buradakılerı okumasam bılmezdım bıle bebegın oynadığını endıselenmezdımde. ama burda okuyoruz herkesın oynuyor falan ondan endıselenıyoruz. canım bebek ıyı olsun da oynamasın. ben sadece merakımdan o kadar takıyorum kafaya.Neeee naptın sen dostum senin göbek kilodan dolayı hissetmemişsindir normal üzülme . Ben 3 kilo aldım benim sorun ne anlamıyorum
en uyuz şey akıllara zarar. bir de süt taşması var hele bırde yenı sılmıssın. pis ocaktan nefret edıyorum ama ben bır sey pişirmrsemde toz oluyor nedense.çorbam taşyı yaaaa şimdi gelde ocağı sil püfffff
ilk olarak ınsallah hayırlısı olur cnm ikincisi allah gonlune gore versın. ayrıca deme oyle dogum vıdeolarında gayet süslü annler, makyaj sac falan gayet şıklar :)
Canim ben oglumdan once sevmek icin bile bebek almis degildim kucagimaah inşallah bizde öyleoluruz. bnede korkuyorum acıkcası ama yaparım dıyorum sonra kendı kendıme guc verıyorum. dogalgaz işinde haklısın simdiden dusunuyorum napıcaz dıye valla. benım evım bır de genış ben cocukla yakınca ayda 500 falan verırrım dıye tahmın edıyorum