2015 Şubat Anneleri

hava serinledi uzun eşofman giydim oh ne güzelmiş cam kapalı oturabilmek. yalnız ben olmadık zamanda çok terliyorum hala. okulda 1 kat merdiven çıkasıya ter içinde kalıyorum bir de yüzüm terliyor hep. öğrenciler baktı şaşkın ben ter sildim. daha neler görcez bakalım hamilelikte.

tetenoz aşısı için 20.hafta dedi bana hemşire. bebeğin hareketlerini hissettikten sonra yapıyoruz dedi. hani geç hissedersen geç yapılabilir diye anladım ben.

ayrıntılı için de doktorum 22 haftaya gün al dedi. oğlumda fetal eko da çektrmiştik ayrıntılıyı profa yaptırmıştık. şimdi randevu bulamıyorum. kaldım öyle

kusan bebekti oğlum. yan yatırıyorsun yastıkla. altına penye battaniye seriyorsun ki koltuk kanepe kusmuklanmasın. hem de küçük bebek hassas olur kendi battaniyesinin üstünde yatsın. sarmasan da lazım yani

Bi kusmuklu da bende vardi:) alti yedi tane penye battaniye anca yetiyordu bize habre yika kurut

Bu kalın degil bahar ve hatta serin yaz aksamlari icin ideal ya da evi cok sicak olana evde tam kivaminda. Kalini cok kalin almayin bebego sarinca tasimasi cok zor oluyor o cok kalin kadifer var ya cicili bicili kullanisli gelmedi pek bana evde de ortmek icin fazla bnce. Onun yerine el ormesi ya da polar tarzi bisey kis icin sokakta sarmaya uygun olablir. Penye battaniye bi tane az olur gun icinde kullanliyor hep. Kirlenme vb icin iki tane en az iyi olur. Bi dr bu resmdeki gibi mevsimlik bisey yeter. Disarsi icin fermuarli kundak gibi ici elyafli pofuduk battaniyeler cok iyi oluyor hem sıcak tutyo hem rahat tasiniyo
KUNDAK-BEBE-BATTANIYE-VELBUA__76982194_0.webp
şundan diyorsun sanırım bende bundan düşünüyordum. iki tane alıcam farklı renk yeterli bu kalınlıkta battaniye. 45 tl demişti baktığımda ben. ama baya kaliteli duruyordu. yumusacık filan. en iyisi bu o kadifeler çok aşırı kalın gibi geliyor banada.

Bu kalın degil bahar ve hatta serin yaz aksamlari icin ideal ya da evi cok sicak olana evde tam kivaminda. Kalini cok kalin almayin bebego sarinca tasimasi cok zor oluyor o cok kalin kadifer var ya cicili bicili kullanisli gelmedi pek bana evde de ortmek icin fazla bnce. Onun yerine el ormesi ya da polar tarzi bisey kis icin sokakta sarmaya uygun olablir. Penye battaniye bi tane az olur gun icinde kullanliyor hep. Kirlenme vb icin iki tane en az iyi olur. Bi dr bu resmdeki gibi mevsimlik bisey yeter. Disarsi icin fermuarli kundak gibi ici elyafli pofuduk battaniyeler cok iyi oluyor hem sıcak tutyo hem rahat tasiniyo
ne guzel anlatıyorsun sen ya :) bi yere not alasım geliyor senin yazdıklarını :)

biz de 5 saatil yola gidicez. hiç sormadım da doktora. kontrol bayramdan sonra. yazın 2 saatte bir mola vererek gidin demişti ama şimdi bebek büyüdü. ben niye sormadım ki ya

benim memleket iki saatlik uzaklıkta mesafe kısaymış çukurlara dikkat ederek gidebilirsiniz demişti şimdi 6 saatlik uzaklıktaki eşimin memleketi kesin bişey demedi
aslında bizede bayram dan sonra gelin demişti sonra bayram öncesi gelin bi bakalım karar veririz dedi ama bilemiyorum epey kararsız kaldım

Eki Görüntüle 1245936
şundan diyorsun sanırım bende bundan düşünüyordum. iki tane alıcam farklı renk yeterli bu kalınlıkta battaniye. 45 tl demişti baktığımda ben. ama baya kaliteli duruyordu. yumusacık filan. en iyisi bu o kadifeler çok aşırı kalın gibi geliyor banada.
ay ne guzelmiş bu bayıldım :) hangi cins oluyor bu ? fermeuarlı dısarı cıkmalık mı

Bi kusmuklu da bende vardi:) alti yedi tane penye battaniye anca yetiyordu bize habre yika kurut
özenir giydirirdim hop kusardı. 5 ayı doldurdu geçti şükür. günde iki makine çamaşır sererdim, ipten alıp kullanırdık. şimdi hala günlük çalışıyor o ayrı:)

ay ne guzelmiş bu bayıldım :) hangi cins oluyor bu ? fermeuarlı dısarı cıkmalık mı
kundak battaniye diye geçiyor canım. kundak şeklinde ya. görsen ne şekillileri var bende bayılmıştım. bundan almaya karar verdim 2 tane olsa yeter bundan değiştirmelik.

benim memleket iki saatlik uzaklıkta mesafe kısaymış çukurlara dikkat ederek gidebilirsiniz demişti şimdi 6 saatlik uzaklıktaki eşimin memleketi kesin bişey demedi
aslında bizede bayram dan sonra gelin demişti sonra bayram öncesi gelin bi bakalım karar veririz dedi ama bilemiyorum epey kararsız kaldım
ya zaten 1 saat sabit otursam belim kopuyor şimdi. mola veririz sık sık. çukur falan yok otobandan gidiyoruz ama yol bu. allah korusun. eşim gitmesek mi diyor ben gideriz diyordum doktora bir şekilde sorayım bari. son 3 ayda hiç hareket edilmiyor zaten

kundak battaniye diye geçiyor canım. kundak şeklinde ya. görsen ne şekillileri var bende bayılmıştım. bundan almaya karar verdim 2 tane olsa yeter bundan değiştirmelik.
battaniye olayını arastırmaya girmemiştim ben :) cok guzelmiş valla ben de alayım bundan :)

Eki Görüntüle 1245936

Bu da güzelmiş biximki farkliydi bakiim resmni bulursam bu tarzlar iyioluyor kkışın

ya zaten 1 saat sabit otursam belim kopuyor şimdi. mola veririz sık sık. çukur falan yok otobandan gidiyoruz ama yol bu. allah korusun. eşim gitmesek mi diyor ben gideriz diyordum doktora bir şekilde sorayım bari. son 3 ayda hiç hareket edilmiyor zaten

sor bakalım canım senin doktor ne diyecek...

Bisey sorcam sizin riskli Bi durum mu var da yola kem kum etti dr. Ben yine 14 saat gidicem bayrmda istanbula. Gecen riskim varken gittim babamn durumundan ötürü smdi hem o hem ayrintili ultrason icin gelicem yine nasipse. Dogum icin gelişim esas dusunduren 36 37.hftada oy ki ne oy o yollar cekilir mi:KK57:

Bisey sorcam sizin riskli Bi durum mu var da yola kem kum etti dr. Ben yine 14 saat gidicem bayrmda istanbula. Gecen riskim varken gittim babamn durumundan ötürü smdi hem o hem ayrintili ultrason icin gelicem yine nasipse. Dogum icin gelişim esas dusunduren 36 37.hftada oy ki ne oy o yollar cekilir mi:KK57:

risk var yada yok diye değil doktor sıkıntı olmaz ama yol bu ne olacağı belli olmaz kesin bişey diyemem dedi o yüzden bayram öncesi bi bakalım duruma göre karar veririz dedi doktor böyle deyince bende kararsız kaldım
senin mesafede baya uzunmuş kara yoluyla gideceksen hiç çekilmez valla
iki saatlik yolda bel ağrısından yol işkenceye dönmüştü bende 14 saat düşünemiyorum

Kizlar o ince penye battaniyeler cok kullanisli oluyo ve cok uzun sure kullaniyosunuz 3 tane falan alin bosa almis olmazsiniz evde dolastiriken sarmaya biyere gittiginizde altina sarmaya yada kucaginiza alirken omzunuza koymaya bide yazin ince oldugi icin ustunede atarsiniz kusar mama dokulur bisey olur gercekten cok kullaniliyo ev icin ustune ortmek icin hafif ince yorganlar ortuluyo disari cikarkende ya tulum yada polar bi battaniyeye sarip cikarabilirsiniz kalin battaniyelere hic gerek yok ic cit citli badi bol alin 0.3 ay cok almamanizi tavsiye ederim bikac tanede 3.6 ay alin bulunsun evde

Back
X