Kan değerlerine bi baktır canm takviye ihtiyacın vardır belki vücudumuz bi hayli yoğun malum :)
Baktırayım en iyisi. Doktor Demir hapımı da bıraktırmıştı. Bu arada avatar resmine bayıldım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan değerlerine bi baktır canm takviye ihtiyacın vardır belki vücudumuz bi hayli yoğun malum :)
:) inşallah bişey çıkmaz kuzu çıksa da en fazla bi takviye verir bence sıkılma :) ben de dün buldum cok alemlerBaktırayım en iyisi. Doktor Demir hapımı da bıraktırmıştı. Bu arada avatar resmine bayıldım :)
,Ne yaptın da düşürdün demiş ya, ne oluyor bu erkek annelerine oğulları evlenenince ben de bilmiyorum . Testlerde risk çıktı amniosentez yaptırdım , o kdr korku yaşadım kadın beni arayıp da bi geçmiş olsun dilemedi ..
Güzel isimAlex i de düşünün bence
![]()
Bebek bakim sorunlarina mucize cozumler var
Oglanin uyku duzenini burdaki gibi yaptim 1 yasindan beri saat 12 dedimi uyur 2,3gibi kalkar gec 9 dedi mi uyur.. Ama su var isime geldigingibi esnetmedim oynatmadim saatlerini ben ona uydum o saatte uyunacak bitti yani :)
Utanmaz cok yerinde olmuş yalnız, Allah görüyor hiç üzülme kimin ne yaptığını ne yaşadığını,
bi tek onlar doğuruyor çünkü terbiyesiz kadın ya ben düşük yapmışım ağlıyorum o geldi bana öle dedi ne yaptın da düşürdün utanmaz arsız
Oha ya kadinin ettigi lafa bak
Agzim acik kaldi
Bu kadar kotu olunur mu ya dusuk yapmis kadinla konusma bicimine bak tone tobe
ahh ahh ben neler çekiyorum bi allah biliyor gerdek gecem saat 4 te gittiler alah bana sabır versinUtanmaz cok yerinde olmuş yalnız, Allah görüyor hiç üzülme kimin ne yaptığını ne yaşadığını
Dün akşam aynısı bana oldu, bgn cok yürümemeye çalışıyorum daha Iyiym , ya bi de hamilelik hastalık değil lafı var ya aklıma geldikçe cok boş konuşuyor insanlar diyorum :) yürüyünce bile canımız yanıyorkızlarrr
benim arada karnım acayip sertleşiyor yürüyemiyorum neredeyse ve iğne batma hisside oluyor sizde varmı böyle bir durum?doktoru arasammı diyorumayın 30 nda kontrolüm bankamatiğe yürüdüm geldim hemen sancı gibi ağrı iğne batması falan yürümeye gelemiyorum hiç
ne masajı istersen
kızlarrr
benim arada karnım acayip sertleşiyor yürüyemiyorum neredeyse ve iğne batma hisside oluyor sizde varmı böyle bir durum?doktoru arasammı diyorumayın 30 nda kontrolüm bankamatiğe yürüdüm geldim hemen sancı gibi ağrı iğne batması falan yürümeye gelemiyorum hiç
Ayıp ya, sen onların dediklerini duyma bile. Yaptıkları işe bakahh ahh ben neler çekiyorum bi allah biliyor gerdek gecem saat 4 te gittiler alah bana sabır versin
Ayak ve bacak masajı fena olmazdı hani![]()
Kanina baktırdin mi yakinda kansizlik da usutur ya da demir eksikligi
Bana da veriiin beni uzak doğulu masörlere teslim ediiinthai foot reflex verelim o zaman sana :)
Bana da veriiin beni uzak doğulu masörlere teslim ediiin![]()
Kızlar ev temizliği ve deterjanlarla aranız nasıl, sürekli temas halinde olmak zorunda kalıyoruz ama çok zararlıymış..
bendede oluyor arada
özellikle kendimi yorduğumda
yatıp biraz ayaklarımı dikiyorum o zaman geçiyor