2015 Şubat Anneleri

ya bi de ben gece uyanamıyorum sabaha karşı çok sıkışmış halde uyanıyorum zor yetişiyom o derece ama hiç uyanamıyorum sıkışıklıktan olabilir mi acaba

sıkışıklıktan olabilir.çok sıkışınca mesane boşalınca rahatladıktan sonra bi müddet sancıma yapar gerilmekten dolayı .ama uzun süreli değildir.normal zamanda da olur ama şimdi baskı fazla olunca daha yoğun hissediyo olabilirsin.

ya bi de ben gece uyanamıyorum sabaha karşı çok sıkışmış halde uyanıyorum zor yetişiyom o derece ama hiç uyanamıyorum sıkışıklıktan olabilir mi acaba
çok büyük ihtimalle ondan . aman dikkat gerekirse saat kur kalk bence. bak dikkat et sıkışınca daha çok olcak. Allah korusun bi yerde okudum sıkışık idrar içerde kanama yapıyomuş

Kızlar Cumartesi gunu amniyosentez sıvısı alınacak geldi çattı o gun ne olur dua edin korkuyorum sorunsuz geçsin ins sonuçlarım Temiz cikar ins.allahım bebislerimizi saglık versin. Bu yazımı okuyan anneler bir dua istiyorum sizden cümlemizin evlatlarına Allah'ım saglık versin
doktorun mu önerdi canım

kızlarrr
benim arada karnım acayip sertleşiyor yürüyemiyorum neredeyse ve iğne batma hisside oluyor sizde varmı böyle bir durum?doktoru arasammı diyorum o_Oayın 30 nda kontrolüm bankamatiğe yürüdüm geldim hemen sancı gibi ağrı iğne batması falan yürümeye gelemiyorum hiç

hızlı yürümüş olabilirsin.daha sakin yürümeye çalış.bebek büyüdükçe bazen pozisyonundan dolayı karnına yaslanır gibi olur ozamanda karın çok sertleşir.gerilir. bebek pozisyonunu değiştirince rahatlarsın.bu da olabilir.

Bebek bakıcıları hakkında ne düşünüyorsunuz? Aslında eve bakan biri olsun ben bebeğime bakarım da olur. Ben ikincisini düşünüyorum. Yani ilk zamanlar evle ilgilensin sonra biz işbaşı yaptığımız zaman bebişe baksın. Öyle birini nerden bulabilirim bilgisi olan var mı?

Bebek bakıcıları hakkında ne düşünüyorsunuz? Aslında eve bakan biri olsun ben bebeğime bakarım da olur. Ben ikincisini düşünüyorum. Yani ilk zamanlar evle ilgilensin sonra biz işbaşı yaptığımız zaman bebişe baksın. Öyle birini nerden bulabilirim bilgisi olan var mı?
Canim bana onbes gunde bir kadin geliyo cocuk olunca haftada uc gun gelicek guvendigin birisi yokmu

Canim bana onbes gunde bir kadin geliyo cocuk olunca haftada uc gun gelicek guvendigin birisi yokmu

Bana da 15 gunde gelen kadın var ama aslında bebek bakıcısını daha önceden tanımak istiyorum. Yani ev temizliği onu tanıma için zaman sağlar diye önce evle ilgilensin dedim. Çünkü işbaşı yapınca hiç tanımadığım birine bırakıp gitmek gibi olucak.

offf en bela konu! :cry::cry::cry::cry::cry::cry:

evet sormayın hamile kalmadan önce bile aklımda olan bir konu malesef :mad:
farklı bir ilde yaşıyoruz. kimseyi tanımıyoruz. ananemiz çalışıyor. babannemizde gelse de sürekli kalamaz arada gelebilir anca. kime nası güvencez hiç bilmiyorum. :KK17: ben de kısmetse dogumdan once bırını bulup dogum ıznım bıtene kadar beraber kalmayı düşünüyorum. bi de eşim eve güvenlik sistemi takacak. yani işteyken de izleyebiliyor olcaz. çok küçük olcak çünkü. ama durumumuz iyi olursa kredi ödüyoruz çünkü :KK61: ücretsiz izin almak isterdim.

evet sormayın hamile kalmadan önce bile aklımda olan bir konu malesef :mad:
farklı bir ilde yaşıyoruz. kimseyi tanımıyoruz. ananemiz çalışıyor. babannemizde gelse de sürekli kalamaz arada gelebilir anca. kime nası güvencez hiç bilmiyorum. :KK17: ben de kısmetse dogumdan once bırını bulup dogum ıznım bıtene kadar beraber kalmayı düşünüyorum. bi de eşim eve güvenlik sistemi takacak. yani işteyken de izleyebiliyor olcaz. çok küçük olcak çünkü. ama durumumuz iyi olursa kredi ödüyoruz çünkü :KK61: ücretsiz izin almak isterdim.

İşte o birilerini nereden bulucaz? Internet'ten her şirkete de güvenemiyorum. Aslında ücretsiz izin alıp iki yıl bebişle kalmak var ama dediğin gibi ihtiyaç da var çalışmak gerekli.

İşte o birilerini nereden bulucaz? Internet'ten her şirkete de güvenemiyorum. Aslında ücretsiz izin alıp iki yıl bebişle kalmak var ama dediğin gibi ihtiyaç da var çalışmak gerekli.

malesef.. ben çevreden öneri alıcam. yoksa internetden veya şirkete vs güvenemem. küçük bi yerde yaşıyoruz. bi teyze abla bulcaz artık. Allah yolumuzu açar da buluruz inş. mesela komşuya biri gelio çok iyi. yemek falan da yapıyormuş. keşke öle biri olsa. ya da ne bileyim biraz bilgili olsa bebekle ilgilense o da olur. çok boş biri olmaz inş. bebek tüm gün onla olcak nerdeyse o_O:KK17: ilk 6 ay süt izni sayesinde erken gelcez de. sonrasında belki bi 6 aylık ücretsiz alabilirim. komple alamasam da. :KK51:

Eslaaa bende varım bende :) kızımın muhtemel doğum tarihi 16/02/2015 beni de eklerseniz listeye sevinirim :)

malesef.. ben çevreden öneri alıcam. yoksa internetden veya şirkete vs güvenemem. küçük bi yerde yaşıyoruz. bi teyze abla bulcaz artık. Allah yolumuzu açar da buluruz inş. mesela komşuya biri gelio çok iyi. yemek falan da yapıyormuş. keşke öle biri olsa. ya da ne bileyim biraz bilgili olsa bebekle ilgilense o da olur. çok boş biri olmaz inş. bebek tüm gün onla olcak nerdeyse o_O:KK17: ilk 6 ay süt izni sayesinde erken gelcez de. sonrasında belki bi 6 aylık ücretsiz alabilirim. komple alamasam da. :KK51:

Biz Ankara'nın göbeğindeyiz burda teyze abla bulmam çok zor olucak. Çünkü kimse birbirini tanımıyor. Apartmanda kim yaşıyor haberimiz yok :( Arkadaşlarımın anneleri falan bakıyor ama bizimkiler başka şehirde zaten. Sorup soruşturacağım kiss de yok. Belki burdan biri görür feryadımı ;)

Kızlar Cumartesi gunu amniyosentez sıvısı alınacak geldi çattı o gun ne olur dua edin korkuyorum sorunsuz geçsin ins sonuçlarım Temiz cikar ins.allahım bebislerimizi saglık versin. Bu yazımı okuyan anneler bir dua istiyorum sizden cümlemizin evlatlarına Allah'ım saglık versin
ben de amniosentz yaptırdım,kan bile veremeyen bi insan olan ben bile yaptırabildiysem hiç korkma olur mu canım,bianda olup bitiyor. Sonrasında 3 gün dikkatli hareket et,cok yürüme ağır kaldırma , sonuc da temiz çıktı mı için rahat güzelce dinlen.

düşünün yani bu kadını kovmayım da kimi kovayım evimden bu hamileliğimi daha yeni söledim hatta bebeğimin kalbinde beyaz parlaklık çıktı onu bile sölemedik eşimle kesin onada bi kulp bulur
Kesin sana kulp bulur sinirlendirirdi

Ne yaptın da düşürdün demiş ya, ne oluyor bu erkek annelerine oğulları evlenenince ben de bilmiyorum . Testlerde risk çıktı amniosentez yaptırdım , o kdr korku yaşadım kadın beni arayıp da bi geçmiş olsun dilemedi ..
Ay erkek evlatlarim olacak nasipse sen sasirtma yaranbi diyorum daha da bisey demiyorum

Berenay arkadaşım benim iki bebeğimde de aynı şeyi söylediler amniyo sentez yaptırmam gerekiyormuş ya da kordon testi bebeklerime down sendromu ve edvard sendromu olabilir dediler hem de bana Amerika'da söylediler bunu . Allah'a şükür oğlum sekiz aylık turp gibi maşallah kızıma da söylediler 4 buçuk aylık hamileyim ona da yaptırmadım kan testi ile baktırdım sadece kromozomlarına Allah'a şükür o da çok sağlıklı :) sen sadece Allah'a sığın ben öyle yaptım eğer hastalıklı ise de aldırmayı düşünmüyorsan o testi bence yaptırma sadece Allah'a sığın

Formulunu versene canım bende istiyorum böyle düzenli uyku düzeni oluşturmak :)
Bebek bakimlarina muci cozumler diye bi kitap var
Onu okumani tavsiye ederim amerikali yazari uymayan seyler oluyor ama benim ogrendigim sey disiplin ve pes etmemek oldu
Anne ne kadar kararli olursa bebek o kadar cabuk kabullenir oluyor

Back
X