- 28 Şubat 2010
- 2.924
- 2.455
- 448
Ben de sevdim tabii :) kuzum o Benm :)evet ben de aynada yandan bakınca görüyorum artık çok net ama çok sevdimben:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de sevdim tabii :) kuzum o Benm :)evet ben de aynada yandan bakınca görüyorum artık çok net ama çok sevdimben:)
Aslında matbaa araştırılsa bulunur ya bakim ona bievet yapılmayacak sey degıl kavonozla etıketı bulsak cok rahat yapılır
Süper bilgi teşekkür ederim :)Canım eminönü şarkhan da istemediğin kadar kavanoz, çeşitli boylarda şişe bulabilirsiniz. Bilmiyorum istanbuldamısın ama:) ve şarkhan inanılmaz ucuz bir yer. İstanbulda olanlar mutlaka baksın.bir eminönü sevdalısı olarak avucumun içi gibi biliyorum oraları desem yeridir:)
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. İnşallah spnu güzel gelir bugünler geride kalır bitanemmerhabalar arkadaşlar ben kadınlar kulübünü ve 2015 subat annelerini başından beri takip ediyorum bende şu anda 18.5 günlük hamileyim hep buraya yazmak istedim ama hamilelim sorunlu geçti halada geçmekte riskim var yeni yeni sorunlar var bugün bi sorun daha öğrendim 3 lü taramam kötü çıktı amniyotik bantım var plesenta aşağıda uf ben ne yapçam lütfen dua edin buraya gelip biraz rahatlamak istedim aminyonsentezve ultrason önerilir denmiş RABBİM NE VERİRSE HAYIRLISINI VERSİN ONA İNANCIM SONSUZ
Cok geçmiş olsunAnnemin omurgasında kırık varmış.yarın mr çekecekler.bakalım ne olacak
Yemekti utuydu kizi uyutmaydi derken bu saat olmus pilim bitti bile gözler gidiyor uzun sure yatistan sonra okul temposu cekilmiyor hele sıcak ve o pis kokuda butun gun tuvalete bike gidememek pofff gebeler çalışmasin yaa
Rica ederim canım:) ayrıca kızlar beylikdüzünde Hellobaby diye bir mağaza var. 2 katlı. Bu akşam oraya uğradık. E-bebek gibi bir mağaza. O kadar güzel şeyler varki anlatamam. Hele o kız kıyafetleri. Ben kıyafet konusunda biraz seçiciyimdir. Ama burda her gördüğüme bayıldım. Pastel renkler özellikle. Biz daha cinsiyet öğrenemedik inşaAllah haftaya. Arkadaşım bi kaç bişey aldı. Ucuzda var pahalıda. Bu tataflarda oturanlar mutlaka uğrasın. İnternet siteside var.Süper bilgi teşekkür ederim :)
Sagol canim iyiyim sen nasilsin bende sana baktim dun ama yazamadim bi is karisti ( malum telden de cok zor oluyo)evet nasip olursa kızlarımız geliyo saglikla gelsinler mutluluk getirsinler insallah. Ben henuz hissetmiyorum ya o nedenle biraz gerginlik yasiyorum. Bir an once hissedecegim gunu ve kontrol gunumu bekliyorum gelsin diyecanım nasılsın. nasıl gidiyor hamileliğin. ikimizin de kızı olacakmış, sağlıkla kucağımıza da aldığımızı görelim inşallah : )
Icini ferah tut rabbime emanet saglikla kucağına alırsın inşallah daha gecen hafta bi arkadaştsn duydum bu amniyotik bant durumunu onunda böyle bi sorunu olmus cok korktum üzüldüm ama rabbime biraktim cok sukur bebeğim sorunsuz dünyaya geldi dedi. Cok guzel bi bebegi var darısı sana insallah ve hepimize3 lü teste sorun çıktığı için ancak göstermedim doktora daha sadece sonuç bölümünde yazıyodu bu üçlü testde down sendromu olan değilde yanıda noral tüp defekti varya onda sorun çıktı geçen hafta ayrınyılıya girdim bi sorundan bahsetmediler ama ayrıntılı için bebek daha küçüktü amniyotik bant için girmiştim
şu bir zamanlar olup da şimdi yazmayan kişileri çok merak ediyorum ne oldu neden sesleri çıkmıyor diye.
bende kaybolacak durumdayım ama ara ara yazıyorum yine de . yoksa hiç halim keyfim yok. aşırı hastalık ve ailevi problemler oluştu. Allah herkese sağlık versin.
çalışasım bile gelmiyor, çok keyıfsızım.
Günaydın herkese, bu uzun ve zor yolda inşallah sıkıntısız alırız kucaklarımıza, her gıttıgımde başka doktor muayene etti bizi riskli gebelik olduğu için özel ilgide var. Şeker bi doktora rast geldik profilden 4D gösterdi çok tatlıydı kuzum burnu kime çekmişse kocaman duruyorduşimdiye kadar ihtimalde olsa kız demediler bu doktorda erkek dedi.
Şükür 5 ayı bitirdik, şu anda çok hastayım grip olmuşum Boğaz'ım ağrıyoriyi günler hepinize
![]()
Cnmcok gecmis olsun..Annemin omurgasında kırık varmış.yarın mr çekecekler.bakalım ne olacak
merhabalar arkadaşlar ben kadınlar kulübünü ve 2015 subat annelerini başından beri takip ediyorum bende şu anda 18.5 günlük hamileyim hep buraya yazmak istedim ama hamilelim sorunlu geçti halada geçmekte riskim var yeni yeni sorunlar var bugün bi sorun daha öğrendim 3 lü taramam kötü çıktı amniyotik bantım var plesenta aşağıda uf ben ne yapçam lütfen dua edin buraya gelip biraz rahatlamak istedim aminyonsentezve ultrason önerilir denmiş RABBİM NE VERİRSE HAYIRLISINI VERSİN ONA İNANCIM SONSUZ
Annemin omurgasında kırık varmış.yarın mr çekecekler.bakalım ne olacak
Ferrum FortYa siz ilac adi yazdikca ben kotu hissediyorum zira ne vitamin ne kan ilacini halen icmiyorum aklima bile gelmiyor vicdan yaptim simdi
Bi de demirin boşaltımi rahatlattigini soyleyen arkadaslar hangisini kullaniyor metak ettim cunku ben daha evvel kansızlık icin gyno ferresanol kkullandım ve asiri derecede kabizlik yapti bende o yuzden de icmiyorum biraz zaten kronik kabizligim var ibs sendromu dediklerinden