2015 Şubat Anneleri

merhaba arkadaşlar,bebek arabası baktınız mı,hangi marka almayı düşünüyorsunuz,park yatak mı yatak odası takımımı alacaksınız...
Internetteki arastirmalarim sonucu kraftin travel sistem bi modelini beğendim ama bi de gidip mağazalarda görmek lazim kullanışlı mi değil mi ? Ben bi sepet besiklerden alcam 6 ay falan bnm yatak odamda durması için ama odasını da kurcam

Günaydın nobetciym bugün okulda tum gun ayakta :KK43: daha ilk saat heryer feci kokuyor koridorlarda dolasmak iskence uzun zaman sonra öğürtu tuttu midemi mahvoldum ya
ara ara dinlen kuzum birde lütfen çocuklara dikkat et inanki dün sıpalar az daha merdivenlerden düşürüyorlardı beni koşuyolar önlerine bakmadan hadi allah kolaylık versin benim kız ters ters bakmaya başladı bile şu alttaki bebekleri görüyo yaaa sinir oluyor kıskanç hatun ben kaçar

bende cok korktum anestesiden ama doğumda oyle degılmıs az verıyorlar sanırım . süreyi kısa tutulmak zorundalarmış bebeğe gecmesın dıye narkoz. ve 15 dk da alıyorlarmış bebegı.
yeni tecrubelı anneler daha ıyı bılır tabıı ben ablamdan duydum. onunda 2 sezeryanı bir de şu ağrısız doğumdan var.

epidural dıyosun cnm herhalde. epiduralle hem normal hem sezeryan yapabılıyorlar. belınden ıgne oluyosun ve belden asagısı uyusuyor. bakalım bız hangısıne gırecegız

Buyuk
Ben sallmadan uyutmayi basaramadim ama saatleme, acliktan uyanmamasi ve gercekten acikip sutun yagli kismini icmesi icmesi icin emzirme saatleri duzenlemesini ondan ogrendim
Büyük kısmını basarmissin sen yine canım ya..zaten kitaplardaki herseyi uygulamak pratikte çok da mümkün olmayabilir

• Beğen
Reactions: Dgy
İlk 6 ay emrin olur bebeem modunda olmak zorunda oluyosun da
Ek gidaya baslarken terbiye de basliyo

ıste tam o sırada ben işe baslyacagım :( annem ve kv bakıcak cocuga. benım coccuk sımarıcak kesın. yandım ben

bebek hırkası ören varsa bana örnek yazabilir mi kolayından kızlar, o kdr makbule geçer ki anlatamam:KK69: sevindirin şu gebeyi be :KK30: ne bilim su kdr ilmek başla su kdr ör kol kes fln şeklinde

cnm annem ordu benım bir suru ben anlamam o ısten ama nette arastır hersey var

kızlar daha erken biliyorum ama bebek şekerine karar veren varmı
ben biblolu bişey istemiyorum değişik olsun istiyorum ama nette de doğru dürüst bişey yok
yaratıcı fikirleri olan veya orjinal örnekler olan site tavsiye edebilecek biri varmı

cnm ben sabun dusundum cok guzel sabunlar var. hatta kk da girişimci kadınlar kulubu uyelerı mı ne oyle bır bolum var orda satanlarda var. bakıyorum arada. ama belkı sabunu bırakıp kurabıye olayınada gırebılırım. emın degılım henuz

tecrübeli anneler bişey sormak istiyorum hatta iki şeyu belkide üç :D
şu yeni doğacak fındıklarımız için özelikle ilk 3 ay için almayı unutmamamız gereken şeyler nedir ?
özellikle hastane çantası hazırlarken unutulmaması gereken çok önemli bişey varmı ?
bide ben yalancı memeye kesin ve kesin alıştırmak istiyorum bunun kolay bi yolu varmı ?
cahiliğimi mazur görün eminim benim gibi tecrübesiz bunları merak eden anne adayları vardır hadi bakalım pamuk bilgiler sayfaya dökülsün :)

cnm ben sabun dusundum cok guzel sabunlar var. hatta kk da girişimci kadınlar kulubu uyelerı mı ne oyle bır bolum var orda satanlarda var. bakıyorum arada. ama belkı sabunu bırakıp kurabıye olayınada gırebılırım. emın degılım henuz
canım bak ben bunlardan yapcam zaten bunun ticaretini yapıyoruz o kadar çok bebeğe yaptım nasipse şimdi kendi bebeğimede yapcam

Eklentiler

• 10299100_401899203282876_4424201213775724097_n.webp
    10299100_401899203282876_4424201213775724097_n.webp
    54,7 KB · Görüntüleme: 70
  • 10646712_440222289450567_5511974764292966339_n.webp
    10646712_440222289450567_5511974764292966339_n.webp
    40,4 KB · Görüntüleme: 73
Kaçak çalışmayanı alırız canım. Kontrol ederiz çok riskli kontrol etmeden almak.

cnm kacak olmaması ıcın senın kadına sgk yaptırman ve yabancı subeye evımde calısıyor dıye bıldırmen lazım. bu iş cıddı bır ıs gercekten. aksı halde basınıza bela acılır. benım arkadasım evınde özbek kadın calıstırıyor. turkler yatılı kalmıyor ve cok para ıstıyor dıye boylebır yontem buldu. ama sgk sını yaptırdı hersene de yeniletiyor

Aman kv konusulmus gece gittin doguma illa geldi hastaneye. Yanimda annem olsn baskasi girmesin dedim almadim yanima. Ben sanci cekerken gelmis kapiya ben de bir bakayim diyor. Seyirlik bir sey vat sanki. Neyse annem almadi iceri gardiyan gibi durdu. Sonra esim anneme kizdi da kizn kizsin sanci bu stres olunca kacar falan. Dogumdan sonra eve gelince de bebegin ikizi icerde kalmis diye espri yapti kendince. Duymazdan geldim 6 aylik yenisi mi geliyor diye espri yapti bu defa. Cevap vermedim ya esime patladim sonra. Bu defa her cevabi vericem. Dun dogum yapan kadinin bugune karni duzlesir mi. Emzirdikce lohuslik bttkce toparliyor moral bozdugunun nasil farkinda degil. Bak kizdim yine

bende şimdi onlara baktım melek kanadında uyuyan bebekler hoş duruyor kokulu olsun diyorum birde.
güvenilir site lazım şimdi.
aslında kendim yapmak isterdim ama güvenemem :KK45:
kuzum benim ablam yapıyor istersen face yada iletişim bilgilerini veririm. facete çok fazla resim yok ama istediğin kalıptan yapıyor...

cnm fiyatlarınıda yazsana bakarsın burdanda yaptıran cıkar
elbette yazayım canımda modele göre veya adete göre fiyat değişiyor isteyen arkadaşlara özel msj atarım uzun süre kalabiliyor kurabiyeler farklı modellerde var zaten kim ne isterse ona göre bilgi veriyoruz 20 gün dolapta muhafaza edilebiliyor. şimdi bi tane fiyatı söylersem pahalı olur :) o yüzden adete göre fiyat çıkıyor

ara ara dinlen kuzum birde lütfen çocuklara dikkat et inanki dün sıpalar az daha merdivenlerden düşürüyorlardı beni koşuyolar önlerine bakmadan hadi allah kolaylık versin benim kız ters ters bakmaya başladı bile şu alttaki bebekleri görüyo yaaa sinir oluyor kıskanç hatun ben kaçar
Benim ilk hamileligimde lise 1 oln cocuklar nasil bakti bana dun. Haha bu kadin da he sene doguruyor demislerdir. Koridorlar sinuflar nasil kokuyor benim midem de cok fena oldu. Nobetciyim bugun ayh
Ama hareket oluyor okul yoksa evde yat yat cok kilo aliyorum.

elbette yazayım canımda modele göre veya adete göre fiyat değişiyor isteyen arkadaşlara özel msj atarım uzun süre kalabiliyor kurabiyeler farklı modellerde var zaten kim ne isterse ona göre bilgi veriyoruz 20 gün dolapta muhafaza edilebiliyor. şimdi bi tane fiyatı söylersem pahalı olur :) o yüzden adete göre fiyat çıkıyor

Pembe olanlar varya cnm onların mavısınden 150 adet olsa ne kadar tutar . şimdiden sorayım ben sana :KK48::KK48:

Back
X