2015 Şubat Anneleri

Oku dönüşü cok ciddi bi kaza atlattim otobanda resmen ucundan döndüm :KK17: serefsizin teki onundeki kamyon rampada agirlasinca hizla geldigimi gore gore sol seride benim onume kirdi direksiyonu ne sinyal ne bisey hos sinyal yaksa bile cikicak durcak zamani yoktu. o kadar buryn burunaydik Can havliyle nasil frene abandim biomiyorum o hizla takla bile atabilirdim. Cok korktum gerildim karnima rahmime agri sanci girdi uzun sure hala da gecmis degil. Off rabbim esirgedi melegimi direk elim gobegime gitmis tutabilirmisim gibi cok etkilendim ya atamiyorum o soku:KK61:
ay allah korumuş seni canım yaa çok geçmiş olsun kaza bela uzak olsun hepimizden inşş o ağrıda çok normal korkudan olmuştur ne insanlar varyaaaa düşüncesizler iştee

Ma
ben karar verdim. boş odamız var. kullanışlı beyaz bir dolap yaptırmak istiyorum. ona uygun beyaz da bir bebek karyolası, bizim işimizi görür. ayrıca küçük bi park yatak formunda beşiğimiz var. birinden bulduk. onu kullanıcaz bi süre yanımızda yatırırken. bebek arabamız da vardı hiç kullanılmamış.
Maşallah herşeyiniz de varmış,güle güle kullanın,benim eşim de vakit yaklaşsın diyip duruyor.

bir demişim iki yok.
2- kv konusu. benimkini demiştim taşınacak diye. taşındı bile tekirdağa. eşim demiş yıllardır kız torun diye başımızı yediniz işte olsun biz bakarız dediniz. olacak ama siz kaçıyorsunuz. babası demiş bize mi güvendiniz de çocuk yaptınız.
hoş gerçekten bakmak zorunda degıller ama eşim adına üzüldüm ona kıymet vermeyen bir ailesi var diye düşünüyorum. o da hayatta annene babana güvenemedikten sonra ne anlamı var, siz para gerekli olunca bana güveniyorsunuz ama demiş.
Bir şey değişti mi? değişmedi tabii.
annem desen bacağında platin var geçende kalça kemiğini kırdı. yanıma bile gelemez. ben mecburen ilk günden itibaren kendim bakıcam. işle beraber biraz zorlanırım ama güçlü biriyim altından kalkabılırım sanırım.
canım anne olunca allah öyle bir güç veriyo ki sana annlik iç güdüsüyle herşeyin üstesinden gelebiliyorsun boşverr kuzum kv gitmiş zaten onlar işine geldiklerini yaparlar amaaaaa eşinede kocaman afferin yalan mı bizdede onlar bişey aldıkları zaman hemen oğlum para canım para diyebiliyorlardı ama akkıllandık sonuçta rabbim kimseye muhtaç etmesin

bu arada herkes lohusalık sendromuna girmiş şimdiden. :D benim annem haricinde kimse yardımcı olmaz bana kayınvalidem hasta kendine zor bakıyor ona çocuk bırakmam açıkçası hoş annemden kimseye fırsat kalmaz ya :) tek dayanağım annem yani ilk çocuğum çok cahilim malesef bu konuda. tamam alt bağlama yemek yedirme yıkama filan yaparım ama azıcık birinin yardım etmesinide isterim tabi buda sadece annem olmalı başka biri karışırsa kızarım bende. çünkü her kafadan bir ses çıkıyor o durumda. mesela geçen düğün için gitmiştik kayınvalidemin kızkardeşine oraya 3 4 aylık bir bebek getirdiler. herkes kucağına aldı sap sup öpmeler çocuğu. ellerini yalatmalar. yani kzıın kayınvalidesinin umurunda değil. nasıl kızdım anlatamam. herkesin elini yaladı o yavrum kadınlarda hiç yalamasın demediler. hepsi yalattılar valla. işte bunlara dikkat etmeyen insanlarada çok kızıyorum o masum birton mikrop aldı ben gripken 10 metre bile yaklaşmam bebeklere bırak öpmeyi. birde ufacık çocukalrın herkesin tarafından öpülmesine uyuz olurum. daha kırkı çıkmamış herkes şap sup öpüyor çocuğu annem yeğenlerime öyle yapanları fena halde azarlardı haklıydıda. çünkü çok küçükler daha. yani aslında kimseyi istememekte haklısınız yanınızda ama annem en azından yarı kırkına kadar durmasını isterim benimle. daha fazlada kadını işinden gücünden edemem kendi çocuğuma ağlar güler bakarım yani :)
bak bu konuya çok iyi değinmişsin hele ki ilk 3 ay kesinlikle öpülmemelidir benim topikten doğum yapan arkadaşımın kızını şapu şupur öpmüşler bi kaç gün sonra hastalanıyor kanlı kaka yapınca tabi dr bi kaç kişiden mikrop kapmış demiş kesinliklee ben ve eşim bile bu konuda çok dikkatli olcaz asla öptürmiycez azcık büyüsünler yaaa küçücük bebek öyle öpülür mü hiç biz izin vermeyiz

günaydınlar uyku tutmayan bir güne uyandım. oturdum tv seyrediyorum. oğluşumda uyandı tepikliyor. ve yavaştan baş ağrımda var. bir düzelemedim ya la :KK53:

bak bu konuya çok iyi değinmişsin hele ki ilk 3 ay kesinlikle öpülmemelidir benim topikten doğum yapan arkadaşımın kızını şapu şupur öpmüşler bi kaç gün sonra hastalanıyor kanlı kaka yapınca tabi dr bi kaç kişiden mikrop kapmış demiş kesinliklee ben ve eşim bile bu konuda çok dikkatli olcaz asla öptürmiycez azcık büyüsünler yaaa küçücük bebek öyle öpülür mü hiç biz izin vermeyiz
Bide en cok sinir oldugum cocugun disi cikicagi zaman herkes kontrol icin parmagini agzina sokuyo yegenime yaptilar bende dedim ac agzini bende sana elimi sokucam bakalim noluyo dedim cektiler hemen ellerini

Bide en cok sinir oldugum cocugun disi cikicagi zaman herkes kontrol icin parmagini agzina sokuyo yegenime yaptilar bende dedim ac agzini bende sana elimi sokucam bakalim noluyo dedim cektiler hemen ellerini
ayy ben hiç yaptırmadım kızımda hashande ben çok kızarım gülüm onların etine budu ne yahuu ne diye parmak sokuyolar çocuğun ağzına mannaklarrr sen anlatınca bile sinir oldum valla ben poposuna bile dokunurken ellerimi her daim yıkardım ne olur ne olmaz die bunlar parmak sokuyorlar allahım yaaaaa sende iyi demişsin aslında hemen uyarılmalı şahışlar yapmadan önce yani tepkini gösterecen kuzum

Yazarım tabide telefn programından girmek kolay oluyodu webden zor oluyo ama yazaıö elbet bu arada bi türlü doğuramayan kardeşimin dört günü geçti ve bgn sezeryanla alalım artık demişler şuan doğumda benide götürmediler yorulursun heycanlanırsın die ben bebek doğunca gitcem kardeşimin yanında olmal isterdm ama bgn dünyaya meraklı gözlerle bakan bi kız gelcek :)
Canim UCbrowser indir telefonuna. Forumun kisa yolunu da ekle. Hizina sasiracaksin. Klasik tarayicu ile cook yavas evet

Ben bu ipme konusuyla ilgili gorumcemle kesin papaz olucam bigun onlardayken akrabasi vardi 1 aylik bebegibvardi sigarayi sondurdu aldi bebegi kucagina sapur supur optu bende sakayla karisik kiz daha cok kucuk opulurmu dedim duymamazliga geldi vallahi:KK4:

ayy ben hiç yaptırmadım kızımda hashande ben çok kızarım gülüm onların etine budu ne yahuu ne diye parmak sokuyolar çocuğun ağzına mannaklarrr sen anlatınca bile sinir oldum valla ben poposuna bile dokunurken ellerimi her daim yıkardım ne olur ne olmaz die bunlar parmak sokuyorlar allahım yaaaaa sende iyi demişsin aslında hemen uyarılmalı şahışlar yapmadan önce yani tepkini gösterecen kuzum
Valla ben biraz patavatsiz oldugum icin herseyi soylerim ben simdiden diyorum millete openi bi goriyim bende operim onu bi sekilde diye

Gunaydin kizlar. Sabah uyaninca elimi karnima koydum bebek piy cevap verdi. Oglumda da her sabah gunaydin derdim. Nasil ozlemisim bu duyguyu. Allah herkese tattirsin. Hmileligin sisko ve zor donemleri geliyor ama en zevkli zamanlari artik

Ben bu ipme konusuyla ilgili gorumcemle kesin papaz olucam bigun onlardayken akrabasi vardi 1 aylik bebegibvardi sigarayi sondurdu aldi bebegi kucagina sapur supur optu bende sakayla karisik kiz daha cok kucuk opulurmu dedim duymamazliga geldi vallahi:KK4:
Bebek astim olur sigara kokusundan. Esimle ikimiz iciyorduk. Ben oglana hamile kalinca biraktim o dogumdan bir gun once birakti. Son 24 saat sigara icmissen bebege dokundurtmam dedim gerekirse kavgasinu ederdim bunun. O da birakti sukur. Elbiseye sinen sigara kokusu bile kucuk bebege zararli yanii

Bebek astim olur sigara kokusundan. Esimle ikimiz iciyorduk. Ben oglana hamile kalinca biraktim o dogumdan bir gun once birakti. Son 24 saat sigara icmissen bebege dokundurtmam dedim gerekirse kavgasinu ederdim bunun. O da birakti sukur. Elbiseye sinen sigara kokusu bile kucuk bebege zararli yanii
Aynen ole ama gelde anlat ama solicem opme diye kesin opucegi icin

hemde sigara içtikten sonra 1 aylık annede bişey demiyo ne anneler varyaaa kızyorum vallahi çok kızıyorum ya iyilik kavramı çok farklı bişey tamam kırma karşıdakini tatlı dille söle oda olmadı bi bahane uydur dr yasakladı de öpülmemesi gerekiyomuş de sigara ne demek yahuuu benimde kayın pederim çok içiyordu sigara ben dikkat ediyordum tabi baba ellerini yıka mümkünse öpme gibi şeyler yani o zaman kırılmıyolarda amannn kırılanda kırılsın valla bebişimden değerli kimse yok

Ma

Maşallah herşeyiniz de varmış,güle güle kullanın,benim eşim de vakit yaklaşsın diyip duruyor.

her şeyimiz yok da kritik bazı şeyler var işte : )
biz büyürken her şey tam mıydı? eksik kalan da kalıversin değil mi ama? bebek aç kalmasın, üşüyüp hasta olmasın gerisi nasılsa olur : )

Gunaydin kizlar. Sabah uyaninca elimi karnima koydum bebek piy cevap verdi. Oglumda da her sabah gunaydin derdim. Nasil ozlemisim bu duyguyu. Allah herkese tattirsin. Hmileligin sisko ve zor donemleri geliyor ama en zevkli zamanlari artik
şişko ve zor dönemlerimiz geliyor ha :D ay gelsin biran önce kasım aralık ve ocak olsun bebişlerimiz başlasın gelmeye :)

birazcık evimi süpüreyim malum 7 de uyandım uyku tutmuyor kızın odasını düzenledim çantasını eşyalarını düzenledim birazdan kahvaltı edicez hatun uyansın bakalım sonrada cif le banyo ovucaz afiyet olsun herkese

Dun butik bebeden kizima havlu battaniye esofman alti ve kendime emzirme onlugu aldim kizlar guzel indirim var ozellikle NK nin urunleri cok guzel bi arladasim surekli alir ordan tavsiye ederim

Back
X