- 22 Temmuz 2012
- 788
- 111
- 63
İnsanlar kotuluk firsatini atlamiyolar deseneAnne söylemese bile erkeğin ailesinden biri bişey söylüyor mutlaka. Allah kimsenin eline ve ağzına düşürmesin.
Aslinda kendini belli edip onagore davranilmasinihakediyolar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsanlar kotuluk firsatini atlamiyolar deseneAnne söylemese bile erkeğin ailesinden biri bişey söylüyor mutlaka. Allah kimsenin eline ve ağzına düşürmesin.
Hadi ya.. Oyle olsa da suratina suratina soylenmez be insanin adam da super arsizmis dedikonu yaptik diyo resmenBENim de adım çıkacak yakında. dıyecekler şubat annelerinden esoba 20.haftasında hıssetmıyormus merak etmeyın dıye :))
eski işyerimde camda sigara içiyordum , 3 sene çalışmıştım. bir gün karşıda telefoncu vardı oraya gıttım dedım böyle böyle ben karşıda çalışıyorum. o da evet biliyoruz sigara içen bayansınız demişti. bütün esnaf adımı sigara içen bayan diye biliyormuş zaten. şimdi de hissetmeyen anne olacam.
İlk 6 ay emrin olur bebeem modunda olmak zorunda oluyosun dauyabıldıysen ne mutlu sana canım bakalım bız ne kadar esnetmeden durabılecegız
Ben vitrin bile kaçırmıyorum bide sabah kalkarken ilk işim ayna karşısına geçip bebeğime bakmak :) hareket hissetmiyorum ya malumaynanın önünden geçerken sürekli göbeğime bakıyorum :)
merhabaslm herkese
Bende aynı konuyu düşünüyorum.bana da dokuzda beşe kadar biri gerek.ama tanıdık olsun istiyorum.hiç tanımadığım birine nasıl emanet ederim bilmiyorum.Bebek bakıcıları hakkında ne düşünüyorsunuz? Aslında eve bakan biri olsun ben bebeğime bakarım da olur. Ben ikincisini düşünüyorum. Yani ilk zamanlar evle ilgilensin sonra biz işbaşı yaptığımız zaman bebişe baksın. Öyle birini nerden bulabilirim bilgisi olan var mı?
Bende aynı konuyu düşünüyorum.bana da dokuzda beşe kadar biri gerek.ama tanıdık olsun istiyorum.hiç tanımadığım birine nasıl emanet ederim bilmiyorum.
aminn canım cok sagol allahıma sığındım aminn cümlemizi korusun allahımtatlım inşallah tertemiz çıkar her şey yolunda olur.Alalhım senin gönlünede ferahlık versin.üzme kendini bizde meleklerimizde Rabbimize emanet.
Evet canım 12. Haftamda Dr istedi bir kac sorunumuz var ins temiz cikarrrr bebisim ins iyidirdoktorun mu önerdi canım
Ami
aminn canım cok sagol allahıma sığındım aminn cümlemizi korusun allahım
Yaaa cok sagolll yaptıran biriyle konuşmak insanı azda olsa rahatlatıyor bir tedirginlik var üstümde ins sonuclarda temiz cikar.peki sonrasında normal islerini yaptınız biri varmiydi yardımcı olan annem gelmek istedi kısa bir işlem diye gerek yok dedim.senin sonucların çıktımı canım ins guzel sonuclar almissindir allahım korusunben de amniosentz yaptırdım,kan bile veremeyen bi insan olan ben bile yaptırabildiysem hiç korkma olur mu canım,bianda olup bitiyor. Sonrasında 3 gün dikkatli hareket et,cok yürüme ağır kaldırma , sonuc da temiz çıktı mı için rahat güzelce dinlen.
Aminn ins canım Allah razı olsunCanım benim inşallah çok iyi tertemiz sonuçlar çıkar. Allahım yardım etsin Bebişlere inşallah.
ben simdiden etrafımdaki herkese evin yemegi temizliği ütüsü ıvır zıvırıyla ilgilencek birini aradıgımı yaydım akıllarında bulunsun şimdiden..ben bebekle ilgilenirken o da işi gücü halletsin istiyorum..bakalım insallah temiz düzgün birini bulurum..Bebek bakıcıları hakkında ne düşünüyorsunuz? Aslında eve bakan biri olsun ben bebeğime bakarım da olur. Ben ikincisini düşünüyorum. Yani ilk zamanlar evle ilgilensin sonra biz işbaşı yaptığımız zaman bebişe baksın. Öyle birini nerden bulabilirim bilgisi olan var mı?
ben seker diil de kokulu sabunlar var ya melek seklinde falan onlardan düşünüyorumkızlar daha erken biliyorum ama bebek şekerine karar veren varmı
ben biblolu bişey istemiyorum değişik olsun istiyorum ama nette de doğru dürüst bişey yok
yaratıcı fikirleri olan veya orjinal örnekler olan site tavsiye edebilecek biri varmı