2015 Şubat Anneleri

Kızlar bende dün doktra gittim göbek deliğimin yanında bıçak batması gibi agrı ama evime yakın bi hastaneye gitmştim doktr baktı ultrasondan bebekler iyi agrı normal dedi ama servik kısalmış erken doğum riskin ztn vardı şyice artmş dedi korktm bu seferde erteis gün yani bgn yine agrım oldu bu defa kendi doktruma gittimservikse öyle üstten bakılıp ölçme yapılmaz dedi alttan baktı ölçtü 4 cm gayet iyi dedi içşm rahatladı doğrusu

Canim gozun aydın iyi haber vermis dr yibe de dikkat et kendine. Yalniz sana ceza yazıcaz epey bosladin burayi eskisi gibi yazmaz oldun ;)

bayanlar bayramda 6 saatlik mesafedeki memlekete gitme niyetindeyiz doktora sorduk pek sıcak bakmadı yani kesin bişey demedi şimdi bi sorun olmaz deriz olur garantisi yok bayram öncesi bi bakalım bebeğin durumuna göre bişey söylerim dedi ben şimdi epey kararsız kaldım doktor çıkabilirsiniz dese bile epey tedirginim ee gurbette bayram geçmez bilemedim 6 saat cok bi mesafe değil ama yolculuk bu ne olur ne olmaz ne yapsamki?:KK51:

aslında günlük hayatımızda yorulduğumuz kadar yorulmuyoruz araba içinde. ama şöyle birşey var kendi arabanızla giderseniz sürekli dinlenip gitmen gerekli. doktorlar genelde önermiyor ama bebeğini sıkıntıya sokacak bir durum yoksa birde arka koltukta oturman gerekirse ayaklarını uzatıp yatman önemli. tabi birde bayram öncesi doktorunun ne diyeceği.

Oku dönüşü cok ciddi bi kaza atlattim otobanda resmen ucundan döndüm :KK17: serefsizin teki onundeki kamyon rampada agirlasinca hizla geldigimi gore gore sol seride benim onume kirdi direksiyonu ne sinyal ne bisey hos sinyal yaksa bile cikicak durcak zamani yoktu. o kadar buryn burunaydik Can havliyle nasil frene abandim biomiyorum o hizla takla bile atabilirdim. Cok korktum gerildim karnima rahmime agri sanci girdi uzun sure hala da gecmis degil. Off rabbim esirgedi melegimi direk elim gobegime gitmis tutabilirmisim gibi cok etkilendim ya atamiyorum o soku:KK61:
çok geçmiş olsun canım. ben karşıdan karşıya geçmeye korkuyorum trafik daha fena. insan gibi kullanmayanı trafige çıkartmamak lazım.

kızlar trendyolda bi battaniye buldum da %100 akrilik diyor..iyi midir akrilik ?

http://www.trendyol.com/Pembe-Battaniye-90-x-110-cm/UrunDetay/26939/7224313/Anne--cocuk
ellemeden nasıl olduğunu bilemem ama görünüşü iyi. mevsimlik güzel olur ama bizim bebekler kış bebeği bu biraz ince kalır gibi. yani baharda kullanabilirsin. bu battaniye işi baya kafa karıştırıcı böyle bir tane alıp bir tane kalın alsak. birde penye alsak yeter heralde .

bayanlar bayramda 6 saatlik mesafedeki memlekete gitme niyetindeyiz doktora sorduk pek sıcak bakmadı yani kesin bişey demedi şimdi bi sorun olmaz deriz olur garantisi yok bayram öncesi bi bakalım bebeğin durumuna göre bişey söylerim dedi ben şimdi epey kararsız kaldım doktor çıkabilirsiniz dese bile epey tedirginim ee gurbette bayram geçmez bilemedim 6 saat cok bi mesafe değil ama yolculuk bu ne olur ne olmaz ne yapsamki?:KK51:
biz de 5 saatil yola gidicez. hiç sormadım da doktora. kontrol bayramdan sonra. yazın 2 saatte bir mola vererek gidin demişti ama şimdi bebek büyüdü. ben niye sormadım ki ya

ellemeden nasıl olduğunu bilemem ama görünüşü iyi. mevsimlik güzel olur ama bizim bebekler kış bebeği bu biraz ince kalır gibi. yani baharda kullanabilirsin. bu battaniye işi baya kafa karıştırıcı böyle bir tane alıp bir tane kalın alsak. birde penye alsak yeter heralde .
ev sıcaksa penye battaniye en iyisi canım. kalınları dışarı çıkarken ya da ev soğuksa kullanırsın. penye battanniye bol bol almak lazım

Kizlar amniyon sivim azaliyormus,doplerde boyle cikti. Uc hafta sonra tekrar gidicem, ins her sey yolunda gider. Dua lutfen :KK43:
bol bol su iç canım. benim de biraz azdı düzeldi tekrar azalmaz inş. soluna yat dinlen fırsat buldukça. bir de kan ilacı kullanmıyorsan başla derim

ev sıcaksa penye battaniye en iyisi canım. kalınları dışarı çıkarken ya da ev soğuksa kullanırsın. penye battanniye bol bol almak lazım

zaten bende öyle düşünüyordum mecburen ev sıcak olucak kendimiz çok sıcağı sevmezdik ama bebek için sonuna kadar yakabiliriz.penye battaniye bol bol alırız ozaman.

Kızlar bende dün doktra gittim göbek deliğimin yanında bıçak batması gibi agrı ama evime yakın bi hastaneye gitmştim doktr baktı ultrasondan bebekler iyi agrı normal dedi ama servik kısalmış erken doğum riskin ztn vardı şyice artmş dedi korktm bu seferde erteis gün yani bgn yine agrım oldu bu defa kendi doktruma gittimservikse öyle üstten bakılıp ölçme yapılmaz dedi alttan baktı ölçtü 4 cm gayet iyi dedi içşm rahatladı doğrusu
aman canım sen ikiz annesisin. öyle sıradan doktora gitme. hiç kafanı karıştırma. kendi gittiğin dr iyi bi doktordu di mi.ikiz işi tecrübesiz doktora gelmez yani.

çeşit çeşit almak lazım heralde ya incesi kalını orta kalını :) e-bebekde de satısı varmıs bu markanın güzeldir heralde :)

zaten bende öyle düşünüyordum mecburen ev sıcak olucak kendimiz çok sıcağı sevmezdik ama bebek için sonuna kadar yakabiliriz.penye battaniye bol bol alırız ozaman.
kusan bebekti oğlum. yan yatırıyorsun yastıkla. altına penye battaniye seriyorsun ki koltuk kanepe kusmuklanmasın. hem de küçük bebek hassas olur kendi battaniyesinin üstünde yatsın. sarmasan da lazım yani

Bu kalın degil bahar ve hatta serin yaz aksamlari icin ideal ya da evi cok sicak olana evde tam kivaminda. Kalini cok kalin almayin bebego sarinca tasimasi cok zor oluyor o cok kalin kadifer var ya cicili bicili kullanisli gelmedi pek bana evde de ortmek icin fazla bnce. Onun yerine el ormesi ya da polar tarzi bisey kis icin sokakta sarmaya uygun olablir. Penye battaniye bi tane az olur gun icinde kullanliyor hep. Kirlenme vb icin iki tane en az iyi olur. Bi dr bu resmdeki gibi mevsimlik bisey yeter. Disarsi icin fermuarli kundak gibi ici elyafli pofuduk battaniyeler cok iyi oluyor hem sıcak tutyo hem rahat tasiniyo

bunlara benzer facebooktan bir tanıdığımız yaptırmış tanesi 3 tl. kutulu filan bende düşünüyorum doğuma yakın yaptırmayı. fiyatları nekadar bunların.
Ablamda 3 liradan yapiyor canim resimdeki kutularin fiyatlari uygun daha farkli kutu istenirse o zaman fiyat degisebilir

Back
X