- 29 Temmuz 2010
- 11.665
- 2.953
- 248
amniyo da riskli bir islem. Iyi olur ins. Soyledigin sey ayrintili da gorunur artik haftasi da geldi3 lü teste sorun çıktığı için ancak göstermedim doktora daha sadece sonuç bölümünde yazıyodu bu üçlü testde down sendromu olan değilde yanıda noral tüp defekti varya onda sorun çıktı geçen hafta ayrınyılıya girdim bi sorundan bahsetmediler ama ayrıntılı için bebek daha küçüktü amniyotik bant için girmiştim
Gecmis olun canim..Annemin omurgasında kırık varmış.yarın mr çekecekler.bakalım ne olacak
doktor da surup veriyor duphalac gibi. Zeytinyagi ya da kayisi gibi bir defalik cozum oluyor. Alistirmamak lazim ya. Bence seb erken deme her sabah gir tuvalete yapacagina inan bekle. 3 gunde duzelir. Tabi kayisi ceviz bol su vs devam. Kaslar bizim kontrolumuzde. Hani vajinusmus diye bisey var bu da bilinc alti isi . Ne zaman stresli olsam yolculuk etsem kabiz olurum cok arastirdim ugrastim cozumu inanmakta buldum. Pek uzun anlattim ama idare edin artikHormon değil de şekere de baktırmış mıydın? Bu arada benim kabızlık sanırım psikolojik boyuta geçti. Sabahları ile gidicem diye giremiyorum akşamları da bütün herşeyi denememe rağmen yapamıyorumuff doktora mı gitsem ki.