Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin kizlarr nasilsiniz?
Ben giremiyorum günlerdir doğal olarak upuzun sayfaları okuyamadimda. Tercih islemleriyle gunler allak bullak oldu. Ve bugun hersey belli olacak. Atamamda olursa doguma kadar evimden ayrilacagim.
Herşey yolundadır inş.
Grup eslaa'ya devrolmus gördüğüm kadarıyla hayirli olsun cnm.
Günaydın herkese, bu uzun ve zor yolda inşallah sıkıntısız alırız kucaklarımıza, her gıttıgımde başka doktor muayene etti bizi riskli gebelik olduğu için özel ilgide var. Şeker bi doktora rast geldik profilden 4D gösterdi çok tatlıydı kuzum burnu kime çekmişse kocaman duruyorduşimdiye kadar ihtimalde olsa kız demediler bu doktorda erkek dedi.
Şükür 5 ayı bitirdik, şu anda çok hastayım grip olmuşum Boğaz'ım ağrıyoriyi günler hepinize
![]()
Canım ne hastalığı hayırdır ? Havalar soğudu dikkatetmek gerekşu bir zamanlar olup da şimdi yazmayan kişileri çok merak ediyorum ne oldu neden sesleri çıkmıyor diye.
bende kaybolacak durumdayım ama ara ara yazıyorum yine de . yoksa hiç halim keyfim yok. aşırı hastalık ve ailevi problemler oluştu. Allah herkese sağlık versin.
çalışasım bile gelmiyor, çok keyıfsızım.
Ya doktr bana iki oldgu halde kan hapı vermedi bende de halsizlik var ondan dolayımı acabaya ben o kadar yiyip ıcıyorum . kan ilacı da ıcıyorum ama kanım yine de 13,4 ten 11,7 ye dusmus. yanı kanı az olanlar kan hapını almamazlık etmesinler cıdden dusuyormus . kanımızı emdı bı mıncırıklar.
günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar
uykusuz geçiriyorum geceleri benimki sanırım gece uyumuyor resmen uyanıyorum tekmeyle dışardan ilk defa fark ettik acayip bi duygu alah hepimzin bebişlerine sağlık versin bu duyguyu yaşatsın herkese :)
hadi ya :) bende başladı o zaman uykusuz geceler desenebi yerden duydum bebekler gündüzleri uyurlarmış anne hareket ettiği için o sallanmayla , geceleri uyanırlarmış : )))
hadi ya :) bende başladı o zaman uykusuz geceler desenegece 5 te uyanıyorum 1 saat sonra tekrar uyuyorum 8 de gene kalkıyorum işe geliyorum sabah iş akşam ev işi yemek çamaşır bulaşık gecede uyumayınca halsizlik oluyo
izinler başlasada gitsem artık
sağol canım.Canım ne hastalığı hayırdır ? Havalar soğudu dikkatetmek gerek
Evet canım 5 haftayi sonrasına atmayı dusunuyorsun sanırım37. haftada ayrılcaz de mi ? doğum öncesinden aktarma yaparsak sonrasına
en son kanına baktırdın mı? benım ılk zaman baktırdığıma gore ıkı kademe düşmüş.senin ikiz belki düşmüştür. ben ilaç kullandığım halde dusmus hemde şaşırdım .Ya doktr bana iki oldgu halde kan hapı vermedi bende de halsizlik var ondan dolayımı acaba
tecrübeli anneler
ilk aşamada bebeğimize almamız gereken şeyler neler yazabilir misiniz kime sorsam bişey alma çok diyip duruyor.ama bunun illaki gerekli olan şeyleri vardır yazabilir misiniz ?
günaydın. uykusuz olan benım bıle 10 da uykum geliyor. her ne kadar sabah erken uyansamda gecelerı fena degıl artık uykum. tepınerekte olsa uyuyorum.Günaydıj fıstık anneler gündüz iş akşam ev işi yemek erkenden uyku :) eskisi gibi yazamıyorum :) öptüm hepinixi
vala ben 32 haftada ayrılırım durmucam sonuna kadar37. haftada ayrılcaz de mi ? doğum öncesinden aktarma yaparsak sonrasına
bende 3 tane el örgüsü battaniye var ben çıtçıtlılarda kararsızım bide extra almamız gerekenler nedir bilmiyoum bende zıbın takımı aldım bi tane 2 tanede şapka üst alt takım olandan aldım ne almam gerektiği konusunda çok kararsızım o yüzden bilmiyorumbebekler hızlı büyüdükleri için fazla alma demişlerdir..Bende tecrübesizim bu konuda bir kaç parça zıbın takımı yelek falan aldım ama sanki yetmez gibi geliyor cıtcıtlı badiler mevsime göre, sade alt üst alınabilir..Şöyle yapabilirz sadece 0-3 ay olarak değilde bunun 3-6, 6-9 aylık olanlarıda almak lazım bebek bu hızlı büyüyebilir, iri olabilir elimizin altında olsun..Battaniye çok kullanılıyormuş kimdi bilmiyorum forumda yazmıştı tecrübeli bir anne...Bende dün mağazaya gittim kafam o kadar karıştı ki çeşitten![]()
kızlar bu arada yarın sağlık ocağına gidip aşımı yaptırayım diyorum uygun bir zaman dimi 19+2 yoksa biraz daha beklesemmi ki 20 yi doldursak??