2015 Şubat Anneleri

yaptır ben cuma yaptırmıştım yarın gidip bakıcam kaç çıkmış bana doktor decavite de devam ferroyada devam dedi. ama eminim yine 10 dan yukarı çıkmamıştır. neyse yarın aşı da var zaten oy kaçamadım yine gidip yaptırayım da kurtulayım.

Canım 10 da düşükmüş zaten. Benim 10ken ben sabah akşam Demir kullanıyodum yani 200 mg. Decavitle Demir'i kullanman normal o zaman. Tetenoz olayında senin doktora güvenmiştim yaptırma dese yaptırmıycaktım ;) bakalım son bir umut benimkine sorayım.

Canım 10 da düşükmüş zaten. Benim 10ken ben sabah akşam Demir kullanıyodum yani 200 mg. Decavitle Demir'i kullanman normal o zaman. Tetenoz olayında senin doktora güvenmiştim yaptırma dese yaptırmıycaktım :KK66: bakalım son bir umut benimkine sorayım.
Devlet Hastanesindeki doktor kolay kolay yaptırma diyemez demez

Aile hekimi problem görünmüyor dedi.bilmiyorum artık başka test var mı bu hormonlar üçün

Hormon değil de şekere de baktırmış mıydın? Bu arada benim kabızlık sanırım psikolojik boyuta geçti. Sabahları ile gidicem diye giremiyorum akşamları da bütün herşeyi denememe rağmen yapamıyorum :( uff doktora mı gitsem ki.

Progestan ilacini kullaniminiz ne durumda merak ettim. Doktor bana 20.haftaya kadar kullan dedi. Siz naptiniz

18. haftaya kadar bende kullandım. sonra rahim ağzımı ölçtü alttan ultrasonla güzel dedi uzunluğu progestanı bırak dedi. seninki de yakında bıraktırır.

selam kızlar.akşamınız hayır olsun.dün bugün giremedim valla geçmişi okumayı gözüm yemiyo inşallah hepiniz iyisnizdir.dün kızımın oklunun ilk günü olması münasebetiyle akşama kadar okulundaydım bugün sabahta kızı okula gönderincee bi güzel temizliğe başladım şükür bitti.yarında alışveriş günü annemle beraber çarşı pazar dolaşıcaz.

bu arada oğlışumun tepikleri iyice arttı ve şiddetlendi. dün gece yattım uyuyacam kıpır kıpır uyutmadı eyvah dedim şimdiden uyutmazsa doğunca vay halime.ayrıntılı usg içinde 8 ekime randevum var inşallah her şey yolunda olur.bizden böyle.

ben gyno ferrosanol kullanıyorum böyle kapsül bir tarafı koyu kırmızı bir tarafı turuncu. onu işte aç karınla alıyorum. yani her doktor farklı söylüyor bu kan ilacı işini. bana herzaman aç karınla dendi birde ben zamanında böyle kaşık olarak içiyordum şurup idi. onun tadı işte berbat umarım çok düşmezde sadece hapla atlatırım :D
Ben kapsülü yutamıyorum içini açıp içiyorum. Bişi olurmu ki ?

Hormon değil de şekere de baktırmış mıydın? Bu arada benim kabızlık sanırım psikolojik boyuta geçti. Sabahları ile gidicem diye giremiyorum akşamları da bütün herşeyi denememe rağmen yapamıyorum :KK43: uff doktora mı gitsem ki.
Bu demir hapı etki etmiyor mu? Ben hayatım boyunca o dertteydim ama hamilelikte olmadı şükür. Canım iki gün ıspanak yemeği ye. İncir ya da akşamdan çerez ye. Çözecek bakalım

Eşin yapamıyor mu? Bizimki aldı eline bakalım ne yapcak yoksa televizyoncu çağırılm.benim için olmasa da olur ama bugün de aramızda kalsın var. Orda soğan yiyen hamile kadın aynı ben zaten tek farkım soğan yemiyorum.
elektronik işlerinden tv den pc den ben anlarım o pek anlamaz öyle işlerden.öyle olduğu halde yapamdım internetende baktım falan ama yok olacak gibi değil.tv nin arkasındaki kartı bayiisine götürecekmişiz annem öyle dedi. bende denk gelince izliyodum aramızda kalsını.binnur kaya ya bayılıyorum zaten oynadığı karaktere de bayılıyorum.sırf onun için izliyorum.çok hoş bi aile dizisi.

kızlar bu arada yarın sağlık ocağına gidip aşımı yaptırayım diyorum uygun bir zaman dimi 19+2 yoksa biraz daha beklesemmi ki 20 yi doldursak??

Hormon değil de şekere de baktırmış mıydın? Bu arada benim kabızlık sanırım psikolojik boyuta geçti. Sabahları ile gidicem diye giremiyorum akşamları da bütün herşeyi denememe rağmen yapamıyorum :KK43: uff doktora mı gitsem ki.
bende aynen öyleydim canım sabahları aç karnına 2 3 adet kuru kayısı yiyip 2 bardak da su içiyorum şimdi çok rahatım şükür

Bu demir hapı etki etmiyor mu? Ben hayatım boyunca o dertteydim ama hamilelikte olmadı şükür. Canım iki gün ıspanak yemeği ye. İncir ya da akşamdan çerez ye. Çözecek bakalım

Demir çok iyiydi de doktor bıraktırdı. Onu aldığımda acayip rahattı tuvalet olayı. Şimdi elevitte de Demir var ama o multivitamin olunca mı bilmiyorum etkilemedi sindirimi. Hatta belki o bile kabız yapıyor olabilir. Aspirin folik asit ve kan sulandırıcı iğnem var belki onlar yapıyodur. Bugün sabah toplantı var diye koşturmasaydım iyiydi. Ispanagı da sen birkeresinde yaptım demiştin taa o zaman almıştım kaç hafta oldu pişiremedim :( yenisini alıp yapayım en iyisi.

Şeker yükleme değilde gulikozum 80 yüksek değil

Bence riskli bir iş yapıyorsun. Doktora sormak lazım mutlaka. Bak belki ilacın barsakta emilmesi gerekiyor o kapsül onu barsağa kadar koruyor. Sen kapsülü atarsan direk midene gider belki emilimini engeller. İçtiğin boşa gider.

bilmem canım birşey olurmu . bol suyla içmeye çalışsan belki yutabilirsin ama hap yutamayan gerçekten zorlanıyor. doktora veya hemşireye sor istersen.

kızlar bu arada yarın sağlık ocağına gidip aşımı yaptırayım diyorum uygun bir zaman dimi 19+2 yoksa biraz daha beklesemmi ki 20 yi doldursak??
ilgilenen hemşirenin sana haber vermesi lazım beni tlf arayıp çağırmışlardı
Demir çok iyiydi de doktor bıraktırdı. Onu aldığımda acayip rahattı tuvalet olayı. Şimdi elevitte de Demir var ama o multivitamin olunca mı bilmiyorum etkilemedi sindirimi. Hatta belki o bile kabız yapıyor olabilir. Aspirin folik asit ve kan sulandırıcı iğnem var belki onlar yapıyodur. Bugün sabah toplantı var diye koşturmasaydım iyiydi. Ispanagı da sen birkeresinde yaptım demiştin taa o zaman almıştım kaç hafta oldu pişiremedim :KK43: yenisini alıp yapayım en iyisi.
demir içinde yine sabahları çekirdekli siyah üzüm ve gün içinde hurma yiyorum kan tahlilinde demirim tavan yapmış. dr
dedi ki demirin çok fazla kan ilacını bi gün iç bi gün içme dedi.

bende aynen öyleydim canım sabahları aç karnına 2 3 adet kuru kayısı yiyip 2 bardak da su içiyorum şimdi çok rahatım şükür

Kayısı kar etmiyor daha doğrusu onun etkisi olana kadar evden çıkmam gerekiyor gittiğim yerde de yapamıyorum :( akşam kayısı yiyorum su içiyorum ama etkilemiyo :(

Kayısı kar etmiyor daha doğrusu onun etkisi olana kadar evden çıkmam gerekiyor gittiğim yerde de yapamıyorum :KK43: akşam kayısı yiyorum su içiyorum ama etkilemiyo :KK43:
evet tok karına almuyor aç karnına iyi geliyor.sıcağa yakın ılık su içmekte rahatlatabilir

Back
X